Levertijd dramatisch

Leveren niet naar wat ze adverteren. De volgende dag is het zeker niet in huis. Inmiddels valer meegemaakt. Bestelling niet compleet, en dan moet je nog welen wachten op een onderdeel. Assortiment is wel goed, maar dat verdient ook niet meer dan een ster als ze er niet naar handelen.

Als altijd kwaliteit en op tijd geleverd

Verder geen opmerkingen

Goed, ook met retourneren

Had ventilatieroosters besteld, waarvan 1 te kleine. Zijn goed in communicatie en retourneren.

Juiste product met snelle levering.

Precies wat ik zocht en snel geleverd.

Prima voor elkaar.

De retournering lukte niet. Maar nadat ik een mailtje gestuurd heb werd het direct opgepakt. -puntje. Het geld staat nog niet terug op mijn rekening.

Niks op aan te merken. Snelle levering zonder problemen.

Een snelle behandeling

De bestelling is goed ontvangen ondanks de corona problemen en bevalt uitdtekend

Snelle en goede levering De prijs is scherp de kwaliteit is goed Ik heb de ventilator direct op de hoogste stand gezet Ventilator is rustig in die stand Beschrijving van het aansluiten is wat tegen strijdig De ventilator moet namelijk constant onder spanning (stroom) anders werkt het ventileren niet bij te hoge vochtigheid en na draaien (15min) Een prima apparaat

Heel goed!

Duidelijke omschrijving van de producten. Goeie communicatie over de levering/ verzending. Snel verzonden :)

Prima winkel

Prima spullen voor een goede prijs en snel geleverd.

Nette snelle levering

Van zoeken tot afrekenen tot leveren. In alle opzichten een top service!

Snelle levering en retour

Het product wat ik had besteld was er zeer snel, ook al was de levering in de kerstvakantie. Het product was netjes verpakt, maar er was wel te zien dat het product al meerdere malen was geopend door de beschadiging aan de doos van het product. Waarschijnlijk vonden andere consumenten het lawaai na testen van het product ook niet meevallen, waardoor ze deze hebben geretourneerd

Basismodel van de badkamerventilator gekocht, makkelijke aansluiting en ook montage. Werd op tijd geleverd. Product werkt tot dusver (nu 3 weken) naar behoren, en dat ook voor een goede prijs.

perfect organisatie

Prima apparaat en snelle levering

Ik ben zeer tevreden

snel en correct

Alles probleemloos verlopen

Zeer tevreden over de support die ik van ventilatiestand heb gekregen

Ik ben zeer tevreden over de support en afhandeling van mijn bestelling en het is ook zeer snel geleverd.

Retourverzoek werd niet beantwoord

Per ongeluk verkeerde maat schoorsteenkap besteld maar kreeg geen reactie op retourverzoek binnen 2 weken na bestelling

Top en super snel

Een zeer snel en super service

Zeer goed product.

Bestelling gedaan netjes geleverd toppie

Prijskwaliteit verhouding uitstekend

Aanbieding was voorradig, snel verzonden en voor laagste prijs wat wil je nog meer.

Niet compleet en matige kwaliteit

Deze set gekocht, er staat alles in 1 maar dat klopt niet. De meegeleverde toevoerventielen kun je niet monteren in gipsplafond zonder speciale montagebussen. Bestel je 125mm vlakke kanalen en flexbuis? Passen niet op elkaar zonder verbindingsmoffen. Handig als dit op de site aangegeven zou staan. De 125mm kunstof vlakke kanalen zijn verbogen van binnen dus aan elkaar lijmen met verbindingsstukken werkt niet, moest alles met tape verbinden wat er niet uit ziet. Tot 2x toe een contact verzoek ingediend en tot op heden geen belletje of mail gekregen. Dit is zeker geen plug en play oplossing, je hebt er professioneel advies bij nodig.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ