Heldere communicatie en snel verzonden

Ben heel tevreden over mijn bestelling. Alles wat je moet weten over het product staat duidelijk omschreven. Volgende dag was alles in huis. Volgende keer als ik was nodig heb betreft ventilatie, ga ik voor ventilatieland

Prettige website met veel informatie en een snelle levering.

Slecht

Besteld 1 Itho ventilator - ontvangen 1 beschadigde ventilator. Deze in overleg geretourneerd na toezenden foto's. Kreeg bericht dat hij ontvangen is bij Ventilatieland met de melding dat men ermee aan de slag gaat om te controleren of de zending voldoet aan uw retour-voorwaarden. Dit kan 14 dagen duren. Absurd want ik heb de bestelling toch ook direkt betaald en heb geen beschadigd exemplaar besteld maar een gaaf apparaat. Om het nog erger te maken: Ik had ook 5 stuks Vent-Axia Uniflexplus RV 125 mm regelbaar toe- en afvoerventiel besteld. Bij plaatsing bleken er van de 5 maar liefst 2 uit elkaar te vallen toen ik ze uit de verpakking haalde. Er hoort een anti-bacterieel keramisch element in te zitten maar die zijn er niet (meer). Ik heb de ventielen maar in elkaar gezet en geplaatst want met bovenstaand gedoe met de ventilator heb ik geen zin in nog meer gezeur. Ik hoop echter wel op een beetje fatsoen en dat ik nu eindelijk toch spoedig ontvang wat ik heb besteld en betaald. Ter info: Ook namens onze VvE bestelde ik wel eens spullen.

Mooi product

Ventilatie land Website heeft goede foto’s en duidelijke omschrijving, Het bestelde Ventilatie rooster zoals omschreven, en de volgende dag al in huis.

Prima filters voor prima prijs

Snel bezorgd, doet wat het moet doen.

Goede levering

Het zag er allemaal prima uit. Maar ik heb er dus geen verstand van en niet de juiste maat besteld. Diameter te groot en de inbouw hoogte was te lang. Voor een leek niet goed om dit online te bestellen. Dus helaas weer retour.

Prima apparaat direct geleverd

Kwaliteit wordt aangeboden. Directe levering

Duidelijke webshop en snel geleverd.

Snel, duidelijk en overzichtelijk

Website is overzichtelijk. Kon snel mijn keuze maken. En product was ook snel bezorgd. Super!

Ruime keuze, vlot en toch weer niet.

Eerste bestelling goed en snel, de tweede keer flink vertraagd. Daarover in vroeg stadium geïnformeerd. Als compensatie € 5,- korting op volgende bestelling!? Een ventilatiespecialist zou terugbellen n.a.v. een vraag die de medewerker van de klantenservice niet kon beantwoorden (het was haar eerste dag ;-)). Zit na drie dagen nog te wachten op het telefoontje ;-(

Website top, klanten service waardeloos

mijn order zou de volgende dag om 15.00 uur afgeleverd worden. Omdat ik geen trac and trace code had gehad de volgende dag met klanten service gebeld. 15 minuten in de wacht. Order blijkt een dag later te worden geleverd (zaterdag 15.00 uur)??. Maar ze zou mij de trac and trace per email sturen. Niet dus. In de middag weer met klanten service gebeld nu 30 minuten totaal. Zij geven mij aan dat ze mij geen trac and trace mogen sturen!!!. Ik heb order betaald maar krijg geen trac en trace!! In da avond krijg ik toch nog een trac en trace code toegestuurd. Zaterdag 15.00 kan ik mijn order ophalen. Als ik daar rond deze tijd aankom blijkt het Postnl punt om 12.00 gesloten te zijn. Waardeloos........

stille ventilator, scherpe prijs en snelle levering.

Stille ventilator. Hoe goed de kwaliteit is moet nog blijken. De ventilator is licht uitgevoerd, de werking is goed en heel stil....26db. Heb de kant en klare draad met stekker eraan aangesloten, de bedrading in de ventilator is wel erg dun. Er zit geen draadklem bij voor de snoer met stekker. De buis van de ventilator is tamelijk dun, hoeft geen bezwaar te zijn. Hij functioneert goed en is erg stil. Ben erg tevreden over de levering, de ventilator is snel verzonden en was bovendien keurig en goed verpakt met bescherming in de doos. Ben door zoeken op internet bij ventilatieland uitgekomen en ben erg tevreden over mijn aankoop. Ik kan deze webwinkel zeker aanbevelen.

Super service en vakkundig advies.

Door de vele soorten welke te koop zijn heb ik telefonisch contact gezocht met een medewerker van ventilatieland. Zij vroegen mij wat voor merk en type ventilatie ik nu had hangen en aan de hand daarvan hebben zij een advies uitgebracht. Inmiddels de nieuwe ontvangen en gemonteerd, wel kreeg ik nog de tip dat er een kleine kans bestond dat in de perilex wandcontact doos een draad om gedraaid moest worden i.v.m. Veranderde volgorde? Zo een tip getuigd van kennis van zaken, gelukkig zat bij mij alles goed en was het stekker erin en draaien. Ok heb ik nog contact gehad met de afdeling garantie, niet dat ik een probleem had maar als je het apparaat bij Itho registreerde je 3 jaar extra garantie hebt. Het registeren lukte niet maar met hulp van een medewerker van Ventilatieland is het toch goed gekomen nog mijn dank daarvoor. Al met al een super ervaring, en zal ventilatieland zeker aanraden bij vrienden en kennissen.

Duidelijke afhandeling en snelle levering

Makkelijk selecteren van de juiste materialen. Product pagina bevat alle bijbehorende documenten. Top

Beste koop op dit moment. Makkelijk te monteren. 4 x gaten boren en vast zetten. Heel erg stil op stand 1 en stand 2.

Gewoon goed

Snelle levering, goede kwaliteit prijs verhouding

Prima bedrijf, alles mooi snel geleverd!

Alles snel en correct geleverd.

Snelle nalevering

goede service

Goed product, goed verpakt en snelle levering.

Zie boven

Heel tevreden

Van bestellen tot leveren is alles goed verlopen. Mechanische ventilatie box van Daalderop werkt naar behoren , de vochtsensor werkt ook super.

Goed product en snel geleverd.

Goede service.

Alles compleet in een doos, makkelijk zelf geïnstalleerd

Een snelle levering

De site gevonden op internet en zeer tevreden over het goed ingepakte pakketje.

zeer snelle levering

zeer snelle levering

Snelle reactie bij vragen

Ik had een vraag over de levertijd, die werd snel beantwoord. Producten naar wens!

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ