Goede snelle service.

Goede snelle service.

voldoet aan ventilatie norm maar niet aan mijn wensen

Het doe het zelf ventilatie advies is redelijk simpel uitgevoerd en mijn specifieke wensen , vragen en voorstellen zijn hier totaal niet in meegenomen. ik had bijvoorbeeld aangegeven geintreseerd te zijn in een 2 zone regeling maar hier is geen rekening mee gehouden. Verder had ik aangeven dat we in ons ruime huis van 240 m2 maar met ze 4e gaan wonen. aangezien mensen een belangrijke bron van co2 en vochtige lucht in het huis zijn lijkt me dat een nominale lage bezettingsgraad per m2 tot een lagere debiet kan lijden. Hierop is ook niet gereageerd en de standaard ventilatie norm van 3.6 m3/h /m2 is gewoon toegepast. Nu kan mijn aannamen natuurlijk onjuist zijn, maar ik had dat dan wel graag in het advies gezien waarom er toch voor het standaart debied gekozen wordt. Met andere woorden ADVISEER me om de juiste waardes / systemen te gebruiken in plaats van alleen de standaard ventilaat norm te gebruiken. ( opervlak x 3.6 kan ik zelf ook wel )

Groot assortiment, snelle service, scherpe prijs

Complete mechanische ventilatieset samengesteld; navigeren door de website is prettig en het assortiment is groot genoeg om altijd te kunnen slagen. De prijs was scherp en de levering sneller dan verwacht. Bij een volgend project weet ik waar ik moet zijn.

De beste prijs voor het beste product. Super snelle levering

Makkelijk te plaatsen voor een leek en toch de mogelijk hulp te krijgen.

Snel en vriendelijk.

Overzichtelijk en snelle levering heel fijn.

Zeer goede ervaring opgedaan.

Ben zeer tevreden met Ventilatieland. Mijn vragen werden snel beantwoord en de levering was uitermate snel. Ik geef nooit een tien of vijf sterren vandaar vier en een halve ster. Maar dat zegt genoeg neem ik aan.

Goede ervaring

Snelle levering tegen acceptabele prijs.

Tevreden maar verbetering mogelijk

Had de bestelling ruimschoots voor 16.30 uur gedaan en van "de volgende dag levering" was geen sprake. Uiteraard kan daar een reden voor zijn maar had graag een bericht gehad hierover. Punt voor verbetering dus.

TOP

Nette en volledige servies. Binnen een dag geleverd zoals aangegeven op de site.

Zoals je mag verwachten goed

Gewoon oke

Gemakkelijk en snel

Online winkel is gemakkelijk te navigeren en levering snel.

Makkelijk besteld, snel, juist en correct geleverd.

Makkelijk besteld, snel, juist en correct geleverd.

Goede deal

Levering snel en als verwacht

Duidelijke en overzichtelijke site.

Duidelijke site, goede communicatie.

Zeer slecht

Totaal geen klant beleving en klanten services. Krijgen geen antwoord op vragen en beloofde e-mails binnen een half uur moeten nog steeds bij ons aankomen. En zo moeilijk moet een vraag niet zijn. Als ik de afstandsbediening niet koppelen en ik krijg het printplaat je niet geplaatst op het moederbord. Een technische dienst moet deze vraag toch kunnen beantwoorden binnen 2 werkdagen!

Gewoon zoals het hoort. Goede service, goede levering.

Na het plaatsen van de bestelling op zeer negatieve feedback gestuit. Ik heb mijn bestelling afgewacht en begrijp echt niet waar dit vandaan komt. Service is gewoon goed en levering zoals afgesproken. Een artikel ontbrak maar heb deze na melding een dag later alsnog gekregen. Snel afgehandeld dus. 4,5 van 5 sterren omdat er niet automatisch een factuur gegeneerd wordt aan de hand van de geplaatste bestelling via de webshop. Een proforma factuur is wel alsnog verstuurd na contact gehad te hebben. Ook gewoon goed. Zal hier zeker nogmaals bestellen.

Alles verliep naar wens

Het artikel wat ik nodig had snel gevonden. Extra info gevraagd binnen no time antwoord,bestelling snel en netjes geleverd. Dus alle lof

great price, great service

My go-to place for purchasing filters for my MHRV. Great prices including shipping to EU.

Snel en zonder poespas

Snel geleverd met voldoende informatie En ook via internet meer als genoeg informatie over de producten die jullie leveren

Mijn oude WTW zelf vervangen door de HTC-EcoMax.Ik had een paar vragen over het aansluiten van de perilex stekker.Na opsturen van een foto van de printplaat kreeg ik uitleg over de juiste werking.ik kon nu de bediening van de oude unit gebruiken.

Doet wat ze beloven.

De belofte dat het product direct geleverd zou worden, kwamen ze helemaal en naar tevredenheid na. Het product was goed verpakt, zodat transport geen schade zou opleveren. Het was maar een klein product, maar ook dat kan bij transport kapot gaan. Dus dat was allemaal prima geregeld door Ventilatieland.

Fijn webwinkel

Nieuwe mechanische ventilatiesysteem gekocht bij Ventilatieland. Duidelijke website met voldoende informatie om de juiste keuze te kunnen maken. Levering was ook supersnel en goed verpakt. Ben er blij mee. Moet het systeem nog wel plaatsen maar dat zal ook best goed komen..

Top e aankoop en levering binnen 1 dag

Product is exact naar verwachting. Werd 1 dag later al geleverd. Montage was zeer eenvoudig en tevens het koppelen van de afstandbediening was in enkele seconden voor elkaar. Zou zo weer bestellen bij VentilatieLand.

Snel en correct

Website is duidelijk. De bestelling is snel afgehandeld

Uitgebreide sortering en vlotte afhandeling bestelling

Ventilatieland heeft een uitgebreide sortering tegen een zeer scherpe prijs. Bestelling snel verwerkt en opgehaald in filiaal Alkmaar. Zeer vriendelijk geholpen en ze hebben een grote en overzichtelijke showroom.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ