ze bezorgen de producten snel

snel geleverd voor een aantrekkelijke prijs

netjes op tijd geleverd. website duidelijk in prijzen. prima webshop !

Duidelijke website, goede info, huismerk alternarieven van goede kwaliteit.

Snel

Goede kwaliteit en prijsverhouding

Topservice

Supersnelle levering

Prima afhandeling en goede communicatie

Retour ook prima verwerkt en orderfoutje fijn opgelost

Snel en goed

Zaterdag avond een ventilator besteld. Dinsdag ochtend in huis. Dinsdag middag aangesloten. Werkt perfect.

Bestelling is netjes afgeleverd

navraag van de status van de bestelling is lastig te krijgen.

Prima ervaring mee snel en betrouwbaar.

Prima snel geleverd en betrouwbaar Prijs/kwaliteit is uitstekend.

Zeer snel

Ik bestelde mijn ventilatieslang de ene dag en de andere dag was hij al binnen. Prima service.

Snel en goede afspraak met Post.nl

Totaal geen terugkoppeling

om mijn levertijd op te vragen meerdere mails gestuurd maar geen reactie terug ontvangen behoudens de mail dat mijn mail ontvangen is.

lange levertijd

Tot drie keer toe bericht gehad dat levering uitgesteld is. Wordt wel EUR 5 korting geboden bij een volgende bestelling (op een bedrag van EUR 300, dat is nog geen 2%). Mail gestuurd dat ik begrijp dat levering vertraagd is, maar de aangeboden vergoeding belabberd vind. Daarop reactie gehad dat EUR 5 naar mij overgemaakt zou worden, maar tot op heden is dat nog niet gebeurd. Vriendelijk verzoek dat alsnog asap te doen. Kortom, slechte service.

Supersnel geleverd met een goed advies

Na een mailtje met wat vraagjes, is alles goed gekomen. De oude aansluiting was niet goed.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Aanrader als het om het samenstellen van een compleet ventilatie systeem gaat. Veel keus en duidelijke website. Levering was snel. Erg tevreden.

Snelle en correcte bezorging

Ik bestelde een CO2 meter die dezelfde dag nog verzonden is en de volgende dag bezorgd werd. Prima service dus en tevreden klant.

Ik kan niets anders zeggen dan perfect

Ik kan niets anders zeggen dan perfect

Ze doen wat ze beloven.

Ventilatieland zorgt dat het bestelde precies op de juiste tijd op de juiste plaats komt. Hulde.

Een tevreden klant

Snelle levering voor een nette prijs.

Ik ben zeer blij met de aanschaf van de Zehnder Stork Comfofan S RP ventilator.

Het vervangen van de oude door de nieuwe unit ging makkelijk en eenvoudig. Eerst de oude unit verwijderen van de muur en vervolgens de nieuwe unit op de muur bevestigen, de gaten kwamen precies overeen. Met de PVC tape heb ik de slangen weer op dezelfde manier kunnen terug plaatsen. De nieuwe ventilator maakt echt veel minder geluid dan de oude ventilator en is nog zuiniger in gebruik.

Super snel, compleet en overzichtelijk

Overzichtelijke website, duidelijke beschrijving van producten, snelle levering, simpel en afdoend verpakt en afgeleverd. Goede instructiefilms voor de montage via de fabrikant op de website van ventilatieland. Ik ben heel tevreden.

prima ventilatiekap !

Prima ventilatiekap gekocht voor een zeer goede prijs !

snel geleverd goeie kwaliteit

zeer tevreden is snel besteld snel geleverd

Na de bestelling snel en goed gele erd

In eerste instantie per mail kreeg ik goed antwoord op mijn vragen. Dat veranderde daarna. Totaal geen reactie meer op een aanvullende vraag en telefonisch was u gewoon niet bereikbaar. Jammer. Toen ik een andere ventilator bestelde was die er heel snel. Dat was prima verzorgd. Die andere was omdat de diameters van de geadviseerde niet goed was. Daar was niet naar gevraagd! Al met al de levering perfect de ondersteuning mmmmm.

Alles volgens bestelling correct geleverd!

Goed bedrijf

1047 Park Forum