Goed product maar telefonisch advies lukt niet

Helaas lukte het niet om telefonisch technisch advies te krijgen. Ik werd niet teruggebeld en ook de volgende dag kon ik niemand met verstand van zaken aan de lijn krijgen. De reclame van Ventilatieland is evenwel " Service is ons uitgangspunt! Om iedere klant zo goed mogelijk te helpen staat er een team van ventilatie specialisten om net dat stapje extra advies aan u te geven. Heeft u nu al vragen? Bel ons op (+31) 040 249 19 00" Uiteindelijk moest ik de eerste ventilator terugsturen omdat de aansluiting niet klopte. De tweede ventilator paste wel. Verder goed product en de retourprocedure loopt ook goed. Maar retour was niet nodig geweest als ik advies had kunnen krijgen.

Werkt perfect.

Idem

Goede service en snelle levering

Veel keuze en snelle levering

zeer snelle levering

correcte behandeling

Goede service, goede spullen

Goede service, goede spullen

Goed product, reële prijs en correcte levering.

Positief.

Goede duidelijke website en keurig volgens afspraak de volgende dag geleverd. Niks te klagen dus.

Duidelijke site

Zoekfunctie op de site heeft mij naar de juiste filters gebracht. Bestellen ging zeer makkelijk. Filters zijn van goede kwaliteit.

Een goede service snel geleverd ik zal ook dit aanbevelen aan kennissenkring

Goed maar helaas geen etalage dat is wel erg jammer of eigenlijk een grote tekortkoming.

Duidelijke webshop met snelle levering.

Het is een goede e vooral stille ventilator en is goed afgewerkt zodat hij niet te veel in het oog springt

Goed product en snel geleverd

Bestellen ging makkelijk en het is snel geleverd, zou alleen een andere vervoerder kiezen.

Snel besteld en geleverd

Mooi roosters met goede maat beschrijving zodat je de sparing en alvast kan maken terwijl het rooster wordt opgestuurd.

Snelle leveriing en fijne (goedkoop) prijs.

De dag na bestelling afgeleverd tegen een fijne prijs.

Duidelijke website, groot assortiment ventilators, uitgebreide informatieverstrekking

Deze website is me aangeraden door een bedrijf, vanwege het product, (een badkamerventilator), dat we zochten. Veel keus in: design, materiaal, extra opties, en maten. Overzichtelijke goed werkende website met vergelijkingsmogelijkheid tussen de producten. Snelle levering. Deze website is de aanrader voor het aanbevelen van aan te schaffen ventilatie producten.

korrekt en goed

korrekt, snel, betrouwbaar

Snelle verzending

Dienstverlening van het bedrijf is dik in orde. Ook retour service werkt makkelijk. Ben alleen niet te spreken over het imaginair luchtventiel. Het is kwa prijs absoluut de topklasse. En als je de beschrijving mag geloven is dat echt zo. Toen ik het product in handen had toen werd het wel een deceptie. De goedkopigheid straalt er vanaf en kwa geluidsniveau was hij zeker niet stil.

Prima keuze voor de gekozen ventilator

blijven stalken om review

ze blijven stalken om een review

De roosters waren prima inorde goed verpakt en op tijd geleverd.

Service was goed, dank hiervoor!

Prima product, snelle levering

Prima product, snelle levering

Gewoon top!

Altijd goed!

Kreeg hem zeer snel bezorgd en werkt perfect naar behoren. Ben tevreden over deze webshop, instructies zijn makkelijk en de website is zeer gebruiksvriendelijk.

Super mooi product

1047 Park Forum