Duidelijke site en snelle levering.

De site is erg overzichtelijk voor het maken van een keuze en bestellen van een product. Ook vlotte verdere afhandeling en bezorging. Minpunt is dat mij telefonische onjuiste informatie heeft verstrekt over de Zehnder Comfofan. Ik wilde voor de zekerheid checken of deze ook geschikt is voor achteraansluiting (op plafondkanaal). Toen is mij gemeld dat dit met deze unit/behuizing niet mogelijk was en dat zo een ook niet leverbaar was bij Ventilatieland. Vervolgens heb ik een wel passende behuizing besteld bij een andere firma. Bij montage bleef tot mijn verbazing dat de door Ventilatieland geleverde unit wèl geschikt is voor achteraansluiting, namelijk door berwijderen van uitneembaar achterschot. Dit heeft mij helaas extra moeite en kosten opgeleverd. Ik hoop en ga er vanuit dat u in het vervolg de juiste informatie verstrekt aan uw klanten.

Ik ben misleid door ventilatieland en kreeg mijn bestelling niet

Ik bestel een aantal items, maar heb van te voren nog telefonisch geïnformeerd naar de snelheid van levering. --> "als u voor 16.30hr bestelt krijgt u het de volgende dag" Ik bestel op 30 augustus een aantal items die aangemerkt zijn als "op voorraad". Ik betaal en de volgende dag krijg ik al een bericht dat ik geduld moet hebben tot 14 september. k bel en geef aan dat de zaken die wel op voorraad zijn opgestuurd moeten worden en geef tevens mijn beklag. De dakdekker die de spullen nodig had voor het bevestigen op het dak is inmiddels vertrokken en ik heb de spullen nog steeds niet!!! Wie betaalt de extra kosten??? William Bluemink van Ventilatieland neemt contact op en zegt dat Post nl steken heeft laten vallen. Hij neemt contact op met Post Nl. Leuk en aardig om je achter Post NL te verschuilen, maar Ventilatieland is verantwoordelijk voor zijn afspraken!! Ik heb vandaag een mail gestuurd dat ik de resterende spullen NU wil hebben of ik wil de order cancellen. Dan maar een extra zending. U kunt zich voorstellen dt ik nog eens tien keer zal nadenken om nog iets te bestellen bij Ventilatieland.

Bij de eerste bestelling was het verkeerde product geleverd; het retour proces en de nieuwe bestelling werden snel en goed afgehandeld.

Levering ging vlot en goed. Een probleempje met de orcon ventilatiebox: hij tikt als ie langzaam draait. Heb ik opgelost met een klein spacertje. Verder was het makkelijk te installeren.

Interessant qua prijs goeie service

Doen wat ze beloven

Fijne site en duidelijke uitleg

Goed geïnformeerd, snel verzonden en goede prijs

Goed geïnformeerd, snel verzonden, goed product en goede prijs

Keurig op tijd geleverd

Snelle correcte levering

Prima product en snel geleverd

Het product voldoet helemaal aan de verwachtingen. Binnen 1 werkdag geleverd. Heldere website.

Artikel was niet op voorraad maar desondanks in 3 dagen geleverd.

Zeer goed bedrijf

Alles is snel geleverd en van zeer goed kwaliteit

Kwalitatieve producten

Levering van brink WTW unit direct vanuit de fabriek, hierdoor stonden ze dus voor de deur zonder van te voren leveringsdatum/datum te bespreken. Verder zeer tevreden.

Excellent service

Multiple orders passed, delivered very fast. Recommend!

Uitmuntend

Uitstekende hulp via app, snelle levering en prima prijs-kwaliteitsverhouding.

goed sevice

100% Tevreden

Hele goede service

Nette communicatie en kwalitatief goede producten. Zijn er blij mee.

Duidelijke website, heldere reviews, snelle levering

Omschrijving van de CO2 meter is helder. Het geleverde komt overeen met deze omschrijving. Goede reviews bepaalde mijn keuze. Prettig is de logger die de data over een langere periode opslaat. Ik twijfel wel aan de betrouwbaarheid van de meter, in ieder geval van de thermometer. Zowel mijn thermostaat als een simpele kwik-temperatuurmeter geven een temperatuur van 1,5 graden lager aan.

Goede snelle levering en makkelijke site

Snelle levering en een goede website.

Goed assortiment maar pakket kwam op maandag in plaats van zaterdag. Nou moet ik weer tot zaterdag wachten tot ik tijd heb om te installeren

makkelijk te bestellen en snel geleverd

Prettige website en snelle levering

Prettige website waar alles goed te vinden is. Wanneer het een keer fout gaat met een levering dan wordt het snel gecorrigeerd.

Prima geregeld gemaakte afspraken worden nagekomen.

Fijne website, snelle levering, prima geregeld

Fijne website, snelle levering, prima geregeld

zeer slecht nog steeds niets ontvangen

er kan alleen per mail worden gereageerd je krijg geen duidelijk antwoord of er word helemaal niet gereageerd inmiddels 4-5 keer gemaild er word gewoon niets mee gedaan..

Volgende dag leveren wordt niet waar gemaakt

Er wordt geadverteerd met de volgende dag levering. Pas toen ik na 3 dagen een contact opnamen werd het verzonden. Verder wel goed

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ