Prima materiaal voor een vriendelijke prijs

Duidelijke site met voldoende keus. Ook minimale bestelbedrag is niet zo heel hoog. Prima ervaring.

Overzichtelijke winkel met goede prijzen. De service is ook top, gevraagd of pakketje dag later op de bus kon gedaan worden, en dat hebben ze ook gedaan. Hoop bedrijven doen niets met de opmerkingen, maar ventilatieland leest ze daadwerkelijk. Mocht ik weer een soort gelijk product nodig hebben, zal ik zeker weer hier bestellen

Veel keuze in producten

Ventilatieland heeft veel producten in hun assortiment tegen concurrerende prijzen. Ze hebben regelmatig een kortingsactie waardoor hun producten goedkoper zijn dan bij anderen. Met een aantal producten zijn de levertijden langer dan normaal i.v.m. grondstoffen schaarste van de OEM's. Ventilatieland houd je hier wel van op de hoogte. Als je een technische vraag hebt over een product en die vraag op de hun website richt aan hun productspecialisten dan lijkt het dat deze niet worden beantwoord. Dit is een punt van verbetering t.o.v. de relatie tussen Ventilatieland en de klant.

Goed bedrijf

Er was een verkeerd product geleverd, hoefde ik niet terug te sturen, maar wel binnen enkele dagen geld terug gekregen. Heel netjes geregeld. Aan de telefoon, heel vriendelijk te woord gestaan door de mevrouw.

Precies zo als besteld, goed verpakt en redelijk snel. Ze zijn al gemonteerd.

Snel en professioneel

Snel en professioneel

Alles compleet en snel geleverd.

Prima apparaat

De installatie informatie is voor de leek minimaal en moet van de handleiding en internet bijeen gesprokkeld worden. Dit kan natuurlijk beter verzorgd worden. Het apparaat zelf beantwoordt volledig aan de wensen.

Uitstekend.

Ventilatieland helpt de weg te vinden in het grote aanbod. Uiteindelijk een keuze kunnen maken door te kiezen uit hun top 10. Een actie maakte het product goedkoper dan van de vele concurrenten en maakte het nog aantrekkelijker om daar te bestellen. Levering ging ook prima.

Gewoon goed

Gewoon erg goed, snelle levering.

Uitstekende service

Perfect geholpen en zoals beloofd, snel in huis.

Besteld, snel bezorgd. Alleen mijn fout verkeerde maat. Daarop snelle reactie van het router ontvang

Hierboven omschreven

Super goed

Eerst dacht ik na de bestelling als dit maar goed komt omdat er zulke negatieve beoordelingen waren. Niets is minder waar alles is correct afgeleverd. Heel blij met het product.

Goede ervaring, ook na meerdere bestellingen.

Goedkoop

Bestelproces is makkelijk en goed dat er staffel korting is.

Goede service ook voor goede uitleg

Prima bedrijf echt een aanrader snelle levering goed advies

Super snelle service

Keuze genoeg in top producten..duidelijk en snelle levering..helemaal top.

Nieuwe filters werden snel verzonden en via de track&trace was de verzending helemaal te volgen. De doos waarin ze geleverd werden had wat kleiner gemogen, maar alles was goed verpakt en snel binnen.

top kwaliteit

mooi produkt snel geleverd.

Netjes en snel bezorgd

Mijn spullen waren netjes verpakt en snel bezorgd. Site is duidelijk en overzichtelijk iedereen zou op deze manier zijn webwinkel moeten inrichten. Complimenten van mijn zijde.

Voldoet aan de verwachtingen

Goed product en snel geleverd

Snelle correcte levering

Het bestellen en leveren ging vlot en soepel bij vragen bellen maile en chatten heel plezierig Aan te bevelen

Prima dienstverlening!

Goed produktbeschrijving op site, vlotte levering met een praktische en goed leesbare instructie voor montage.

Prima product, maar veel verpakking

We hadden drie kleine eind lappen gekocht voor de ventilatie buizen. De producten zijn fan goede kwaliteit en werken perfect. Het was alleen wel zonde dat de producten aan kwam in twee grote dozen, terwijl bhet in een envelop zou passen.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ