Snel en goed geleverd.

Was al bekend met het product.

De afwikkeling van een retour

De afwikkeling van het retourproces is zeer amateuristisch. Ipv te crediteren naar de rekening waarmee betaald werd moest ik opgeven waar het geld naar toe gestort moest worden zonder enige controle van personalia. Een vraag van mij via e-mail werd tot 3 keer toe onduidelijk beantwoord.

duidelijke site

duidelijke info en snel geleverd

Kwalitatief

Producten zijn kwalitatief in goede staat.

Prima geholpen

Door website fout bestelde product te goedkoop aangeschaft. Na wat mails heen en weer zijn we er netjes uitgekomen en is product geleverd.

Zoals ik had gehoopt

Ventilatieland kwam met een suggestie waar ik zelf niet opgekomen was. Heb de suggestie gevolgd tot volle tevredenheid. Hulde!

snelle levering voor een goede prijs

Duidelijke omschrijving van de producten en scherpe prijzen.

Zeer goede service ook na mijn foute opgave!

Verkeerd gemeten dus terug met eerste aankoop. Tweede aankoop opnieuw verkeerde maat opgegeven. Geen probleem order wordt opnieuw gecrediteerd. De derde order had ik de maat wel goed doorgegeven.

Supersnelle levering

Er was een actie met extra korting, dus zeer scherpe prijs en ook supersnelle levering meteen de dag na online bestelling.

Triest

Klantenservice is redelijk maar de verdere afhandelingen zijn waardeloos. Heb nu 3 weken geleden een bestelling geplaatst en het product hangt nu nog steeds niet. Schandalig

Lastig contact te krijgen

Goede producten en snelle levering maar moeilijk om contact te krijgen met de klantenservice met een vraag over een retour/ annulering.

Goede ervaring prima geholpen

De bestelling gaf wat problemen,omdat de plaats waar de wtw unit moest komen te klein was,na info van Lisa is het goed gekomen en zij heeft mij een andere aanbevolen en heeft de andere bestelling omgezet. is daarna snel geleverd.

Goed product, tijdig geleverd

Goed advies en service.

De helpdesk heeft mij prima geholpen bij het verhelderen van mijn vragen betreffende het aanleggen van een ventilatiesysteem bij mij thuis. de bestelde spullen waren werden netjes de volgende dag thuis bezorgd. prima advies en dito service.

Duidelijke site en snelle levering

Ik vond snel wat ik nodig had…en binnen een dag had ik de spullen in huis

Makkelijke site en snelle service

Snel en betrouwbaar

Binnen een dag in huis en goed produkt

Vlot geleverd en goed

Minder is dat ik diverse mailtjes kreeg , dat ik nog niet betaald had . Dit ondanks de bevestiging van iDEAL dat alles goed was afgehandeld .

Verbetermogelijkheid voor retouren

Knop op website om te retouren werk niet, knop voor herbestellen doet het wél. retouren worden telefonisch niet behandeld. Mail gestuurd, daar heb ik nu geen antwoord op

Goede webshop, vriendelijke medewerkers, toch krappe voldoende.

Na uitvoerige research op website besloten voor decentrale wtw-unit van Brink te gaan. Na telefonisch contact gezocht voor aanvullende vragen bleek dat ik nog wel wtw-advies moest hebben. Dit advies gekocht, maar toen bleek dat dat voor decentrale wtw-unit niet nodig was. Vervolgens bij aanschaf van de units ook installatie er bij gekocht (dit kon volgens medewerker), maar ook dit bleek voor decentrale wtw-unit niet mogelijk. Al met al vervelende ervaring. De vriendelijkheid en welgemeende excuses van medewerkers zorgden voor de voldoende.

Komen afspraken na.

Vandaag besteld, andere dag geleverd.

uitstekend

Heb goede ervaring met u gehad. Bestelling ging vlot. en was de volgende dag al inhuis zeer tevreden

Ben super goed geholpen

Ik kwam onaangekondigd aan op zaterdag en werdt gelijk geholpen En dat op een zaterdag

snelle en nette levering

snel en nette levering. Verpakking was wel wat aan de grote kant, waardoor het niet door de brievenbus pastte.

Producten snel geleverd en alles zoals omschreven op de site! Top!

Spullen 's avonds besteld en vooraf werd al vermeld dat de levering niet de volgende dag maar een dag later zou plaatsvinden. Top! Geen misleidende levertijd maar gewoon de werkelijke levertijd. Ook de prijs is prima. Groetjes, Dennis.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ