Komen beloftes niet na en denk niet vanuit klant
Levertijden op website moet je niet geloven. Dus als je het snel wilt hebben, kun je beter ergens anders kopen. Product verder prima
Op de webshop stond 3-5 werkdagen levertijd. Toen het niet binnen was gebeld. Kreeg mailtje terug dat het vertraagd was "dat kon ik toch ook op de website zien" alsof ik daar elke dag op kijk.... (even proactief een bericht was netjes geweest), ze kwamen met een nieuwe leverdatum in de mail. Rare datum, want de aantal "nieuwe" werkdagen opgeteld op website was nog steeds 3 dagen eerder als wat ze in mail aangaven. Toen ik daarnaar vroeg, moest ik snappen dat ze natuurlijk niet iets kunnen sturen als het nog niet binnen is. Eerst verwijzen dat ik zelf op website moet kijken en als ik dat dan doe dan kan dat dus nog veranderen? Vervolgens zonder bericht uiteindelijk 10 dagen weer later geleverd als de laatst gecommuniceerde datum, weer zonder wat te laten weten.
Er kunnen uiteraard leverproblemen zijn, maar communiceer dat en blijf klantgericht. Nu beloof je zaken, kom je ze niet na en als klant ernaar vraagt krijgt deze een bot antwoord welke alleen beredeneerd is vanuit jullie.