Snelle levering en goede kwaliteit

Mijn RVS uitstroomkap was snel geleverd in een goede verpakking De prijs was ook prima vergeleken met andere aanbieders. Ik had al eerder besteld en dit verliep toen ook prima.

Duidelijke productomschrijving en snelle levering

bestelling netjes geleverd

Geen problemen gehad, de bestelling is netjes verpakt op tijd afgeleverd. Beoordeling: goed.

Gewoon heel goed

Ik had een geluiddemper van Inno besteld en werdt de volgende dag al geleverd , ook een goede duidelijke website , kortom heel goed , zeker een aanrader

Nette en vlotte levering

Product was zeer goed verpakt ga zeker vaker wat bestellen bij Ventilatieland.

Ik heb nog niets ontvangen?

Geen idee moet het nog ontvangen.

goed en duidelijk over verzending, etc.

eerste bestelling. Apparaat nu 4 dagen in bezit dus uittesten. Ziet er voorlopig goed uit

Super ding

Precies wat ik wilde

Snelle correcte levering

prijs kwaliteit goed

Mooi op tijd geleverd product voldoet aan gestelde eisen.

Goed geprijsd, snelle levering.

Ventilator besteld, volgende dag in huis. De installatie ging gemakkelijk. De handleiding was wel wat summier. De ventilator is duidelijk hoorbaar maar wel stiller dan de vorige en zuigt goed af. Ik heb gekregen wat ik had verwacht. Daarom vijf sterren.

Fijne site en snelle levering.

Makkelijk site om je zoekresultaten te filteren en een snelle levering.

helaas de eerste keer het verkeerde artikel toegezonden, maar retour toch snel geregeld. Bij 2e keer bestellen goed en snel.

Goede omschrijving helder

Snelle levering ziet er uit zoals in de site. Zeer tevreden.

Goed, maar ik maakte zelf een fout.

Keurig bezorgd, twee filters voor het ventilatiesysteem. Ik had er beter 6 kunnen bestellen, dan had ik voorlopig meer dan genoeg gehad en dat had dan in dezelfde verpakking gekund. Nu kreeg ik dus een grote doos met opvulmateriaal en de twee filters en schaamde me voor het millieu. Zou prettig zijn als we ze in de toekomst gewoon bij Blokker of Gamma kunnen halen, misschien een tip voor Ventilatieland, liever een kwartje duurder in de winkel dan veel verpakkingen.

Ventilatieland doet wat het belooft!

Duidelijke website. Bestel je bijtijds dan heb je levering de volgende dag in de loop van de middag al in huis! In een woord: 'Klasse'.

prima en snelle service

zie boven

Veel keuze, uitleg en goede prijs

Ventilatie advies gevraagd en was prima om zelf ver mee aan de slag te kunnen. Je kent je eigenhuis het best dus dat je zelf moet nadenken over buizen snap ik. Straks bestellen. Welk buizensysteem wanneer handig is had ik wel iets meer tips voor willen hebben. Maar daar kan ik nog over bellen.

Zeer snel en corect

Goede producten, communicatie kan beter

Ruim productaanbod, prijzen redelijk. Een verbeterpunt is de communicatie. De informatie over de levertijd was onduidelijk en werd op het laatste moment weer gewijzigd. Direct na de bestelling kreeg ik een kortingscode omdat ik al lang niets besteld had, wat ik vreemd vond.

Precies zoals we verwachten en snel geleverd en daarbij hij is erg stil

Kopen, krijgen

Gewoon een webshop, bij elkaar klikken wat je nodig hebt, afrekenen en 1 a 2 werkdagen later in huis. Prijzen zijn fair, kwaliteit tot op heden nog niks op aan te merken.

Perfecte service, informatie en levering voor een scherpe prijs.

Wilde een oude ventilatie vervangen voor een nieuwe, info en advies gevraagd en zeer snel gekregen waarna de levering en installatie zeer soepel verliep.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ