Is zelfs eerder geleverd top

Perfect geregeld

Ik had bij Bol.com een CO2 meter besteld, waar geen stekker bij zat, klantenservice haf aan dat die terug gestuurd worden. De CO2 meter die ik bij Ventilatie land besteld heb zat wel een stekker bij, en werd op beloofde dag verstuurd, de meter doet wat ze beloven. Ben erg tevreden.

Betrouwbaar en snel.

Waar voor je geld vanaf een duidelijke site

Met de website als ondersteuning goed kunnen uitzoeken wat ik nodig had om een centraal afzuiging te plaatsen. Het assortiment is volledig en alles is gewoon op voorraad. De website werkt fantastisch en geeft alle mogelijkheden items toe te voegen en te verwijderen. De optie "anderen bestelde ook" krijg je nog tips van zaken die mogelijk ook handig zijn. Verder geen bestelkosten en een snelle correcte afhandeling. Ondanks alles toch iets vergeten, gelijk na besteld met de mededeling om het bij elkaar te verzenden. Dat was niet gelukt en kwam in een aparte doos. Bedrijf zou daarmee kosten en karton kunnen besparen als de order goed gelezen zou worden.

Kwaliteit voor een goede prijs.

Een hele stille en krachtige centrale afzuiging Geleverd door ventilatieland. Had een pakket besteld en ben zeer tevreden over wat ze geleverd hebben. Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Goede prijs kwaliteit verhouding en goede en nette service.

goede snelle service

duidelijke website, snelle levering

Het is netjes ingepakt en snel geleverd En het werk super Kwaliteit

Snelle levering. Prima service

Snelle levering. Prima service.

Snelle levering van kwaliteit en overzichtelijk

Zeer tevreden.

Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Redelijk goed

Kreeg de verkeerde bestelling opgestuurd maar werd snel vervangen door het goede product.

No nonsens bedrijf. Alles klopt.

Alles volgende dag geleverd. Na een foute bestelling mijnerzijds binnen een dag hersteld.

Snellen en correcte levering

Zowel bestellen als leveren is prima

super goed product

na het aanschaven van een condens droger heel vocht in huis vooral in de berging waar de droger staat vocht liep van de tegels nu heb ik een ventilatie box geplaats en het probleem is opgelost geen vocht meer top product wij zijn er super blij mee.

Prima product maar de levertijden zijn de lang

De prijs / kwaliteit verhouding is prima, maar het is alleen jammer dat tot twee keer toe de levertijd van een eenvoudig product, toch een week is. Dat zou sneller mogen of bij bestellen duidelijk aangeven dat leveren zo lang duurt.

De nieuwe box werkt uitstekend.

Makkelijk te installeren. Alleen even goed opletten hoe je de draden in de Perilex contactdoos aansluit. En ook de aansluiting op de driestanden-schakelaar was even een puzzel.

Product voldoet aan verwachting. Prijs is goed levering was snel . Materiaal was keurig verpakt waardoor braak minder kans heeft .

functioneert goed

De Klantenservice Ventilatieland antwoordde op mijn vraag: "Is het mogelijk deze meter op een accu aan te sluiten waarmee je een telefoon kunt opladen, zodat ik de meter kan gebruiken op een plek waar geen stopcontact is." met "Helaas zijn de co2 meters niet op batterijen of accu's te verkrijgen." Ik heb deze meter toch gekocht en kan deze met de meegeleverde USB-kabel op een accu aansluiten.

Snel, makkelijk te installeren en effectief

Ik ben erg blij met mijn ventilatiesysteem, werkt super!

Levering was snel. Echter bij vragen of opmerkingen is men niet telefonisch te bereiken en moet alles via de mail. Dat vind ik iets minder klantvriendelijk en stoorde me wel.

Goede prijs/kwaliteit

Doucheventilator gekocht voor een nette prijs. Goede productinformatie en installatieadvies. Daarbij ook snelle ontvangst van het product.

Lange levertijd geen duidelijkheid

Meestal redelijk maar deze keer niet bereikbaar en geen duidelijkheid

Goede prijs/kwaliteit en snelle verzending

Enorm veel keuze wat erg prettig is, maar voor een leek wellicht ook wat overweldigend. Fijn dat je goed filteren, daardoor blijven alleen de geschikte opties over. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle en nette verzending. Erg tevreden!

Was prima

Was goed. Ik heb besteld en gekregen op de afgesproken tijd.

Goedkoop en overzichtelijk site

Makkelijke website alles kun je makkelijk vinden, En goede prijs. Ik had iets verkeerd gekregen, maar dar was de zelfde dag nog opgelost door een aardige juffrouw van Ventilatieland

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ