prima service, klantvriendelijk

Filters besteld, deze werden de volgende dag geleverd. Helaas niet de filters die ik besteld had. Na chat met Lisa mijn klacht gemaild. Een dag later bericht ontvangen, dat ik de foutieve filters kosteloos retour mag zenden. Hiervoor een etiket ontvangen per e-mail voor de verzending. Betaling wordt teruggestort. Inmiddels nieuwe filters besteld.

Prima product

Heb de ventilatieroosters besteld. Prima product. Snelle levering en hele makkelijke installatie. Prima kwaliteit voor een goede prijs.

Snel en goed

Onze bestelling was zeer snel geleverd en de CO2-meters werken prima. Echt blij mee.

Levering en product zijn zoals beloofd.

Ik kan nog niets zeggen over het product om dat ik het volgende maand pas ga aansluiten.

...

Altijd volgens afspraak.

Goede raad, meegedacht en relatief snel geleverd

Eerst op de website gekeken. Toen gebeld vanwege de specifieke situatie bij mij. Daarop goed advies gekregen en de spullen besteld. De spullen relatief snel geleverd gekregen omdat een item niet direct op voorraad was.

Uitsteken serves

Heel goeie advies netjes en snel

Verkeerde items geleverd

Heb verkeerd geleverde items ontvangen. Cijfer hangt af van de afhandeling van dit probleem. Er is mij beloofd dat de goede items geleverd gaan worden.

Slechte ervaring met Customer Support

Customer Support reageert niet of nauwelijks als je vragen heb omtrent een product. Dat heeft gemaakt dat de installatie met een paar weken was vertraagd. Bellen naar de Customer Support is niet mogelijk. Het bestellen en afleveren ging wel snel.

Uitstekende nieuwe mechanische afzuiging die aan de verwachtingen voldoet.

De site van Ventilatieland had me goed op weg geholpen en ik kon mijn keuze maken. Het apparaat was snel in huis en ik heb het meteen geplaatst. Enorme verbetering qua geluid en afzuigkracht.

Duidelijke uitleg op de website, met alle specificaties per product. Dit maakt het kiezen voor het meest geschikte product voor mij, zeer eenvoudig

Goede keuze, snelle levertijd en duidelijke website.

Op basis van de informatie op de website hebben we een goede keuze kunnen maken. Het apparaat werd vervolgens snel geleverd.

Prima geregeld en snelle reactie op vragen

Alles is prima en netjes afgeleverd

Snelle services en goede producten

Goede producten en geweldige service!

Snelle levering en duidelijke afhandeling

Wij hebben eerst een ventilatie-unit besteld en een paar dagen later de bijbehorende materialen. Het werd binnen een paar dagen geleverd en je kon op veel manieren laten leveren / afhalen en op veel manieren betalen.

Snelle levering van bestelde producten. Prima service.

De producten waren snel geleverd. Klasse.

Perfecte service

Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering. Super geregeld.

goed advies

snel verzonden professioneel advies

Supersnelle levering

De ventilator vervangt bij ons een oude lawaaierige timer gestuurd exemplaar. Wat een verademing.

Prima levering

Goede producten en snelle levering

Lang gewacht toch gekregen

Goede service, en goed spul!

Prima product

De doppen aan zijkant zitten wel los. Bij het uitpakken viel daardoor de box op de grond en brak een bevestigingshoekje af…

Uitstekende service

Mijn bestelling smiddags geplaatst, de volgende morgen geleverd zoals beloofd wat aangegeven wordt op de Webshop.

Prima leverancier

Duidelijke webshop vlot te bestellen en een prima levering

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ