goed verzorgde zending met kwaliteiten product.

goed adres voor ventilatie artikelen

Snel geleverd en netjes verpakt

Houden zo niets veranderen zo is het prima.

Alles is perfect geregeld

Goede overzichtelijke site

Ruim voldoende

Bij de bestelling ontbrak een levering. Een zadel stuk was niet meegeleverd. Gelukkig bevestigde de dame aan de telefoon dat die niet was meegezonden. Kwam 5 dagen later alsnog. Dus toch prima geregeld!

Ruim assortiment, prijs klopt, de volgende dag in huis

Verdraaid handig dat ventilatieland zo'n ruim assortiment heeft

kwaliteitsspullen geleverd

Levering duurde langer dan verwacht zonder daarvan op de hoogte gebracht te worden. Nadat ikzelf navraag heb gedaan liep de afwikkeling vlotter dan verwacht

Tevredenstellend

Ik ben door fabrikant van mijn systeem verwezen vaar Ventilatieland als leverancier voor nieuwe filters. Bestelling ging eenvoudig(ik wist al wel nummer ik nodig had). Orderverwerking en betaling ging ook soepel. Alleen de levertijd werd overschreden zonder melding/excuus.

Slechte communicatie

Je krijgt maar 1 keer om het goed te doen Alles heeft ook met COVID te maken Maar dat is niet het probleem van klant Wachten is geen probleem vaak wel het op de hoogte houden en dat doen jullie allen als de klant dat vraagt en dat moet je voor zijn. Je bent zo sterk als de zwakste schakel

Beloftes niet nakomen.

Als een product niet leverbaar is begrijp ik dat. Maar stuur niet steeds een bezorgdatum die toch niet gehaald kan worden. Tot 4 keer toe.

Spam na bestelling

Duidelijk aangegeven onze mail NIET te gebruiken voor dit soort bedel mail. Jammer. Geen bestellingen meer bij deze shop.

We hebben de bestelling nog niet ontvangen

Het versturen door ventilatieland is 2x uitgesteld. Uiteindelijk staat hij op bezorgen door PostNL maar die stellen het steeds uit. We zijn al 3x voor niets thuis gebleven.

Erbarmelijk, spijt als haren op m’n hoofd

Bestelde spullen die een dag later geleverd zouden worden omdat ze logens de site voorraad waren, zijn tot twee keer toe niet verzonden. Na 8 dagen ontving ik eindelijk mijn bestelling maar was deze incompleet. Het bedrijf heeft voor problemen met bestellingen geen telefonische service, deze service is er alleen voor technische vragen, ofwel als er verkocht kan worden. Problemen me bestellingen MOETEN per e-mail afgehandeld worden. Na het aangeven dat de bestelling incompleet was duurt het twee dagen voordat ik antwoord kreeg. De vraag kwam of ik een foto van de bestelling wilde sturen ter controle. Dit heb ik gedaan, maar een reactie hierop duurt natuurlijk weer twee dagen. Terwijl in de verzend info van het pakket te zien is dat de afmetingen 30x34x40cm zijn, hier kunnen nooit de twee missende kokers van 1m lengte in zitten. Al bij al zijn we bijna twee weken verder en kan ik nog steeds niet verder met mijn keuken. En foutje kan gemaakt worden, door elk bedrijf, maar de klantenservice hier is waardeloos, waardoor ik er nooit meer bestel. Ik had zelfs mijn telefoonnummer in mail erbij gezet zodat als er vragen waren ze MIJ konden bellen zodat t vlot verholpen kon worden. Maar daar is geen gebruik gemaakt. Alleen een mail na 2 dagen met een nieuwe vraag waarop ik weer dagen op antwoord moet wachten. Laatste keer voor mij.

Slechte service en communicatie

Ik heb wat besteld en zou in dec geleverd worden. Hoor niks moet in begin Jan erachter aan waar mijn bestelling blijft. Krijg te horen dat hij 6jan geleverd wordt. 8 Jan nog niks. Weer geïnformeerd waar het blijft. Krijg te horen dat het 20 Jan wordt. Uiteindelijk werd hij 30 Jan geleverd. Ga hem uitproberen werkt de thermostaat verkeerd. Gemaild en gebeld en zou teruggebeld worden. Nog steeds niks gehoord. Waardeloos bedrijf.

Artikel arrived only 1 week after ordering

Disappointing

Topspul tegen scherpe prijs!

Wat ik vooral fijn vind is dat alle info van de leveranciers te vinden is. In mijn geval betekende dat dat ik alle onderdelen voor mijn wtw balansventilatie kon vinden. Volgende dag ook keurig bezorgd. Top!

Goed geregeld

Alles op voorraad en snel geleverd

Wel snel geleverd maar helaas niet compleet

Had een HomEvap besteld en zou een bediening bij zitten, bediening was niet meegeleverd, er is moeilijk contact te krijgen cq response heb twee keer telefonisch contact gehad en zou terug gebeld worden wacht nog steeds.

X

X

snelle levering duiderlijke site

bij problemen goede service en snelle oplossing

Bestelling geplaats

Ik ben zeer tevreden de volgende dag alles in huis op tijd en keurig verpakt. In een woord een aanrader.

Snelle reactie en oplossing

Alles netjes ontvangen!!

uitstekend

Snelle levering makkelijk betalen! Soms late reactie van hulpvraag

Duidelijke site, niet duur en perfecte levering.

Eenvoudige bestelling prima en snelle levering

Ik heb een woonhuis ventilator/ afzuiging geselecteerd en besteld. Product stond dag erna netjes in doos verpakt bij ons in huis. Eenvoudige montage instructie met filmpje op website.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ