Helaas was het niet mogelijk de factuur op een andere naam te veranderen!
Delivered in time and fast order
Goede en netjes.
Goede producten Juiste prijzen Mooi materiaal Snelle levering
binnen een dag geleverd
Filterset besteld, de verkeerde geleverd! Bij mailverkeer voor retour een formulier moeten afdrukken om het pakket retour te brengen. Bij afgave van pakket kreeg ik te horen dat het niet het juiste retourformulier was. Nieuwe mail gestuurd, waarop geen reactie!!!
Beste Andy, Bedankt voor uw beoordeling. Helaas is het inderdaad zo dat er per ongeluk een verkeerde filter naar u is opgestuurd. Helaas bleek ook het toegezonden retouretiket niet bij u te werken. We vinden het ontzettend vervelend dat het zo mis loopt. Zojuist heb ik u geprobeerd te bellen en een email gestuurd om het makkelijker en sneller voor u op te lossen. Hopelijk bent u hiermee geholpen. Wij horen graag van u en nogmaals excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Lisa Schoenmakers
Goede website, gemakkelijk te bestellen. Snel antwoord op een vraag per e-mail. Zeer snelle levering. Gekochte item is geleverd zoals besteld en functioneert perfect.
Na betaling werd de bestelling snel verzonden. Wordt goed verpakt geleverd. Kon niet beter!
Erg prettige is met name dat met pakket samenstellingen werken waardoor je ook als niet ervaren klusser makkelijk kunt kiezen zonder dat je het risico loopt een verkeerde samenstelling aan te schaffen. Evengoed kun je ook alle losse accessoires en montage onderdelen makkelijk vinden.
Ik heb een Brink WTW installatie besteld. Tevens laten installeren via Ventilatieland. Volgens mij gebruiken ze hier een extern bedrijf voor. Direct na installatie (nu al meer dan een half jaar geleden!) heb ik bij de klantenservice aangegeven dat ik last heb van een hinderlijk brommend geluid uit de kanalen. Ondank zeer vele contacten en beloftes vanuit de klantenservice is het nog steeds niet opgelost. Achteraf gezien had ik wellicht niet moeten kiezen voor de goedkoopste maar moeten gaan voor een kwalitatieve dienstverlening.
Afstand bediening werkt niet goed is deze mogelijk een nieuwe te sturen?
Tevreden klant
Snel thuis bezorgd
Bij mijn bestelling van 2e kans werd vermeld dat alleen de verpakking wat was beschadigd. Dus heb ik mijn ventilator besteld. De werkelijkheid bleek echter anders. de ventilator was al eerder helemaal uitgepakt te zijn waarbij alle beschermingen waren verwijderd en ook de tempex binnen verpakking was gebroken en deels verwijderd. Kortom Ventilatieland moet wel eerlijker zijn over hun "2e kans" producten. Wetende wat ik nu weet had ik dit product wellicht niet besteld.
duidelijke uitleg; goede video''s en snelle service
Echt super geholpen. Top service
Ik had een buis ventilator nodig. Ik had een buis ventilator nodig. Ik heb daar geen verstand van dus via chat wat prima ging gevraagd wat ik nodig had. Ik zag op de webshop een tweede kans ventilator. Via de chat gevraagd of deze voldeed. Ik kreeg als antwoord ja. Dit was een aansluiting van 125 mm. Ik kreeg echter een ventilator die een 150 mm aansluiting had. Ik heb hier over gebeld en werd goed ter woord gestaan. Op verzoek een foto gestuurd via de mail. Vanaf dat punt alleen maar ellende. Vroeg om twee verlopen van 125 naar 150 mm buis. Verkopen ze niet. Ik vertelde geen probleem koop ik die elders maar stuur mij dan een koppel manchet van 150 mm omdat die ik al had van 125 mm niet past. Heb van de shop geen enkele oplossing gehad. Ik heb ze zelf moeten aandragen. Uiteindelijk het probleem ook zelf opgelost. Geef niet snel een slechte beoordeling. Tip Als er een probleem ontstaat wat altijd kan gebeuren, laat 1 persoon die dan afhandelen. Ik heb nu volgens mij met 3 of 4 personen te maken gehad. Jammer. Ventilator nog niet aangesloten hoop dat hij het doet en zo niet dat dan dit eventuele probleem beter wordt opgelost. Oja de dame op de chat krijgt een dikke 7. Algeheel een 5. Bij mijn aanbevelen ja of nee op dit moment een nee.
Beste Frank, Dank voor uw beoordeling. We hebben dit allemaal eens doorgenomen en dit is inderdaad niet goed gegaan. Dit is niet de wijze waarop we met u als klant om willen gaan. Ik heb u zojuist proberen te bellen, helaas was u op dit moment niet bereikbaar. Daarom heb ik u een email gestuurd met een oplossing voor het ontstane ongemak. Wij hopen van u te horen. Nogmaals excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Lisa Schoenmakers
Hoe moet je dit elektrisch aansluiten ? Apparaat zegt L, N en T terwijl instructiefilmpje praat over L, N en S. Handleiding geeft geen informatie. Aansluiten volgens instructiefilmpje betekent kortsluiting. Ik heb de puzzel nog niet af.
Beste Chretien Linssen, Bedankt voor uw beoordeling. We hebben u zojuist geprobeerd te bellen, maar helaas zonder succes. De instructievideo die u kan vinden op onze website beschrijft twee soorten ventilatoren, de één wordt de schakeldraad aangeduid met een S, bij de ander is dat inderdaad met de T. Dit is dan ook het enige verschil in de aansluiting. Het is de bedoeling dat u of op de S, of op de T de zwarte schakeldraad aansluit. In uw geval dus T. Als u het filmpje bekijkt, dan ziet u dus de aansluiting (even verderop in het filmpje) van twee verschillende ventilatoren. Ik heb u in de tussentijd ook een email gestuurd met deze uitleg. U kan hier zoals gevraagd altijd op reageren als het niet werkt. We zien helaas verder ook geen contact met onze klantenservice of technische afdeling hierover. Wij staan altijd voor u klaar om u verder te helpen als er zaken onduidelijk zijn. Alvast dank en excuses voor enige onduidelijkheid. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Lisa Schoenmakers
Ik had meerdere keren gebeld voor advies met technische mensen! Ik zou teruggebeld worden, maar werd niet gedaan. Uiteindelijk is er een spoed van gemaakt en kreeg ik nog geen technisch persoon aan de telefoon
Beste Tobias, Bedankt voor uw beoordeling. Wij vindne het heel vervelend om te zien dat het zo is gelopen, dat is zeker niet de bedoeling. We gaan dit verder onderzoeken, daar wij enkel één terugbelverzoek op uw naam, emailadres en telefoonnummer kunnen vinden, dat is inderdaad het spoed verzoekt. Bent u er zeker van dat u heeft gebeld met Ventilatieland de eerste paar keren? We kunnen helaas geen andere verzoeken vinden. Excuses voor enig ongemak. We zijn blij om te horen dat u inmiddels wel iemand heeft gesproken. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Lisa Schoenmakers
Simpele bestelling! Simpele levering! Geen gedoe aan een of andere balie!
Makkelijk te bestellen, keurig op tijd bezorgd
Snel geleverd goed verpakt prima product werkt uitstekend
Na bestelling bericht van niet alles op voorraad Echter na mijn vraag urgentie alsnog snel geleverd Bedankt
1047 Park Forum
Eindhoven 5657 HJ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.