Prima levering en service. Bij 1 van de leveringen ontbrak de bediening van de WTW unit. Deze werd alsnog nageleverd. Op berichten wordt snel gereageerd en prima geholpen.

Duidelijke site, snel geleverd

Duidelijk en snel

Snelle, correcte levering

Geleverd volgens verwachting

Helaas bleek de bestelde itho-daalderop ventilatiebox elders enkele tientjes goedkoper. De box was weliswaar snel geleverd en de montage verliep zonder enig probleem.

Prima website en uitstekende verpakking en levering van mijn WTW-filters

Ik heb de website via google gevonden en ben zeer tevreden met alles.

Mooi product en snelle levering

CO2 meter aangeschaft. Overzichtelijke site en snel keuze kunnen maken. Prima en snelle levering en product voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

Gewoon goed

Gewoon goed

verschil van dag en nacht top

we hadden eerst een lichtere maar nu een toch wat zwaarde genomen verschil van dag en nacht

Slechte service

Op 31 januari 2022 heeft U een retour gezonden ventilator van mij ontvangen, maar teruggaven van het bedrag kunnen jullie blijkbaar niet. Vandaar deze niet prettige beoordeling.

Snel en volgens afspraak

Snel geleverd en goed verpakt voor een prima prijs

Super ! Snelle levering! Top product!

Uiteindelijk toch nog goed gekomen

Ik had een aantal artikelen besteld echter bij de levering ontbrak een artikel. Door Ventilatieland werd gemeld dat dit artikel wél was verstuurd. Na een aantal mailtjes en twee weken later heb ik het artikel alsnog ontvangen.

De after-sales en klantenservice zijn echt heel goed

Maar de pre-sales via de website vind ik als ervaren inkoper via internet erg verwarrend. Bovenstaande heeft dit echter meer dan goed gemaakt.

uitstekende woning afzuiger

duidelijke uitleg van de gebruiksaanwijzing

Bestellen, betalen en ontvangen

Goed geregeld.

Goede service en apparatuur

Ik heb hier een complete wtw unit met alle leidingen etc gekocht. Eerst advies uit laten brengen voor onze nieuwe woning waarna ik het zelf geïnstalleerd heb. Gedurende het gehele traject heb ik goed advies ontvangen en zijn alle spullen goed geleverd. Op de wtw unit zat helaas een lange levertijd, maar ook dit werd goed opgepakt en uiteindelijk draait er nu een goede unit en is het huis goed geventileerd. Al met al een aanrader.

product EnviSense CO2 meter is snel en goed geleverd en doet t ok

product EnviSense CO2 meter is snel en goed geleverd en doet het goed; de metingen zijn pas echt betrouwbaar met een NDIR zelf calibrerende sensor zoals bij deze, dat soort CO2 meter kosten dacht ik meer dan E 100 dus een van E 99 aanbieden als beloning voor de review is eigenlijk een kat-in-de-zak aanprijzen, dat vind ik een combinatie van minachting (als beloning iets aanbieden dat eigenlijk niet echt goed is) en misplaatste krenterigheid, heb dit in mijn beoordeling verwerkt omdat ik die andere CO2 meter nog niet echt bekeken heb op genoemde zaken

Geen service..

Begin augustus een Badkamerventilator Svensa PureAir met geursensor 100-125mm. Deze kun je via een app bedienen. Vanaf het begin problemen. Hij slaat midden in de nacht aan. Blijft de hele dag draaien. Allerlei instellingen uitgeprobeerd. Het enige dat hielp is alles in de app uit zetten. Dit lijkt mij niet de bedoeling. Vanaf begin oktober contact gehad met Charlotte, Demi, Lisa, Denise. Foto's gestuurd. Ze komen er op terug of het is heel druk. Nu vier maanden verder nog steeds geen reactie.

Laagste prijsgarantie wordt niet nagekomen

Ventilatieland garandeert de laagste prijs maar als het er op aan komt blijkt dat een loze belofte. Steeds kreeg ik flauwe vragen terug zoals wat is je adres, kun je de linkjes sturen naar waar het goedkoper is (stond er al) etc. Op 16 januari de offerte gevraagd en tot op heden nog steeds niets ontvangen. De dure ventilator dus maar elders bestelt en bij ventjlatieland de overige goedkope artikelen om bovengenoemde redenen.

Snel, betaalbaar, goede service

uitstekend product, makkelijk vindbaar, goede prijs, snel verzonden.

Prima zaken gedaan

Goede communicatie en komen afspraken na

Mooie ventilator en goede levering

Goeie website en keurig op tijd geleverd.

Duidelijk en overzichtelijk overzichtelijk

Goede en en snelle levering

Goede levering en producten

Uitstekend assortiment