prima apparaat

snelle levering, zo geïnstalleerd

Product precies maar verwachting

Snelle service - ventilatierooster precies zoals beschreven, goede kwaliteit.

Overzichtelijke site, snelle levering van het bestelde artikel. Prima!

Snelle levering geen gedoe.

Via Ventilatieland site besteld en volgende dag ontvangen. Snel en geen gedoe. Prima.

Top service en uitstekende communicatie

Ze denken met de klant mee en zorgen voor een passende oplossing met het voordeel naar de klant toe.

Chaos in het magazijn.

2 filter sets besteld voor de HRC-300-EcoMax. Slechts 1 geleverd gekregen. Mail gestuurd. Excuses gehad. Nalevering bleek geen missende filter set te bevatten maar een support frame comfoair ??? En een extra factuur.... Weer een mail gestuurd. En ook maar gebeld. Bellen is lastig. Je krijgt niet zomaar een medewerker aan de telefoon. Weer excuses. Verzoek om de support frame terug te sturen. De missende filter set gaat wat langer duren (> 9 dagen). We wachten het nog even af wat er in ons volgende pakketje zit.... en de support frame kan ook nog wel even wachten. We bevelen voor nu wel aan. Je moet iemand immers een paar kansen geven ;)

Snelle levering en goede prijs- kwaliteit verhouding

Snel en goede levering. Ideaal dat de afstandsbediening al was aangemeld.

op tijd, compleet en netjes

ventilator besteld, voldoet zoals in de beschrijving, lekker stil. levering de dag na bestelling. keurig

Supersnelle levering, goede afhandeling. Top

Vlotte en correcte levering

Positief en zoals volgens mij ook moet zijn.

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

Tijdens verhuizen worden er veel kosten gemaakt. We kwamen er achter dat de mechanische ventilatie stuk was, nog een extra kosten post.... Gelukkig konden we via ventilatie land voor een scherpe prijs een nieuwe unit krijgen. Snel geïnstalleerd en werkte prima. En dat binnen twee dagenn

Een klant vriendelijk bedrijf en een goede service.

Goede producten voor een schappelijke prijs. De levering was ook snel en gratis.

Fijne webwinkel.

De ventilator is snel verstuurt en precies zoals aangegeven.

Zeer blij met deze wtw lekker stil

Goede producten en zeer goede aftersales

Super strak alles afgehandeld met duidelijke communicatie

Snel antwoord, prima service!!

Had verkeerd artikel besteld, kreeg snel antwoord en retourlabel. Prima service!

Snel geleverd, goed verpakt, juiste spullen

Ik had maar een klein onderdeel nodig en het leek me voor een bedrijf nauwelijks de moeite waard. Toch is het snel en correct geleverd, waarvoor een dankjewel op zijn plaats is.

Perfecte service

Behulpzaam bij het maken van de juiste keuze .

Alles op wens.

Besteld om Zondag avond, Dinsdag al in onze huis en Woensdag zelf gemonteerd, de co2 en vocht extras waren al geplaats, dus minder werk nodig. Helaas er zijn geen volle handleiding, je moet zelf van de website download.

vlot en efficient

zoals toegezegd binnen 1 dag geleverd, Zelfde geldt voor het beantwoorden van technische vragen via de e-mail.

Geweldige service. Top l

Ik ben goed geholpen door medewerkers

Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding

Goede kwaliteit, prijs en levering

Goed en snel

De meter werd snel geleverd en is super simpel in gebruik. Geeft goed inzicht van de luchtkwaliteit in de betreffende ruimte.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ