Alles prima verzorgd. Top bedrijf

Het product is precies wat ik ervan verwacht, ook de levering 100 procent ok. We hadden een kleine misser gemaakt bij het koppelen van de app en het apparaat en hadden even telefonische ondersteuning nodig, we kregen deskundige mensen aan de telefoon en met behulp van een paar praktische tips was de koppeling goed en werkt alles helemaal goed. Ik zeg PRIMA PRIMA PRIMA.

Kwalitatief

Snelle bezorging, goeie prijs/kwaliteit en makkelijk zelf geïnstalleerd.

Top product

Ookal was het door de levertijd even wachten ben ik erg bkij met het geleverde product

Snel en betrouwbaar

De bestelde artikelen zijn snel te leveren en worden volgens afspraak geleverd.

Goede service en goede producten

Goede service! Zag mijn product ergens anders goedkoper en kreeg netjes het verschil terug betaald. Snel en goed geleverd Product voldoet uitstekend!

Zelfde kwaliteit als Brink

Ik bestelde altijd mijn luchtfilters bij Brink. Na wat op internet gekeken te hebben, kwam ik uit bij Ventilatieland. Zij hebben dezelfde luchtfilters voor een veel mindere prijs! Toen de luchtfilters aan kwamen, heb ik ze gelijk gecontroleerd met een filter van Brink. Ze zijn precies eender, maar dan wel een stuk goedkoper. Dus een 10 voor Ventilatieland.

Duidelijke website, juiste omschrijving en vlotgeleverd.

super snel geleverd.

Vandaag besteld morgen in huis is geen loze belofte. Ook de prijs is prima in vergelijking met andere aanbieders. Product ziet er goed en degelijk uit. Over de kwaliteit kan ik pas iets zeggen over een jaartje.

goed geregeld

vandaag besteld morgen geleverd. dikke pluim.

prima weer

Dit keer een CO2 monitor gekocht, in het verleden ( 4 jaar) een automatische ventilator voor een nieuwe badkamer. Beide producten snel geleverd en doen precies wat er "beloofd" was. Prima dus.

Prima en als beloofd geleverd

Mijn bestelling (zithoek centrale afzuiging) werd geleverd en het bleek dat ik de verkeerde maat slangen had besteld. Het was geweldig geweest als men na bestellen had gemeld dat de de slangen niet passen maar dat is wel lastig. Een set kunnen bestellen waarbij de juiste worden aangeboden zou handig zijn. Wel top dat de verkeerde terug kunnen. Ook bestellen na 16:30 met levering de volgende dag is fijn als je zonder zit. Ik kon met de oude gelukkig zonder problemen wachten.

Top spullen voor een top prijs.

Erg goede spullen voor een scherpe prijs.

Super en snel

Snel geleverd, goed vindbaar op de website. Duidelijke omschrijving bij de artikelen die ik zocht. Kortom fijn bedrijf om me spullen te bestellen.

Vlotte levering

Vlotte levering

ventilator is snel en netjes geleverd en werkt goed

Top kwaliteit en snelle service

Goede duidelijke website, snelle levering goede kwaliteit badkamer ventilator, ik ben dik tevreden.

Groot aanbod, goedkoper, snelle levering

Groot aanbod: ik zocht een specifieke afstandsbediening voor mijn mechanische ventilatie en die was op voorraad en afgeprijsd! Goedkoper dan andere webwinkels. Snelle levering ook

Prima ervaring, snelle levering

Website is duidelijk, bestelling snel afgehandeld en volgende dag ontvangen.

Levering veel te laat

Vandaag bestellen, morgen in huis? Staat op de site. Leveringsdatum is 4 keer uitgesteld. Uiteindelijk Bijna 4 weken (!) later geleverd. Juist bij ventilatieland besteld zodat we nog met goed weer het dak op konden. Nu al een paar dagen in huis, maar weer is nu te slecht.

Matig service qua verzending

Ruim een week voor mijn evenement besteld en anderhalve week later(dus 3 dagen na het evenement ) de bestelling ontvangen. Ik ben daar niet tevreden over ondanks op de site staat vermeld dat de bestelling daags erna binnen is...

Snel en goed geregeld

Aardige vakkundige monteur welke bij ons de ventillatiebox heeft vervangen en de rest van het systeem heeft gereinigd en afgesteld. Prima service en makkelijk een afspraak maken. Dik tevreden.

Snelle verzending

Snel het product gekregen goed verpakt top

Tevreden weer filters voor balansventilatie besteld en ontvangen

Filters bestellen voor mijn balansventilatie systeem is eenvoudig en goed geregeld. De filters zijn niet duur. Klein puntje van aandacht: De filters zitten in een doosje, dat doosje wordt in een veel grotere doos verzonden, met veel lucht. Kan Ventilatieland de filters niet in het oorspronkelijke doosje verzenden of met een kleinere omdoos? Dat scheelt veel ruimte in busjes!

Lange wachttijden telefonisch, snelle levering

Lange wachttijden telefonisch, snelle levering

Keurig geleverd volgens bestelling

Keurig geleverd volgens bestelling en goed verpakt.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ