Punctueel

Levertijden conform de website

Prima !

Probleemloos bestellen,goed verpakt.en razendsnel geleverd.

Doen wat ze beloven

Scherp geprijsd, snel geleverd en vriendelijk in de communicatie.

Goede ervaring

Goede ervaring. Alleen iets meer pruductkennis met de chat functie

Goed werkend systeem snel ontvangen!

Snelle levering en lage prijzen.

zeer tevreden

snelle bezorgen , goed werkend . handige montage

Compatible prijs, snelle levering en uitstekend verpakt!

De oude Itho draadloze zender was crème of verkleurd en daarom niet geschikt in onze onlangs gerenoveerde badkamer. Ventilatieland had op hun makkelijk te gebruiken website de beste aanbieding en op het moment van bestelling een Itho aanbieding. Van wegen dit en de uitgebreide assortiment zal ik in de toekomst van hun service gebruikmaken.

Een ervaring was goed.

De bezorger had haast. Hij praatte ons naar de voordeur om zo snel mogelijk verder te kunnen. Ik had het gevoel dat zijn manager hem achter de hielen zat.

perfect

Bestelling gedaan en de volgende dag het artikel al binnen. super

Nette prijzen en snelle levering.

Ik had ventilatie ventielen en geluiddempers besteld. Deze waren prima en snel geleverd.

Alles compleet en op tijd ontvangen

Al meerdere malen iets besteld alles juist en zonder problemen ontvangen.

Prima en snel geregeld plus bezorgd

Enige puntje van kritiek, is een wat rommelige website.

Prima en overzichtelijke site om roosters te betellen

Snelle toezending,goede prijs waardeloze klantenservice

De afzuiger is snel toegezonden. De prijs is goed. Alleen twee dagen wachten voordat je terug gebeld wordt en als je niet op kan nemen nog eens twee dagen dat is waardeloos.

Prima bedrijf

Goede koffie en vriendelijke medewerkers en een mooi en professioneel bedrijf.

Goede service voor een goede prijs

Goede service ontvangen van Ventilatieland. Voor het verduurzamen van mijn nieuwe woning heb ik doe-het-zelf advies gekregen voor een te plaatsen wtw unit. Duidelijk en uitvoerbaar advies ontvangen en ondertussen gekocht en aan het installeren. Ook vragen die nu nog op komen tijdens de installatie worden snel en vakkundig beantwoord door Ventilatieland. Al met al een aanrader en ze hebben regelmatig leuke aanbiedingen en acties.

Vlot en netjes

Snel bezorgd en apparaat werkt prima en eenvoudig te bedienen

Snel en correct verzonden

Super en snelle service Klant weer blij mee

snel en "geruisloos"

uit ruime keus ventilator gekozen en was de volgende dag "inzetbaar"!

Slecht geregeld

Wat besteld maar kon niet geleverd worden was te lang voor normale verzendkosten. Stond niet beschreven. Voor dat er een reactie met oplossing kwam duurde lang ! Bellen kan niet. Vervolgens na een kleine week toch toegezonden maar dan in 2 stukken. Toen ik mijn zending kreeg was het niet goed verkeerde artikel geleverd. Zou het retour moeten sturen en opnieuw moeten bestellen omruilen kon niet. Opnieuw bestellen koste weer verzendkosten. Vervolgens Opnieuw contact gezocht en uiteindelijk hebben ze toch kosteloos het goede artikel verzonden al met al wel goed opgelost maar voor dat je contact hebt en het zo ver is was ik inmiddels meer dan een week verder. Erg vervelend als je iets wil afmaken thuis.

Goed product, snel geleverd

Positief over deze webshop

Snelle levering en goed verpakt.

Goede prijs/ kwaliteit en tevens een groot aanbod

In een zin fantastisch zeer snelle levering geen poeha

He nog nooit z'n snelle reactie en levering gezien

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ