Snel en scherpeprijs

Makkelijk te vinden het product en snelle levering 100% tevreden

Alles kompleet,volgende dag in huis

Serieuze webshop

Meer heb ik niet te wensen.

Snelle levering, goede prijs

Snelle levering van de unit, voor een goede prijs

Snel en goedkoop

Door gratis levering zeer aantrekkelijke aankoop gedaan van 2 ventilatie slangen

CO2 meter werkt prima.

Heb deze meter nu een paar dagen en wat blijkt je moet echt af en toe meer ventileren. Vooral in de avond als de gordijnen dicht zijn gaat hij al snel op geel staan en soms later op de avond rood. ben er tevreden mee. Ook de data op de pc is goed uit te lezen.

Bestellen en levering verliep vlot.

Ventilatieland is bedrijf met groot assortiment in alle ventilator soorten.

Op de afgesproken tijd geleverd, goed verpakt en sluit aan bij mijn verwachtingen

Zie hierboven

Goede snelle levering

Goede snlle levering tegen een goede prijs en keurig netjes verpakt

Altijd perfecte leveringen,

Sinds wij een wtw installatie hebben bestel ik mijn filters bij ventilatieland nu na anderhalf jaar halen al 6 van de elf woningen de filters bij mij die ik dan ook zonder er een cent aan te verdienen door geef aan mijn bejaarde buren, wij hopen dat we nog heel lang op deze manier voort kunnen gaan en wie weet komen er nog nieuwe klanten bij. Met vriendelijke groet Jac Tielen.

advies is eigenlijk niet bruikbaar

Het advies en de aangegeven locatie van in en uitblaaspunten zijn niet goed doordacht omdat er geen mogelijkheid is om een groot aantal inblaas- en uitblaaspuntent en bereiken door een vide t (die op de toegezonden tekeningen duidelijk was aangegeven was) waar geen kanalen in kunnen worden aangebracht Op mijn reactie en vraag om extra hulp kreeg ik een wat nietszeggend antwoord waar ik ook niets mee kon. In mijn beleving is de 124 euro voor het advies weggegooid geld Jammer

Prima service.

Staat hier boven.

Heel tevreden

Super snelle levering

Bestelling duurde lang

De bestelling duurde wel 7dagen voor dat het er was heb zelf een e-mail moeten sturen naar de klanten service s waarnemer mijn bestelling kwam !

netjes en snel geleverd

degelijk materiaal

Snelle levering en goed advies!

Goede prijs van filters en snelle levering. Maar ik ben helemaal tevreden over de service naderhand in de vorm van helder en goed advies.

Zeer goede ervaring

Er was bij mij een fout opgetreden tijdens een bestelling kreeg een verkeert product geleverd,dit werd prima opgelost door Lisa van de klantenservice. Dag erna werd als nog het juiste product geleverd

Prima communicatie over een aanbieding en een goede en snelle acties

Prima communicatie over een aanbieding en een goede en snelle acties om de betaling goed te laten verlopen.

Zeer goede en snelle levering

Snelle en makkelijke bestelling en hele en correcte levering.

Goed advies en keurige reacties telkens

Wij hadden een concrete vraag over de capaciteit en ventilatieland adviseerde ons snel en keurig.

Snel goede leveringen

Makkelijke site Snelle levering

Degelijk en betrouwbaar.

Ventilatieland heeft een prima website, waar de artikelen goed worden omschreven. Naar mijn ervaring zijn de producten die ik tot nu toe heb besteld goed van kwaliteit. Communicatie, verpakking en snelle levering zijn prima in orde.

Goede ervaring, snel geleverd zonder poespas.

Wat Ventilatieland belooft is ook waar, handelt alles naar tevredenheid af

Ventilatie-unit besteld en de dag erna al geleverd ,vond ik al een pluspunt. Duidelijke uitleg m.b.t. montage, unit voldoet (geruisloos) aan de verwachting. Met afdeling klantenservice Lisa Schoenmakers mailcontact gehad over garantievraag en ook deze vragen zijn tot volle tevredenheid beantwoord.

Teleurgesteld

Overzichtelijke site. Maar als je een vraag hebt en het is technisch, dan moet je echt niet bij ventilatie land zijn. Tot drie keer aan toe gebeld, een technisch persoon is telkens niet bereikbaar. Dan maar een terug bel verzoek achter gelaten. We zijn nu enkele weken verder, hij moet nog steeds bellen. De aanbeveling die ik doe is 50/50. Aangezien ze veel hebben, een overzichtelijke site beveel ik ze dus net wel aan.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ