Top bedrijf

Afgelopen weekend onderdelen besteld en maandag al binnen. Maken waar wat ze beloven en daarnaast verschillende mogelijkheden om te betalen.

uitstekende prijs en service

Itho mechanische ventilatie gekocht, zeer tevreden over service en kwaliteit. Snelle levering. Eenvoudige montage.

wordt twee keer niet terug gebeld en 1 keer niet terug gemaild.

heb het gevoel dat er irritatie is aan de andere kant van de lijn als ik vraag om duidelijkheid te scheppen. elke keer het antwoord dat ik nog even moet wachten. het gevolg is dat ik weer terug moet bellen mijn retour is ook niet binnen twee weken behandeld en staat nog steeds in behandeling

zeer goed

zeer snel en goed geleverd. de bestelling voldeed aan de verwachting.

Los van begeleiding voor de aankoop is de aftersales en retourneren perfect geregeld.

Goed en snel

Afgelopen een centrale afzuiging inclusief alle aansluitmateriaal besteld in één compleet pakket. Dit werd op Dinsdag bezorgd, en woensdag na het bestuderen van de handleiding was alles binnen 2 uurtjes geplaatst. Werkt prima! zelfs de spiegel in de badkamer beslaat niet meer tijdens het douchen. Blij mee.

Goede service en snelle service!

Bestelling was snel Verzonden net voor het weekend.

Snelle en goede levering

Goede ervaring

Groot assortiment, prima kwaliteit en service

Een winkel die alles heeft op gebied van ventilatie. Snelle levering en prima kwaliteit!

leveren wat gevraagd is

ik heb gekregen wat ik bestelde. echter of door een wat onduidelijke advertentie of door onvoldoende lezen kreeg ik niet wat ik verwachtte. prima maar dan is het wel handig dat de retourbon meegeleverd word. doordat ik een retourbon moet aanvragen word een drempel opgeworpen en dat vind ik niet zo klant vriendelijk

Snelle levering en precies wat ik verwachtte

Ik zou zo weer bij jullie bestellen. Het was goed verpakt en snel geleverd en ook nog eens gratis geleverd. Ik ben zeer tevreden.

goede, snelle en korrekte levering van een mooi produkt

Het doet wat het belooft te doen, beter kan niet

Supertevreden

Ik zocht en extra draadloze bediening voor de ventilatiebox. Duidelijke website, juiste info, scherpe prijs en gemakkelijk bestellen. Vrijdag besteld, zaterdag ontvangen. Erg tevreden dus!

Positief.

Betrouwbaar en de levering was snel.

Uitstekend en snel, eerlijk = eerlijk

Een uitgebreid prima geprijsd assortiment. Snel besteld...snel geleverd. Goede producten zoals verwacht. Een pluim voor alle medewerkers....welverdiend.

Kopen mv box ging heel makkelijk

Veel keuze, veel uitleg en snel geleverd

Snel geleverd, goede kwaliteit

Snelle levering, een goed product voor een redelijke prijs.

Doet wat nodig is. Goed product en een snelle levering.

Correcte en snelle levering

Duidelijke website met een goed administratief systeem. Snel geleverd.

Chaotische administratie

Na een verkeerde bestelling (mijn fout) heb ik na met de klantenservice overlegd te hebben een tweede bestelling gedaan en zou de verkeerde geretourneerd worden. Want het kon niet meer tegen gehouden worden ondanks dat ik direct gebeld had. Je zou zeggen haal de bestelling eruit en het is opgelost. Bestellingen wel snel ontvangen in helaas vrij zwakke dozen. Eigenlijk gewoon te groot voor wat erin zat. De verkeerde bestelling direct geretourneerd en de juiste zonder problemen opgehangen en betaald via afterpay. Verkeerde bestelling is retour ontvangen en afgerond zou je zeggen. Eerst krijg ik een mail van ventilatieland met de vraag wat mijn IBAN is zodat ze het geld terug kunnen storten. Nou lijkt mij niet als je voor afterpay kiest en iets retour stuurt dat je extra geld terug krijgt. Dag later komt afterpay ineens dat er nog niet betaald zou zijn. Wat retour is gegaan ga ik natuurlijk niet eerst betalen om het later weer terug te moeten ontvangen. Dat is nou juist het handige van afterpay. Dus heel onhandig. Een mail met een technische vraag is ook nooit op gereageerd. Volgende keer als ik zoiets nodig heb zoek ik wel een andere leverancier.

Goede service, snelle levering voor een goede prijs.

Goede service, snelle levering voor een goede prijs. Ik ben zeer tevreden.

Prima zaken doen

Snel besteld en geleverd. Zo doe ik graag zaken met online winkels.

Fijn bedrijf

Bestelling geleverd cf afspraak

Uitstekende service

‘S avonds besteld de volgende dag geleverd. Uitstekende service.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ