kocht een axiaal ventilator aRok 450 en hij werkt niet zoals het hoort

ik kocht bij jullie een axiaal ventilator aRok 450 en hij werkt niet zoals het hoort. als ik hem gebruik blaast hij naar alle kanten behalve naar waar hij zou moeten blazen. Ik sprak erover met Tom, een van uw medewerkers, en hij vroeg me een installatie foto te sturen wat ik deed. Ondertussen niets meer gehoord en als zelf ben geraak ik niet binnen.

goed werkend apparaat tijdig geleverd

geleverd volgens afspraak

Bestellen, betalen en uitleveren in één vloeiende beweging.

Hier kan ik in de toekomst zaken mee doen.

Mijn bestelling is binnen de beloofde levertijd verstuurd en probleemloos ontvangen .

Prijs kwaliteit en leverservice zijn zoals via de site vermeld wordt prima in verhouding Geen klachten of opmerkingen over mojn bestelling .

Nieuwe MV-box Netjes geleverd zelf gemonteerd

Netjes en snel geleverd Zelf mvbox opgehangen en werkt naar behoren

Geweldig product

Ik he een afstandbediening voor het centraal afzuigsysteem besteld. In de gebruiksaanwijzing werd niet duidelijk vermeld dat als je het apparaat wil koppelen aan de afstandbediening, je de bak moet openen. Helaas kon ik dat ook niet zelf, maar toen de bak open was en we het juiste knopje hadden gevonden was het een fluitje van een cent!

Uitstekende service, Uitstekend materiaal, Super snelle levering,

Snelle levering product ziet er goed uit

Wel wat onduidelijkheid over electrisch aansluiten tbv schakeldraad ook internet filmpje gaf niet meer duidelijkheid

Elk jaar bestel ik weer de filters voor mijn WTW, verbazend hoe smerig ze worden…

Erg goede service en scherpe prijzen

Alles ging zoals het zou moeten.

Perfect, snel geleverd en volledig volgens verwachting

Probleemloze aankoop!

Snel geleverd goed verpakt

Filters waren goed alleen jammer dat ik ze niet los kan bestellen

Snelle leveringen goed product.

De dag na de bestelling product ontvangen.

Alles volgens afspraak

Snel en prima levering

Uitstekende service

Wij hadden een ventilatierooster besteld. Helaas paste het niet, maar daar werd niet moeilijk over gedaan. We mochten het rooster zelfs houden, terwijl de betaling zou worden teruggeboekt, echter hadden we het rooster alweer retour gestuurd. Dit is een zeer nette webshop met een uitstekende service!

Goed en snel geleverd.

Via de website een afzuigventilator besteld inclusief afstandsbediening maar door de onduidelijke boodschapwagentje was het niet te zien. Dus een tweede erbij besteld. Uiteindelijk was die tweede niet nog. Geen probleem met retour sturen alleen beetje raar dat ze binnen 14 dagen gaan reageren. Verder tot nu toe alles goed.

Goeie ervaring

Goed contac

Zo geïnstalleerd

Zo geïnstalleerd

Snel geleverd en product zoals omschreven.

Correcte snelle levering.

Alles netjes en correct toegestuurd na bestelling via internet!

Prima winkel met heldere online videos

Goede winkel met duidelijke online info en instructie video’s die je helpen met keuze of installatie. Spullen kwamen goed verpakt en op tijd.

toppie

alle materiaal netjes verpakt en mooi op tijd geleverd keurig verzorgd .

Prima service, snelle levering!

Snelle service en adequate hulp bij installatie vragen.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ