Prima, snelle levering

Ruim assortiment, goede prijzen, snelle levering

Duidelijke info dus bestelling en prima levering

Na een aantal keer ingelezen een prima keuze kunnen maken. Door de duidelijke info ook de installatie zo uit kunnen voeren na de snelle levering.

Snelle levering en goed advies

Bestelling was snel geleverd. Goed advies en vriendelijke medewerkers.

Mooi product en snel ontvangen

Mooi product en snel ontvangen

Snelle levering.

Makkelijk website, correcte afhandeling en levering. Die vijf sterren is het zeker waard.

Goede kwaliteit van de producten en vlotte levering

Duidelijke website, producten zijn kwalitatief hoogwaardig, eenvoudig bestelproces.

Niets op aan te merken.

Was de derde bestelling voor mij, aantrekkelijke prijs, snelle levering, net als de voorgaande malen dat ik bij Ventilatieland bestelde.

snelle levering en een goed product

Snelle levering.

top service

Schrok van de waarde

Nadat we de meter hadden aangezet schrokken we van de hoge co2-waarden in huis. Je ziet ook duidelijk als we een tijdje niet binnen zijn dat de waarde goed(groen) wordt. Maar na een tijdje geeft hij alweer aan dat we moeten ventileren. Nu opzoek naar een goede manier omdat te doen/automatiseren.

Kan niet beter, zeer tevreden met deze 'luchtige' aanbieder.

Overzichtelijke website, groot assortiment en echt scherpe prijzen. Verder ook een goede en deskundige afdeling klantenservice die vragen via de mail snel en naar tevredenheid beantwoordt. Kortom: zeer tevreden met deze aanbieder waar ik met plezier steeds weer terecht kan voor mijn zoektocht naar artikelen om ons huis te optimaliseren qua ventilatie.

Goed en snel

Snel geleverd en goede service

Weinig communicatie over de toch goede producten

Levering en de communicatie erover mochten beter, goed het is december, drukke tijd. Producten en webshop goed!

Goede en snelle verzending!!

Alles was goed verpakt en snel verzonden

Duidelijk en snel.

Vervanging bestaande ventilatiebox. Duidelijk advies en ondanks drukte erg snel.

Duidelijk en directe levering

Prima product, snelle levering!

De producten waren snel geleverd en voldoen aan de beschrijving en mijn verwachtingen.

Komen beloftes niet na en denk niet vanuit klant

Levertijden op website moet je niet geloven. Dus als je het snel wilt hebben, kun je beter ergens anders kopen. Product verder prima Op de webshop stond 3-5 werkdagen levertijd. Toen het niet binnen was gebeld. Kreeg mailtje terug dat het vertraagd was "dat kon ik toch ook op de website zien" alsof ik daar elke dag op kijk.... (even proactief een bericht was netjes geweest), ze kwamen met een nieuwe leverdatum in de mail. Rare datum, want de aantal "nieuwe" werkdagen opgeteld op website was nog steeds 3 dagen eerder als wat ze in mail aangaven. Toen ik daarnaar vroeg, moest ik snappen dat ze natuurlijk niet iets kunnen sturen als het nog niet binnen is. Eerst verwijzen dat ik zelf op website moet kijken en als ik dat dan doe dan kan dat dus nog veranderen? Vervolgens zonder bericht uiteindelijk 10 dagen weer later geleverd als de laatst gecommuniceerde datum, weer zonder wat te laten weten. Er kunnen uiteraard leverproblemen zijn, maar communiceer dat en blijf klantgericht. Nu beloof je zaken, kom je ze niet na en als klant ernaar vraagt krijgt deze een bot antwoord welke alleen beredeneerd is vanuit jullie.

Snelle levering en goede producten

Goede kwaliteit producten, aluminium tape plakte goed, ventilatiebuis voor de afzuigkap paste goed over 100mm aansluiting. Met de slangenklemmen geklemd, uitstekend. Ook de terugslagklep met rubber rand binnenin werkt goed. De isolatie tape heb ik gebruikt om de ruimte op te vullen tussen het afvoergat in het plafond en plakte ook meteen als een huis.

Na

Waardeloze service

Ik heb een product besteld en dit redelijk vlot ontvangen. Helaas is het verkeerde product toegestuurd (duurder model, niet relevant voor de slechte ervaring). Natuurlijk kan er iets fout gaan, maar dan los je dat als bedrijf netjes op. Ventilatieland echter niet, Na overleg, wat enkel mogelijk was per mail (telefonisch niet te bereiken, alle doorkies menus lopen dood) werd mij geadviseerd een retour aan te maken. Hierbij kon ik al enkel de keuze "geld terug" als afhandelmethode voor de retour kiezen. Echter in overleg via mail werd gesuggereerd dat het anders op te lossen was. Ik wil namelijk nog steeds graag het juiste product hebben. Ik heb inmiddels een bevestiging dat de retour is ontvangen, maar er is geen vervolgactie. Na enkele mails krijg ik telkens de mededeling dat het is opgepakt door afdeling retouren. Nu inmiddels 3 weken verder. Geen product of geld terug ontvangen en een niet te bereiken klantenservice. Waardeloos bedrijf, mijn advies hier niet te bestellen als je enige vorm van service verwacht.

Eenvoudig besteld, snel in huis

Zeer eenvoudig besteld en ook snel in huis :-)

Tot nog toe top.

Snelle correcte levering, en niet te duur.

Prima product, prima prijs, prima levering

Prima product, prima prijs, prima levering