Goede kwaliteit, goede prijs, snelle levering

Helaas niet zo goed

Ik heb op de website een mechanische afzuiger gekocht. Nou dat ging op zich prima. Mooie duidelijke site. Helaas was het geleverde product stuk. Dus ik probeerde te bellen en dat was niet mogelijk ivm de drukte. Wegens de Corona werkte er veel mensen thuis en dat is toch niet heel effectief en de vakantie periode helpt dan ook niet. Ik kreeg een bandje met een keuze menu en dat was het. Toets 1 voor Nederland en vervolgens wachten wachten wachten……nooit iemand gesproken. Online defect product aangemeld en dat lukte wel. Nu even kijken hoe lang dit gaat duren. Word vervolgd.

Snel en correct

Snelle levering en precies wat ik besteld heb.

Perfecte webshop

Mijn bestelling is snel en op tijd geleverd. Er is een ruime keuze op de webshop met redelijke prijzen. De communicatie betreffende de bestelling is prima in orde. Ik koop hier graag opnieuw, een aanrader!

Prima op tijd geleverd

Prima op tijd geleverd

Snelle probleemloze levering

Vlotte en goede levering

Filters voor de wtw unit besteld, met enkele dagen in huis. Prima prijs!

Betrouwbare en snelle sevice met kwalitatief hoogwaardige producten

Via de internet site is een overzichtelijke inrichting voor handen om eenvoudig te zoeken naar benodigde producten voor een ventilatie systeem. De aangekochte producten waren snel geleverd in een verpakking die transportwaardig is voor drukke koeriers. De producten voldoen goed aan de omschrijving en zijn kwalitatief hoogwaardig. Ik ben met deze aankoop dan ook zeer tevreden.

Levering van het gewenste product

Im very satisfied!

Ordered Brink300, very good price, delivery on time! Also discount with summer code. I can recommend this shop.

Heel snel geleverd…

Precies wat ik zocht.

Behalve de bezorging was alles perfect.

Snelle levering goede product ik ben echt blij mee

Bestel en twee dagen later geleverd top

Vlugge levering top

Eerst telefonisch contact gehad omtrent het te bestellen artikel. Snel geholpen meteen besteld en de dag erop geleverd. Zeer tevreden.

Mooi aanbod en snelle levering

Zeer tevreden over zowel het online uitzoeken van het juiste pakket als de daaropvolgende levering! Ik vind de extra optie om producten “360 graden rond” te kunnen bekijken erg fijn, bovenop de instructievideo’s. Zeker voor toekomstige klus weer terug bij jullie!

Snel ontvangen

Een snelle levering, goede kwaliteit en vriendelijke klantenservice

snelle en goede levering

Voldoende keuze tegen goede prijs

Bestelling prima en snel uitgevoerd.

Helaas geen rekening gehouden met verzoek om op woensdag te leveren.

Wat ik besteld heb is snel geleverd.

Goede en snelle levering

Artikel goed verpakt en snel geleverd. Alleen jammer dat er geen goede en duidelijke handleiding bij zit. Maar we zijn er via YouTube achtergekomen hoe het geïnstalleerd dient te worden.

Snelle reactie en goed geregeld.

Artikel voldoet prima.

Prima prijs en snelle levering

Uitgebreid assortiment met goede informatie. Prima prijs kwaliteit. Gemakkelijk toegankelijke, overzichtelijke website. Snelle levering.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ