Verwarrend

Er was verwarring of we het product wel geleverd zouden krijgen. Na dat wij na enige tijd na de bestelling zelf contact hebben opgenomen met Ventilatieland werd er gecommuniceerd dat het product pas in januari weer beschikbaar zou zijn, er werden alternatieven aangeboden. Een dag later kregen we een melding dat onze bestelling onderweg is, wat natuurlijk fijn is maar het was wel verwarrend. Jullie bereikbaarheid is wel prima! Groet, Nadia

Snelle levering en ook goed geholpen bij mijn vragen

Een Stork Comfofan S besteld ter vervanging. Ook aan de telefoon zijn mijn vragen goed beantwoord.

Uitstekende service

Uitstekende service en super snelle levering

Besteld op zaterdag en geleverd op maandagochtend op bureau waardoor we onmiddellijk de ruimtes konden voorzien van een CO2 meter! Top!

Snel en goed

Besteld en gekregen alles in orde

Snelle service, goed product!

Goede producten tegen een nette prijs, erg tevreden en zal er zeker nog een keer een bestelling doen!

Snelle levering en goede kwaliteit

Kwaliteit is goed en was handig in elkaar te zetten.

Professioneel

Goede prijs en snelle levering

Luchtfilters besteld. Tegen een scherpe prijs. Werd goed op de hoogte gehouden van het proces en er is snel geleverd.

Is aan iedereen aan te raden

Goed apparaat

Snelle levering. Goede informatie op website

Snelle levering van het product

Snelle levering van het product Kwaliteit van het produkt is ook zeer goed.

Snelle levering en goede kwaliteit

Het was een snelle levering en een goede kwaliteit van de producten

Niets mis mee

Minder

De bestelling heeft lang op zicht laten wachten waarvoor alle begrip maar dan was er nog 1 van de 3 items beschadigd. Bij wie kan ik terecht om deze schade te melden?

Gemakkelijk winkelen in het zeer ruime assortiment met prettige prijzen.

Geen verzendkosten en zeer snelle levering.Wat wil een klant nog meer.

Correct en vlot geleverd

De spullen die ik besteld had waren van goede kwlaiteit en werden na enkele dagen keurig verpakt door de post gebracht. Prima !

Hartstikke goed!

Niet duur en snelle levering.

Contact krijgen is moeizaam als je snel iets nodig hebt. De communicatie is uitermate prettig en cor

Het aan de lijn krijgen van tech. afdeling duurde 5 dagen. Als je haast bij je bestelling is dat erg frusterend.

Betrouwbare, snelle en prijsgunstige levering

Het wtw filter was makkelijk en snel te vinden op de website tegen een goede prijs, top !

was werkelijk verbaast hoe snel ik het bestelde artikel ontving

uitstekend

Prima product en levering

Goede ervaring. Tips: - je zou op de site kunnen aangeven wat je allemaal nodig hebt en waar aan je moet denken als je zelf een systeem installeert, dan kan je alle bestellen en kan je aan de slag. dat voorkomt dan dat je er achter komt als doe het zelf er dat je iets vergeten bent waardoor je niet verder kan. - als een bestelling bestaat uit twee leveranties geeft dat dan aan dat voorkomt dat je een dag plant om het te installeren maar er nog een pakket moet komen wat essentieel is om de klus af te maken.

prima, doet wat het beloofd.

prima, doet wat het beloofd, concurrerende prijzen.

Veel keuze in div. modellen

Ventilatie besteld niet veel later al bezorgd, pas gemaakt voor montage, aangesloten en deed het niet. Retour gestuurd, hopelijk krijg ik een die wel doet.

ok

ok