goed en snel

goede site, snelle levering, goed op de hoogte gehouden over levering

Vlotte, correcte service en informatievoorziening.

CO2 meter is een product dat goed voldoet aan de verwachtingen. Aanvulling op de informatie: meter functioneert zonder stoocontact wanneer je gebruik maakt van een powerbank.

Goede kwaliteit artikelen en snelle levering.

Het geen wat ik heb besteld is van goede kwaliteit en de levering is heel snel fijn bedrijf om wat bij te bestellen.

Gevonden wat ik moets hebben.

Snel gevonden op de website. Paar dagen er na de levering.

Uitstekend.

Super snelle levering!

Snel, duidelijk veelzijdig en brede informatie.

Ook als “amateur” kon ik een snel tot een goede keuze komen, goed advies, brede keuze en snel geleverd

Filters paste precies, snelle levering

Filters waren zo besteld en makkelijk te vinden. Tevens werden ze erg vlug verzonden en werden ze op de afgesproken dag geleverd. Bij aankomst bleken de filters van een erg goede kwaliteit te zijn. Dus wij zijn helemaal blij. Ik zal vaker filters bestellen bij jullie.

Goed en op tijd

Prima, makkelijk te bestellen.

goede eerste ervaring

Ik heb een 30 graden spiro bocht besteld voor mijn mechanise ventilatie box. En ik ben blij dat ik het bij ventilatieland besteld hebt ! Want ik had het in de zelfde week nog nodig net na de feestdagen dus ik was blij met de snelle levering ! Ik zou het anderen zeker aanraden hier ook hun spullen te bestellen. Top service !

Overzichtelijke website en snel geleverd.

Was op zoek naar een degelijke, stille en zuinige mechanische ventilatie. Eerdere ervaringen met Daalderop waren goed, kwam al snel op deze tijdens mijn korte zoektocht.

gewoon goed en snel

goed en snel

Spullen niet geleverd

Halve bestelling maar geleverd, gebeld, krijg antwoordapparaat, zijn niet bereikbaar

Snelle levering, goed spul

Spullen zijn goed en correct geleverd.

Binnen 12 uur de materialen binnen Supper snel. Keep it up .

Onjuist product advies ontvangen.

Naast een mechanische ventilator heb ik ook een dakpijpventilator aangekocht. Hiervan waren er 2 types met of zonder IR-ab. Aangezien de reeds aangeschafte ventilator met een ab was uitgevoerd heb ik advies gevraagd bij de keuze. In mijn geval zou ik de goedkopere variant kunnen aanschaffen omdat ik deze met de reeds in bezit zijnde ab kon bedienen. Dit bleek dus niet het geval en moest ik apart een ontvanger aanschaffen waarop ik een kleine korting kreeg. Deze ontvanger blijkt helaas te groot om door de bestaande binnen afvoer te leiden. Er rest mij niets anders dan de gehele unit te demonteren van het dak, de ontvanger via dat gat te leiden en vervolgens de dakpijpventilator opnieuw monteren en afwerken. Een hoop kosten als gevolg van een verkeerd advies. Support is slecht telefonisch bereikbaar! desondanks een magere voldoende en wel een aanbeveling vanwege de moeite.

Bestelling en de levering is perfect gegaan. Goeie service

Goed geholpen

Over het algemeen goed.

Vond het wel jammer dat deze relatief kleine bestelling in 2 keer werd geleverd. De 1ste levering keurig op de gevraagde dag, de 2de 4 dagen later. Wel na de 1ste levering mail gekregen dat alles geleverd was.

Alles netjes verpakt en verzendtijd was zoals verwacht

Ik heb het materiaal nog niet uitgepakt ivm verbouwing en zoekraken, maar als eerste ervaring moet ik zeggen dat naast de prijzen wat ventielatieland aanbieden tegenover andere bedrijven, moet ik zeggen dat ik behoorlijk voordelig uitkwam. De verzendtijd en de medewerking van ventielatieland is in mijn oordeel zeer goed.

Excellent fast and top quality service !

Purchasing the product was easy as clear descriptions and specifications were provided for each product.

Items as described. Not that much information and tracking

From order to shipment there is no information. ETAs are not clear and different from site to reality. Still good offerings

Vandaag besteld, morgen in huis! Supersnel geleverd, site overzichtelijk.

Goed verpakt en snel geleverd

Bestellen is eenvoudig en levering snel en het product was goed verpakt. Ook de klantenservice is goed bereikbaar en heel erg vriendelijk.

Prima, snelle levering

Ruim assortiment, goede prijzen, snelle levering

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ