Een uitstekend apparaat

Een uitstekend aanvulling in mijn huis om de luchtkwaliteit in de gaten te houden!

Snelle levering, correct.

Snel en accuraat

Overzichtelijke webshop, eenvoudige afhandeling. Zelfde dag verstuurd, volgende dag geleverd.

Snelle, correcte en concurerende leverancier van ventilatoren

Ventilatieland is heeft het perfecte assortiment producten voor allerlei ventilatieproblemen, daarbij zijn de producten ook nog eens scherp geprijsd en worden snel geleverd. De website is heel overzichtelijk om het juiste product te kunnen vinden, Toppie gewoon.

Goede service,ook per telefoon.

Bij bestelling vrij lange wachttijd, gebeld en een goede reden opgegeven.Een tevreden antwoord.

Altijd goed en snelle service!

Goede ervaring, service en leveren van het product waren spot on

Gewoon perfect

Het bestelproces is zondemeer perfect, duidelijke omschrijving van het product en ook de (technische) documentatie van het artikel. Na betaling bevestiging via de mail, helaas was 1 artikel toch niet voorradig. Hier kreeg ik vrij kort daarna een excuses mail. Na een fijne chat sessie met Lisa tot een alternatief gekomen. De bestelling werd de volgende dag keurig afgeleverd. Kwaliteit is bijzonder goed .

Erg snelle levering

Prima verpakt en uiteraard de snelle aflevering van jullie product!

leveren wat je besteld.

gevonden wat ik zocht en snel geleverd.

snelle service goed mareriaal

prettig

Snelle verzending, ik hoop dat deze afstand.bed. Langer mee gaat

Ventilatieland prima, maar de kwaliteit van de afstandsbediening van Orcon is slecht, Ik hoop dat deze afstand bediening langer mee gaat

Zeer correcte afhandeling en levering.

Tevreden

Helemaal compleet set.. perfect

Tevreden

Van de 3 bestellingen die ik gedaan heb, zat er 1 verkeerde artikel bij. Gelukkig kon ik deze nog gebruiken voor iets waar ik geen rekening mee had gehouden.

Product is zekers een aanrader.

Ventilatie systeem aangeschaft als vervanger voor de oude mechanische ventilatie. Apparaat regelt alles zelf. Vocht wordt gedetecteerd en begint meteen zijn werk te doen. Binnen no time een droge badkamer. Aansluiten was even een dingetje, maar dat probleem zat in de perilex aansluiting. Via het schema op de site dit opgelost. ( L1 zat verkeerd aan mijn kant). Klein minpuntje is de levering. Voor 16.00 uur besteld is niet de garantie dat je product de volgende dag geleverd wordt... ( Had het product snel nodig ivm met verbouwing badkamer. monteurs zouden deze vervangen. Maar het product was niet op tijd geleverd.....) uiteindelijk was de installatie vrij simpel en goed uitvoerbaar als je een beetje verstand hebt van elektra. Apparaat werkt zekers naar behoren, en raad dit zeker aan.

Vriendelijk personeel, issue opgelost

Een paar artikelen besteld, maar kortingcode werkte niet. Toch maar besteld en ventilatieland heeft vervolgens het verschil op mijn rekening gestort. Niet om gevraagd wel gekregen. Prima service!

Snel en volgens afspraak

De bestelling was snel geleverd volgens afspraak

Slecht

Vandaag opdracht morgen in huis,heeft 14 dagen geduurd, moest ook nog over gebeld worden.

goede service, correcte bezorging

Ventilatieland geeft gelegenheid, vragen te stellen via een chatprogramma. Gelukkig was het geen Chabot die standaard antwoorden produceert, maar ik kreeg een duidelijk (persoonlijk) antwoord op mijn specifieke vraag. Na dit antwoord ben ik overgegaan tot aankoop van het product. Het product (in dit geval 2 plintroosters) werd netjes verpakt door post.nl aangeleverd

Vandaag besteld, andere dag in huis. Geweldig

Maakt beloftes waar

Correcte snelle levering en degelijke CO2 meter.

Probleemloze levering van een itho daalderop ecofan

Niet moeilijk , levering van een a merk produkt tegen de laagste prijs. De itho eco fan werkt na weinig moeite perfect. Ons huis is weer wat smarter en energie zuiniger geworden. Marcel Stoof

Snelle vlotte correcte levering

Een overzichtelijke website met voldoende informatie om juiste materiaalkeuzes te maken. De levering was snel en keurig verpakt.

Snel geleverd en niet duur

Binnen 2 werkdagen geleverd!

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ