Snelle levering de dag er na zoals beloofd En heel belangrijk alles klopte

Duidelijke website en keurige snelle levering!

duidelijke website, goede levering

voor onze pluimveestal zijn we aanpassingen aan het maken voor de luchtinlaat. hiervoor hadden we op korte termijn enkele passende bochten en T-stukken nodig. makkelijk te vinden en snel geleverd.

Duidelijke omschrijving, snelle levering

Prettig dat bij de productomschrijving van de buisventilator ook de aanbevolen verbindingsmanchetten vermeld zijn.

Simpel te installeren. Plug en play en geeft de juiste waarden aan.

Overzichtelijke site en snelle afhandeling. Prijstechnisch goed.

Goede site Snelle levering Zelfs 1 dag voor kerst nog geleverd

Vlugge bezorging en goed product

Op zondag een bestelling geplaatst, deze werd dinsdag keurig netjes bezorgd. Ook de badkamer ventilator die ik besteld had bevalt tot nu toe hartstikke goed.

Netjes en snel verpakt en ontvangen

Bestelling binnen 1 dag ontvangen. Was netjes verpakt en beschrijvingen waren goed.

Alleen een beschrijving in het nederlabds ontbreekt.

Levering goed , service slecht

Heb mail gestuurd om de ventilator om te ruilen omdat deze te groot is. Ik wacht nu nog op antwoord. Gina 0651500043

Besteld wat ik nodig was

De bestelling was heel gauw thuis bezorgd.

Goede en duidelijke productomschrijvingen

Goede ervaring

Snel verzonden, goede service

Zeer snel ontvangen ventilatiesysteem, goed geholpen via klantenservice bij installatie, top!

Zeer correct alles

Die is goed

Goede produkten en sneller levering

Twee produkten besteld en snelle levering. Zeer tevreden met het antwoord op een vraag en tevreden met de produkten.

Snelle levering, goede prijzen, drukke hotline

Helaas lange wachttijd voor advies. Advies ok, deels net niet helemaal uitgezocht (uiteindelijk wel alle informatie op hun eigen site gevonden en het werkte wel).

De ventilator werkt uitstekend en installatie was heel erg makkelijk aangezien de ophanging en aansluitingen van de slangen hetzelfde zijn.

Omschrijving is precies

Omschrijving is precies wat in de doos zit , ook handig dat op de side er tekeningen staan met maten ,

Snelle levering en product voldoet aan de verwachting.

Snelle levering en product voldoet aan de verwachting.

Als particulier goed ingelicht over mogelijkheid vervangen oude mechanische ventilatie. Vervolgens snelle levering

Snelle levering en goed product

Produkt voldoet redelijk aan mijn wensen. Ik had er toch iets meer van verwacht.

fijne zaak

De website is overzichtelijk, duidelijke communicatie, mooi product en verrassend dat het eerder werd geleverd dan in eerste instantie verteld werd.

Super service

Ik heb al eens eerder aangegeven dat dit bedrijf eigenlijk niet te overtreffen is met haar service niets dan lof.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ