Snelle levering en zeer goede kwaliteit

Mijn bestelde CO2 meter voldoet prima en het bestelproces en de levering gingen zeer makkelijk en snel.

Uitstekend geholpen.

Na een informatievraag per telefoon werd ik teruggebeld en kreeg ik advies. Vervolgens de artikelcodes gekregen, besteld en volgende dag binen, in één woord PRIMA dus!

Veel keuze in allerlei roosters

Snel besteld, levertijd wel iets langer dan van andere webwinkels, maar wel een heel fijn product!

Als leek is het niet gemakkelijk te weten welke componenten bij ons ventilatiesysteem hoort. Klantenservice is traag met hun respons op vragen.

Onderdeel besteld in het weekend. Dinsdag lag de bestelling in huis.

Goed product

Het is een prima product

Goede product deze ventilatiebox

Ventilatiebox met AB . Snel geleverd, eenvoudige montage. In basisstand geluidsarm

Verder prima, alleen 1 artikel niet geleverd gekregen..geen aanlevering.. niets geen informatie..bel

Hoop dat er nog contact met me opgenomen wordt!

Snelle levering en goede prijs!

Snel geleverd en een goede prijs.

Gewoon zoals het hoort, top service

Het bestellen online gaat makelijk, waarna je goed op de wordt gehouden over de order, geen zinloze mails

Service en snelheid zonder meer goed.

Prima service en snelheid. Prijs ook ok. Product achteraf gezien wat minder. Aanlooptijd ventilator 4 minuten is erg lang. Had maximaal de helft mogen zijn.

Fijne zaak

Ze doen wat ze beloven Meer kan ik er niet over zeggen ..,top

Snelle levering en product voldoet aan verwachting

Zie boven

Prima club

Hebben veel, maar niet alles. Bellen zelf op als er een vertraging is. Leveren netjes na. Gemakkelijk met ophalen.

Hier koop ik de volgende keer weer!

Bij elk bedrijf gaat er wel eens iets niet goed. In ons geval kon Ventilatieland niet op de voorspelde dag leveren. Wat heel fijn was, was dat ze dit bijtijds communiceerde en binnen een week alsnog leverden. Leuk en vertrouwen wekkend was de kortingsbon voor een volgende bestelling die ongevraagd toch werd gegeven

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle verzending

Producten zijn netjes qua prijs, verzenden en levering ging erg snel

Duidelijke site, meteen gevonden wat ik zocht.

De vervanger van mijn oude Itho ventilatie box was zo gevonden. Past gewoon op de oude boorgaten en bespaart ook nog energie. Meteen een 2e draadloze afstandsbediening voor de badkamer erbij genomen. Werkt allemaal perfect.

Zeer snelle en correcte levering.

Duidelijke website.

zeer goed

toestel zou nog beter zijn met batterij naast netstroom.

Snelle levering. Probleemloos kunnen bestellen.

Overzichtelijk en snel

Overzichtelijke site,en een snelle afhandeling,top!

Product is zoals op website vermeld.

Zeer goed, het gevraagde als gemeld geleverd

Goede website, makkelijk te zoeken en goede communicatie per mail over levering.

Helemaal goed

Besteld en geleverd. Meter voldoet helemaal aan de verwachtingen. Meet de waarden en is makkelelijk af te lezen door de gekleurde lampjes groen/oranje/rood.

Helaas niet op tijd geleverd

De bestelling is door welke reden dan ook niet binnen 48 uur ontvangen. Hierdoor is bij ons vertraging ontstaan in de verbouwing. Alle aannemers schuiven nu in tijd door. De materialen zijn wel ok.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ