duidelijk antwoord op mijn vragen, en snelle levering.

Juiste artikel flitsend snel thuis, zelfs in weekend

Op zaterdag besteld (voor 12:30 meen ik) en maandag al in huis! Product "works as advertised" en op de website stond precies de informatie qua maten en zo die ik nodig had.

Prima! Duidelijke site en snel geleverd

Melding gekregen op apparaat. Op zoek naar vervangende filters. Duidelijke site. Volgende dag geleverd. Kan niet beter!

Traag

Duurt allemaal wel erg lang.

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering.

fast and reliable

was easy to choose and proceed with product check out.

een website zoals je van een website verwacht

duidelijk en overzichtelijk

Nog niet tevreden

Heb niet gekregen wat ik besteld had. Heb gebeld zou terug gebeld worden maar gebeurd niet

Voordelig en snel geleverd

Scheelde tientallen euro’s met andere aanbieders. Dag later geleverd.

Prima schuimringen

Goed product, snelle verzending, perfect.

Goede overzichtelijke en complete site

De website van Ventilatieland is overzichtelijk met duidelijke informatie en alle benodigde informatie voor het installeren van een mechanische ventilatie. Alle bestelde artikelen netjes de volgende bezorgd. Niks op aan te merken!

Ik bestelde filters en werd perfect op de hoogte gehouden over m’n order en levering. Toen de levertijd niet gehaald werd kreeg ik meteen bericht en een korting voor m’n volgende order maar ook de mogelijkheid om m’n order te cancelen. Prima service!

Eindelijk op afgesproken datum geleverd

Eindelijk geleverd zoals de site beloofd. Maar waar het ook vaker fout gaat is het verpakken. Slordig verpakt vaak komen materialen beschadigd aan even recht buigen en het meeste wordt toch buiten het zicht gemonteerd dus geen echte ramp. Maar deze keer had ik oa een lucht rooster vol met krassen. Gelukkig aan de niet zicht zijde. Alles was zo los in de doos gegooid leek wel. Hout tapeinden lagen gewoon los in de doos. Erg slordig!

top

Geweldig goed en flexibel

In ons oude huis heb ik een uitgebreid ventilatiesysteem gemaakt inclusief zone-bediening en warmteterugwinning. UItgezocht bij en met advies van ventilatieland. Voordat ik ging installaleren heb ik eerst teveel onderdelen besteld. Denk hierbij aan bochten, kanalen en andere hulpstukken. Het restant kon heerlijk retour. Blij mee!

Snelle service en goede variatie in artikelen en kleuren.

Na een te late levering contact gehad en dit is naar tevredenheid opgelost.

In eerste instantie werd de levering steeds uitgesteld, na telefonisch contact probleem opgelost na een prettig telefoongesprek.

Verschrikkelijk!

Twee Itho Daalderop CVE-S eco fan ventilator boxen besteld. Volgende dag in huis, maar alle twee de deksel kapot. Zit vanuit de fabriek los in een doos zonder beschermende middelen. En dan begint de ellende. Bel vlak nadat ik de zending heb ontvangen, heb foto's van de schade en retour sturen kan, maar krijg niet automatisch 2 nieuwe toegestuurd! Moet dus op eigen kosten 2 nieuwe bestellen om deze snel weer in huis te krijgen. En daarna wachten op je geld, man, man, man. 14 dagen is bij deze toko 3 weken!, want de weekeinde worden niet meegerekend? zeg dan 14 werkdagen of binnen 3 weken. Duurt lang voordat je een medewerker aan de lijn krijgt, klant vriendelijk of meedenken kan je wel vergeten. Jammer, want mooi aanbod van producten en goede prijzen... Maar betaal liever iets meer om bij problemen goed geholpen te worden, zoals bij Bol.com, Coolblue of Amazon.

Snel volgens afspraak geleverd!

Fijn om op de website te bestellen en snelle levering

Zeer snelle levering

Prima aanschaf van badkamer ventilator

Veel aanbod op de website Snelle levering Gemakkelijk te installeren Werkt goed

Erg goed

Product snel ontvangen en goed ingepakt!

Bestelling goed ontvangen

1047 Park Forum