Ben zeer te vreden,s'avonds besteld de andere dag in huis SUPER
Vrijdagmorgen besteld en zaterdag in huis, top. Ondanks dat ik geen ervaring heb met ventilatoren heb ik toch gevonden wat ik zocht.
Medewerkers op locatie Park Forum hielpen mij na 17:00 uur waarvoor dank. Ik had vertraging opgelopen wegens file rond Eindhoven.
Vlot gevonden wat ik zocht. Bezorging prima via PostNL of afhaalpunt
Scherpe prijzen en geen verzendkosten. En pijlsnel geleverd.
Volgens afspraak netjes op tijd geleverd. Communicatie en informatie goed op orde.
Ventilatiebox met eurostekker besteld. Een met perilexstekker gekregen. Per ommegaande retour gezonden. Volgende dag bericht dat retourzending is ontvangen en dat men gaat controleren of de zending voldoet aan de retourvoorwaarden. Bericht hierover kun je binnen 14 dagen ontvangen. Dat vind ik rijkelijk en niet klantvriendelijk.
Beste R.G. Kettenes, Bedankt voor uw beoordeling en dat u hier voor de tijd heeft willen nemen. Wij hebben dit nagekeken en we zien dat inmiddels contact met u is opgenomen om het op te lossen. Wij begrijpen dat dit langer heeft geduurd dan u had verwacht en bieden onze excuses aan voor de vertraging die is ontstaan. Er is inderdaad een fout gemaakt, hier bieden wij onze excuses voor aan. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Lisa Schoenmakers
Bestel onderdelen waaronder ook twee verlopen komt het pakket binnen zitten de verlopen er niet bij ik bel op ja Mijnheer ze bellen u maandag terug wat moet je daar nu mee de monteur was besteld dus moest ik in mijn woonplaats een paar regelen met grote moeite.
Beste Jan, Dank voor uw beoordeling. Vervelend dat u geen prettige ervaring met ons heeft gehad. Allereerst excuses voor het feit dat de verloopstukken niet zijn meegeleverd. Het is momenteel heel erg druk. We doen ons best om iedereen zo snel mogelijk te helpen. Wij hebben vrijdagmiddag na 15:00 uur een terugbelverzoek ontvangen van onze collega's van de klantenservice, helaas is het ons niet die dag nog gelukt om contact met u op te nemen, waarvoor excuses. Mijn collega heeft maandag met u gesproken en beloofd het bedrag terug te storten. Wij hadden hiervoor nog wat extra informatie van u nodig, waar ze in de email om vroeg. Vandaag heb ik u via onze chat service gesproken en u had de missende informatie doorgegeven. Het bedrag wordt netjes aan u terugbetaald. Excuses nogmaals voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Lisa Schoenmakers
Ga zo door, perfect
Ik heb nog nooit met dit bedrijf contact gehad of iets dergelijks. Ben via via met hen in contact gekomen. De ervaring was zeer positief. met vr. gr. Frans
Duidelijke en goede voorlichting op een heel toegankelijke website. Betrouwbare en prima levering op tijd.
Behalve dat verschillende leveringen vertraging opliepen, leek het team mij ook niet te kunnen ondersteunen in technische vragen. Daardoor ontbraken onderdelen of koppelingen, niet alles is als klant goed in de plaatjes of productomschrijvingen af te lezen. Daarnaast werden (meerdere keren) verkeerde producten geleverd, waarbij ik dan als advies kreeg om 'het goede product' te bestellen (dat hád ik gedaan) en het 'verkeerde' retour te sturen. Ondanks dat uiteindelijk alles compleet is maar 1 ster, het heeft weken geduurd voordat het zover was.
Beste Maurits, Dank voor uw beoordeling. Wij vinden het ontzettend jammer om te lezen dat het zo verkeerd is gegaan. We zien inderdaad dat er veel contact is geweest over de status van uw bestelling en artikelen die verkeerd geleverd zijn. Het spijt ons dat dit zo is gebeurd, dit is absoluut niet onze bedoeling geweest. Waar we ook van schrikken is dat u aan geeft dat er geen juist advies wordt gegeven. Wij hebben alle emails doorgelezen maar we zien zo snel geen vragen over de technische kant. Kan het zijn dat dit telefonisch is geweest? We willen hier graag van leren en hopen dan ook dat u dat laatste stuk nog even aan ons wilt laten weten zodat wij u beter kunnen helpen in het vervolg. Onze excuses voor het feit dat het verkeerd is gegaan. Dit had zo niet mogen gebeuren. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Lisa Schoenmakers
CO@ meter werkt prima en duidelijk. Nederlandse handleiding. Snelle en prima service.
Ik had nooit van Ventilatieland gehoord. Prima kwaliteit en zeer snelle en correcte service. Aanbevolen!
Gebruiksaanwijzing in Nederland toch tamelijk ingewikkeld.
Ik was op zoek naar specifieke producten die ik uiteindelijk alleen bij Ventilatieland kon vinden.
Fijne duidelijke site. Echt heel goed en uitnodigend. Bij telefonisch vragen lukte dit moeizaam en heb ik een mail gestuurd. Fijne uileg maar niet alke vragen waren beantwoord die ik gesteld had. Levering is snel. Alleen vond ik zelf dat het kleine doosje van de afstanbediening beter beschermd of gefixeerd had moeten zijn. Afstandbediening dwaalde los in de doos nadat ie uit het fragiele doosje was gevlogen. Desalnietemin ben ik heel tevreden. Dankjewel. Gr. Krishan Reuvers
Snelle levering en hoed product.
Een WTW gekocht met slangen een account aangemaakt om nog meer te kopen zie ik een afstand bediening bij hornbach 8 euro goedkoper gaan jullie er moelijk doen en dan advertenties met de laagste prijsgarantie.... Stuur dat apparaat gewoon op voor het zelfde geld ipv van transport kosten bereken enz... heb nog veel spullen nodig en de buren wilden ook zo WTW maar ga jullie niet aanbevelen. Ga een dikke ontverdoende schrijven op google.!
Beste Dimitri, Dank voor uw email. Vervelend dat u hier niet tevreden mee bent. Ik zie dat mijn collega Tom u maandag een email heeft gestuurd met een akkoord en het teruggeven van het verschil in de bedragen. Heeft u die email ontvangen? Daarbij was er eerst een misverstand omdat u, wellicht per ongeluk, een andere bediening had gezien op de website van de Hornbach die u niet had gekocht. Maar hopelijk heeft u de email van mijn collega Tom ontvangen en we lossen het graag netjes op. Excuses voor enig ongemak. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Lisa Schoenmakers
Snelle service, goed aanbod en scherpe prijs
Snel en netjes geleverd
Ik wilde graag mijn huidige ventilator box vervangen door een andere die met afstandsbediening te bedienen is. Maar ik had geen idee welke. Er is heel goed met mij meegedacht d.m.v. foto’s die ik mailde van de oude box en vragen die werden gesteld. Niets was teveel! Inmiddels al een paar dagen heel blij met nieuwe box.
Goede ervaringen. Snelle, keurige levering.
Goed geholpen bij de keuze. Pakketje dag eerder bezorgd als beloofd!
1047 Park Forum
Eindhoven 5657 HJ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.