Alleen een beschrijving in het nederlabds ontbreekt.

Levering goed , service slecht

Heb mail gestuurd om de ventilator om te ruilen omdat deze te groot is. Ik wacht nu nog op antwoord. Gina 0651500043

Besteld wat ik nodig was

De bestelling was heel gauw thuis bezorgd.

Goede en duidelijke productomschrijvingen

Goede ervaring

Snel verzonden, goede service

Zeer snel ontvangen ventilatiesysteem, goed geholpen via klantenservice bij installatie, top!

Zeer correct alles

Die is goed

Goede produkten en sneller levering

Twee produkten besteld en snelle levering. Zeer tevreden met het antwoord op een vraag en tevreden met de produkten.

Snelle levering, goede prijzen, drukke hotline

Helaas lange wachttijd voor advies. Advies ok, deels net niet helemaal uitgezocht (uiteindelijk wel alle informatie op hun eigen site gevonden en het werkte wel).

De ventilator werkt uitstekend en installatie was heel erg makkelijk aangezien de ophanging en aansluitingen van de slangen hetzelfde zijn.

Omschrijving is precies

Omschrijving is precies wat in de doos zit , ook handig dat op de side er tekeningen staan met maten ,

Snelle levering en product voldoet aan de verwachting.

Snelle levering en product voldoet aan de verwachting.

Als particulier goed ingelicht over mogelijkheid vervangen oude mechanische ventilatie. Vervolgens snelle levering

Snelle levering en goed product

Produkt voldoet redelijk aan mijn wensen. Ik had er toch iets meer van verwacht.

fijne zaak

De website is overzichtelijk, duidelijke communicatie, mooi product en verrassend dat het eerder werd geleverd dan in eerste instantie verteld werd.

Super service

Ik heb al eens eerder aangegeven dat dit bedrijf eigenlijk niet te overtreffen is met haar service niets dan lof.

Makkelijk te vinden

Artikelen makkelijk te vinden, goede omschrijving. Snelle levering.

Snelle levering, goed product.

Alles is volgens vewachting verlopen; van begin tor eind. Tevreden over het product en voor een goede prijs.

Goed bedrijf, advies wel een aandachtspuntje

Ik zocht een nieuwe ventilatie box. Ventilatieland heeft ruime keuze, dus ik besloot telefonisch contact op te nemen. Werd keurig te woord gestaan, maar gezien de feestdagen zou de adviseur mij op een ander moment terugbellen. Ik ben 1 of 2 dagen later teruggebeld, waarbij ik mijn vragen kon stellen. In mijn geval ging het om de vraag of de orcon mvs 15 een achteraansluiting had. Op sommige product pagina’s op internet stond dat namelijk niet en ik wilde het zeker weten. Het verwarrende was dat de adviseur-dame zei dat dat niet het geval was. Uiteindelijk blijkt na onderzoek de orcon de achteraansluiting wel te hebben maar moet je dat met een mesje zelf uitsnijden. Merkwaardig dat je dus een verkeerd advies krijgt, te meer omdat de orcon naar eigen zeggen een van de meest verkochte producten blijkt te zijn van dit bedrijf. Afijn, ik heb uiteindelijk het product wel besteld en het werkt inderdaad met een achteraansluiting. De service van ventilatieland is verder prima, zaken kunnen ook kostenloos worden geretourneerd. Ik ben dus ook positief over dit bedrijf maar zou wel willen vragen de adviseurs iets meer kennis over de producten te laten beschikken. Dat had mij althans een dag onderzoek bespaard.

Netjes en snel.

Roostertje van 50x4x2 cm verpakt in een doos van 60x40x12 cm dat is echt belachelijk !!!! Voor de rest klopte alles.

Snel geleverd en makkelijk te monteren

Maakt belofte waar!

Prima assortiment, snelle en adequate levering.

Uitstekende service

Telefonisch contact gehad met ventilatieland. Kundig en professioneel te woord gestaan en voorzien van goed advies. Vervolgens het product besteld wat de volgende dag al in huis was. Erg tevreden over dit bedrijf en hierdoor een 5 sterren beoordeling.

Levert snel en communiceert zoals verwacht

Twee filters besteld maar er werd eerst één geleverd. Mijn daarop volgende mail werd snel beantwoord en het tweede filter kwam zonder problemen de volgende dag

Betrouwbaar

Bestelling was snel geleverd produkt voldeed aan beschrijving en werkt zeer goed

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ