Duidelijke website met veel producten

Nette afhandeling van de order. Goed assortiment.

Alles verlopen naar wens

Ik heb geconcludeerd dat mechanisch ventileren soms toch nodig is. In de winter zou dan een warmte wisselaar nodig zijn.

Snel, duidelijk en een breed assortiment

Duidelijke site. Goed overzicht en informatief. Snelle levering en niet duur. Prima!

snelle en goede levering

Het benodigde product was snel te vinden, makkelijk te bestellen, snel in huis. Ook de betaling was makkelijk geregeld.

Snel en netjes voor elkaar

Probleemloos besteld en ontvangen dus ben zeer tevreden

Ventilerende goed

Een mooie ervaring om zo met gemak uitzoeken en bestellen ook mooi op tijd

Goed product en snel geleverd

Duidelijke webshop. Eventueel foutieve gegevens in adres eenvoudig te wijzigen. Werd snel op gereageerd.

Duidelijke website en een ruime keus dus Prima geregeld

Duidelijke website en een ruime keus dus Prima geregeld.

Maalt her gewoon waar

Duidelijke site. We zijn ook zeer tevreden over het product. Daarnaast was de levering volgens afspraak.l

Snel en Kundig

Goede klantenservice product snel geleverd!

snelle levering en vakkundig adves

goede informatie ontvangen en het product werd snel ontvangen.

Gewoon goed

Mijn installateur verwees mij naar Ventilatieland. Ik had hem Verzocht een 4 tal ventilatie roosters te bezorgen. De installateur bestelde deze ook zelf bij Ventilatieland. De bestelde artikelen kwamen snel. Goed verpakt en ook de retour is prima opgelost

Goed assortiment en snelle verzending

Er word veel keuze geboden. De decentrale wtw unit was precies wat ik zocht. Snel en goedverpakt bezorgd

vakkundig en voordelig

Ben (per mail) goed geholpen aan informatie. Levertijd op website klopte niet (1-3 dagen was toch 3 weken), maar dit kreeg ik wel direct na mijn bestelling gemeld.

Solide en mooi afgewerkt rooster!!

Alles gelopen zoals afgesproken, prima dus!

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijke klantenservice en snelle levering

Proffesioneel

Snel en goed

prima service tot nu toe

defect artikel ontvangen, snel opgepakt door de klantenservice. Artikel gaat nu ( kosteloos) retour.

ben heel goed geholpen om de juiste keuze te kunnen maken.

top

Eenvoudig, snel en correct

Alles zoals het hoort en op 1 dag geleverd. Verder uitstekend geholpen per telefoon vooraf.

Helemaal goed

Goede prijs Snelle verzending

Overzichtelijke website, aantrekkelijke prijzen en zeer snelle levering

Overzichtelijke website, aantrekkelijke prijzen en zeer snelle levering.

Ondanks logistieke problemen toch goed geholpen

Ze hebben goede producten tegen redelijke prijzen. Je moet alleen wel de tijd nemen en niet blind op voorraad gegevens zoals op hun site aangegeven vertrouwen. Na bestelling bleek een product dat in de aanbieding was toch niet op voorraad was, ook werd dat niet aangepast op de site. Uiteindelijk wel goed geholpen en op de hoogte gehouden. Het personeel wil wel maar het voorraad beheer en koppeling naar de website kan wel wat accurater.

Fijn en snel geholpen.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle verzending, goed verpakt, Duidelijke website, we hebben een zeer stille mv box

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ