Fijne website met goede producten

Snelle levering, fijne stapel korting en goede alternatieve filters voor de duurdere merk filters

Snelle en goede levering

Goed werkende overzichtelijke website. Waardoor je makkelijk kunt bestellen en er is keus genoeg. Snelle levering die je kunt volgen wanneer hij binnenkort. Goed product.

Mooie webshop

Overzichtelijk webshop snel geleverd en niet duur

Goeie site. Overzichtelijk, geen afleidende bewegende beelden.

Mijn oorspronkelijke keuze (bij iemand gezien) bleek pas in januari beschikbaar. Heel soepel omgezet naar andere, iets duurdere. De volgende dag al in huis. Perfect.

Dik in orde

Ik heb een CO2-meter besteld, welke een dag later werd bezorgd dan aangekondigd. Op het exacte bezorgtijdstip kan Ventilatieland natuurlijk niets doen, maar ik had het vermoeden (obv de track & trace informatie) dat het pakketje pas een dag later was aangeboden bij de bezorgservice. Nu ja, dat geeft op zich heel weinig. We zijn per slot van rekening erg verwend met bezorging op de volgende dag, terwijl dat lang niet altijd nodig is. Verder, de winkelervaring is dikke prima en de mogelijkheid om via AfterPay achteraf te betalen is erg luxe. Zoals dat vaak gebruikelijk is, was de bestelling in een (enigszins) te ruime verzenddoos verpakt. Ook geen ramp natuurlijk, maar misschien wat zonde van de ruimte in de wagen van de bezorgservice. Verder, aanrader om hier te winkelen aangaande alles dat met luchtkwaliteit te maken.

vlotte en goede afwerking

top

Product is snel geleverd; in goede staat; werkt tot nu toe goed

Product is snel geleverd; in goede staat; werkt tot nu toe goed. Niets op aan te merken.

betrouwbaar en klantvriendelijk

Voor de 2e keer hier besteld en zeer tevreden. Ik had een item besteld en vergeten de actiecode te vermelden. Dat gecommuniceerd via mail en dat hebben ze nog terug overgemaakt.

Trage afhandeling bij fouten

Fouten kunnen gemaakt worden, echter de kracht van het bedrijf wordt getoond bij een snelle en correcte afhandeling. Zeker als het een fout van de onderneming zelf is

Goede kwaliteit tegen scherpe prijzen

Goed assortiment, eenvoudig te bestellen, levertijd 2 dagen.

Provisioneel maar mogelijk bereikbaar

Als je contact zoekt met ventilatieland kun je niet worden doorverbonden met een deskundige. Er wordt dan een terugbel notitie gemaakt. Het duurt soms twee tot drie dagen voor je wordt teruggebeld of helemaal niet. Verder heb ik een doe het zelf advies gekocht en dat zou maximaal 10 werkdagen duren. Na enkele keren bellen kreeg ik het na ruim een maand. De kwaliteit is goed maar er is nog veel te verbeteren aan het doorverbinden en nakomen van de beloften

Perfecte website, makkelijk zoeken producten

Beste Lisa, helaas is het toch een keertje misgegaan. Dit betrof de verkeerde levering qua maatvoering. Daarna de misvatting betreft omruiling en geld terug storten. Maar al met al een hele tevreden klant, want ik besef dat het overal wel eens mis kan gaan.

Simpele order, snelle levering

Itho Daalderop ventilatiebox alles-in-1 pakket besteld. Makkelijke website, snelle levering, duidelijke mails. Het enige 'verwarrende' was dat ik de ventilatiebox en de overige onderdelen (RFT draadloze bediening + ventielen) op verschillende dagen geleverd kreeg. Gelukkig heb ik het even afgewacht i.p.v. er gelijk achteraan te mailen.

Snelle juiste levering

Goede overzichtelijke site makkelijk bestellen en vlotte levering

Waarschijnlijk was product niet voorradig. Daarom duurde het leveren wat langer en dat was geen probleem

Zoals het hoort

Goede informatie; prompte levering; goede site

No nonsense

Ik ben erg tevreden over mijn aankoop. Voor een redelijke prijs een nieuwe ventilator voor mijn woning gekocht. De reden dat ik vijf sterren geef komt door hoe “zorgenloos” ik een keuze heb kunnen maken: voor mijn aankoop had ik een heleboel vragen: maakt het uit wat voor stekker de ventilator heeft? Hoe werkt de draadloze afstandsbediening? Is de schakelaar die ik al heb voldoende om de nieuwe ventilator mee aan te sturen? Ik heb al mijn vragen via de productpagina kunnen beantwoorden, en dat vind ik echt top. Ik kon zeker zijn dat ik het juiste product had. Super duidelijk dus!

Zeer goede ervaring, snelle verzending, mooi en goed product

Ik bestelde in de loop van de middag een co2 meter en de volgende ochtend was het pakketje al binnen. Apparaat is heel makkelijk te gebruiken en helpt ons om de lucht zuiver te houden. We zien in een oogwenk of er teveel co2 is en dan kan er een raampje even open. TOP, een echte aanrader.

Goed verzorgd

Goede uitleg, en snelle levering

Komt na wat is gevraagd.

Zoals bij elke bestelling prima service

Duidelijke website, snel besteld, goedkoop

De oude mechanische ventilatie was kapot gegaan. Op de site van vantilatieland snel een zelfde gevonden. Goede omschrijving van het product. Goede prijs. Snel besteld en de volgende dag al in huis. In een woord Top!

Vlot en correct

Ruime keus Snelle levering Nette verpakking

Super slechte klantervaring, spijt van bestelling

Bij de levering van onze bestelling bleek er een manco te zijn, op zich niet erg, kan gebeuren. Bellen duurt lang, maar uit eindelijk wordt er aangegeven dat we terug gebeld worden binnen 2 dagen…Niet terug gebeld, dus weer bellen, “Het kan soms wat langer duren”. Na 4 dagen niks gehoord te hebben dan nog maar een e-mail sturen, ook daarop nog niks terug gehoord. Het alleen doorgeven van een manco, laat staan het missende artikel alsnog krijgen is kennelijk super moeilijk bij Ventilatieland.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ