Product werkt na verwachting.

Installeren en inregelen van de ventilator is prima te doen. Moest wel wat aanpassen aan de perilex wcd maar dat stond goed beschreven in de handleiding en was zo gebeurt.

snelle levering van kwalitatief hoogwaardig produkt

bij alle bestellingen tot nu toe naar verwachting

Snelle levering van een goede CO2 meter

CO2 meter werkt zoals beschreven op de website. Correcte en snelle levering door ventilatieland

Ruim assortiment van kwaliteit onderdelen tegen goede prijs en zeer snelle levering

Blijf hier terugkomen om de snelle levering en ruim aanbod van kwaliteits producten. Website is informatief.

ik heb goede ervaring met de levering

correcte behandeling van mijn bestelling en levering

Top geregeld snel en goed

Goed en snel geleverd top

Vandaag besteld morgen geleverd, filters passen perfect!

Duidelijke communicatie, snelle levering

Duidelijke communicatie, goed advies en snelle levering. Mechanische ventilatie besteld voor de kelder. Moet hem nog uittesten dus hier kan ik niets over zeggen. Had gekozen voor Orcon MVS 15 omdat deze aan de achterkant een wand aanzuiging had. Helaas werkte dit niet omdat het gat erg groot was en ik iets uit de kast moest snijden/zagen. Dit stond niet geheel duidelijk vermeld bij de beschrijving. Er stond alleen een tekening van een mes. Wel een goede technische ondersteuning

Makkelijk besteld en volgens afspraak op tijd geleverd.

Ruim assortiment voor een scherpe prijs

Ruime keuze en voldoende voorraad. Alles netjes en vlot verzonden. Keurig verpakt. Ik zou de volgende keer weer hier bestellen.

Prima en snelle levering!

Verrassend snelle actie na de bestelling. Had het bestelde de volgende dag in huis

Prima product snel ontvangen

Duidelijke website veel keuze

Snelle levering!

Snelle levering en voor goede prijs. Duidelijke site. Ventilator doet het goed en is stil!

Levering volgens afspraak

Online besteld en keurig afgeleverd op afgesproken datum. Zelf installeren was ook geen enkel probleem.

matig

Morgen bezorgd. Nee, overmorgen bezorgd hoewel tijdig besteld. Gegevens op de website wijken af van de gegevens op de bijsluiter van de fabrikant. Gebeld. Lieve dame maar dat weet ze niet. U wordt vandaag nog door een productspecialist teruggebeld. Na vier dagen nog geen reactie. Product maar teruggestuurd. Na 3 weken pas betaling terugontvangen. Corona ? Kom nou, na bijna 2 jaar nog niet aangepast? We leven in 2021 hoor.

Breed aanbod en snelle levering.

Ik was op zoek naar een kleine badkamerventilator met schakelaar. Na een tijd zoeken heb ik hier een geschikt exemplaar gevonden en kon ik mijn bestelling in no time ophalen bij een PostNL punt. Super fijn!

Het is uitstekend gegaan

Ik heb voor het eerst besteld en ben dik tevreden

Vriendelijk ,behulpzaam en super service.

Tijdens telefonisch contact over de diameter van een afvoerkanaal voor toiletventilator een klein misverstand ontstaan, waardoor de verkeerde maat ontvangen. Na 1 telefoontje was alles tot zeer grote tevredenheid opgelost. Inmiddels wel de juiste maat ontvangen en geplaatst , wat ook eenvoudig was. Nogmaals super service.

snel en goede service

Levering kwam snel en was compleet, helaas was er een product beschadigd. Werd door ventilatieland snel en goed opgepakt. onbeschadigd onderdeel was snel onderweg.

Snelle levering. Prima in orde.

Ik moest een nieuw ventilatie ventiel hebben voor een ventilatiekanaal in huis. Online besteld. 2e dag binnen. Keurig in orde!

snelle en correcte levering

bestelde goederen snel geleverd en geen verzendkosten

Snelle service en goede prijs

Binnen 24 uur werd mijn product goed afgeleverd.

Prima dienstverlening

Goed en prettig contact

Vlotte levering en eerste indruk van het apparaat is heel goed.

Bestelling vlot bezorgd en compleet. Apparaat 1e indruk heel goed. Werkt zoals we verwacht hadden.

Goede product omschrijving en snelle levering

Zeer snelle levering

1047 Park Forum