duidelijk antwoord op mijn vragen, en snelle levering.
Op zaterdag besteld (voor 12:30 meen ik) en maandag al in huis! Product "works as advertised" en op de website stond precies de informatie qua maten en zo die ik nodig had.
Melding gekregen op apparaat. Op zoek naar vervangende filters. Duidelijke site. Volgende dag geleverd. Kan niet beter!
Duurt allemaal wel erg lang.
snelle en correcte levering.
was easy to choose and proceed with product check out.
duidelijk en overzichtelijk
Heb niet gekregen wat ik besteld had. Heb gebeld zou terug gebeld worden maar gebeurd niet
Beste Adrie, Dank voor uw moeite die u heeft gedaan de beoordeling in te vullen. Ik heb zojuist telefonisch contact met u opgenomen om dit te bespreken en onze excuses te maken voor het ongemak. We hopen dat de aangeboden oplossing naar wens is. Hierbij ook de bevestiging dat dit bij AfterPay is afgemeld. Nogmaals excuses hoe dit is gelopen, dat is niet onze bedoeling geweest. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Demi
Revue originale
Scheelde tientallen euro’s met andere aanbieders. Dag later geleverd.
Goed product, snelle verzending, perfect.
De website van Ventilatieland is overzichtelijk met duidelijke informatie en alle benodigde informatie voor het installeren van een mechanische ventilatie. Alle bestelde artikelen netjes de volgende bezorgd. Niks op aan te merken!
Ik bestelde filters en werd perfect op de hoogte gehouden over m’n order en levering. Toen de levertijd niet gehaald werd kreeg ik meteen bericht en een korting voor m’n volgende order maar ook de mogelijkheid om m’n order te cancelen. Prima service!
Eindelijk geleverd zoals de site beloofd. Maar waar het ook vaker fout gaat is het verpakken. Slordig verpakt vaak komen materialen beschadigd aan even recht buigen en het meeste wordt toch buiten het zicht gemonteerd dus geen echte ramp. Maar deze keer had ik oa een lucht rooster vol met krassen. Gelukkig aan de niet zicht zijde. Alles was zo los in de doos gegooid leek wel. Hout tapeinden lagen gewoon los in de doos. Erg slordig!
In ons oude huis heb ik een uitgebreid ventilatiesysteem gemaakt inclusief zone-bediening en warmteterugwinning. UItgezocht bij en met advies van ventilatieland. Voordat ik ging installaleren heb ik eerst teveel onderdelen besteld. Denk hierbij aan bochten, kanalen en andere hulpstukken. Het restant kon heerlijk retour. Blij mee!
In eerste instantie werd de levering steeds uitgesteld, na telefonisch contact probleem opgelost na een prettig telefoongesprek.
Beste Jean, Dank voor uw moeite die u heeft gedaan de beoordeling in te vullen. Wij hebben contact met u opgenomen om dit te bespreken en onze excuses te maken voor het ongemak. Ik ga onderzoeken wat er verkeerd is gegaan, uiteraard is dit niet de bedoeling. We hopen dat de aangeboden oplossing naar wens is. Nogmaals excuses hoe dit is gelopen, dat is niet onze bedoeling geweest. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Demi
Revue originale
Levering zou zijn binnen 1 dag maar is nog steeds niet binnen. Bij het proberen contact te zoeken via de telefoon word ik eruit gegooid. Graag contact opnemen met mij om te zien wanneer de ventilator word geleverd. 0654938301.
Twee Itho Daalderop CVE-S eco fan ventilator boxen besteld. Volgende dag in huis, maar alle twee de deksel kapot. Zit vanuit de fabriek los in een doos zonder beschermende middelen. En dan begint de ellende. Bel vlak nadat ik de zending heb ontvangen, heb foto's van de schade en retour sturen kan, maar krijg niet automatisch 2 nieuwe toegestuurd! Moet dus op eigen kosten 2 nieuwe bestellen om deze snel weer in huis te krijgen. En daarna wachten op je geld, man, man, man. 14 dagen is bij deze toko 3 weken!, want de weekeinde worden niet meegerekend? zeg dan 14 werkdagen of binnen 3 weken. Duurt lang voordat je een medewerker aan de lijn krijgt, klant vriendelijk of meedenken kan je wel vergeten. Jammer, want mooi aanbod van producten en goede prijzen... Maar betaal liever iets meer om bij problemen goed geholpen te worden, zoals bij Bol.com, Coolblue of Amazon.
Beste Frans, Dank voor uw beoordeling. Wij vinden het erg vervelend dat dit zo verkeerd is gegaan. We hebben u hierover proberen te bellen, maar helaas was u niet bereikbaar, waarna wij u een email gestuurd hebben. Heeft u deze ontvangen? Wij willen u vragen hier op te reageren zodat wij dit snel op kunnen lossen. Wij horen graag en nogmaals onze excuses. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Demi
Fijn om op de website te bestellen en snelle levering
Zeer snelle levering
Veel aanbod op de website Snelle levering Gemakkelijk te installeren Werkt goed
Product snel ontvangen en goed ingepakt!
Bestelling goed ontvangen
1047 Park Forum
Eindhoven 5657 HJ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.