Zeer snelle service

Uitstekende service en snelle levering.

eerste artikel was kapot

Het was mij onduidelijk of er nu geld geretourneerd ging worden of een nieuw artikel werd op gestuurd. RMA process is niet helemaal duidelijk. Ik kreeg ook geen reactie op emails wat er nu ging gebeuren. Binnen een paar dagen kreeg ik een mail dat er een nieuwe in aantocht was. zonder verdere notificatie. Dus keuze etc prima, communicatie kan beter, was graag op de hoogte geweest van de status en acties.

Zoals geadverteerd! ! !

Had een mooi product gevonden op de ruime en overzichtelijke website. Besteld en vlot in huis. Ga zo door!

Topproduct

Topproducten, snelle levering, scherpe prijzen!!

Snelle correcte levering.

Paar keer artikel besteld, daags erop al geleverd. Fijn als je aan het klussen bent.

Snelle levering en filters op maat

Levering soepel verlopen door track & tracé van PostNL. Filters van thuiswerk passen perfect!

Gewoon goed

Snelle en vlotte levering. Perfect.

Snelle levering van het juiste wat ik besteld heb en goed verpakt. Producten zijn goed, dus (nog) geen klantenservice nodig gehad en kan ik daarom niet beoordelen.

Nog maar een paar dagen in huis in gebruik tot nog toe werkt het goed ,

Post nl en after pay werk prima zeer duidelijk allemaal

Nul service

Ondanks diverse e-mails geen technische ondersteuning gekregen over het aansluiten van een ventilatie box. Antwoord klantenservice: ‘wij hebben geen ervaring met elektrotechniek’. En dat terwijl op de website staat:’service is ons uitgangspunt, een team van specialisten staat klaar’.

Uitgebreid assortiment, snelle levering.

Overzichtelijke site, groot assortiment, snelle leveringen. Helaas is het jammer dat het bij de eerste levering mis gaat met de aantallen welke besteld zijn en geleverd worden. Fout wordt snel en goed na tevredenheid hersteld.

geweldig

ombouwen was zo klaar

Snelle, correcte levering.

De website is duidelijk en simpel. Daarna snel geleverd. Wij zijn een tevreden klant.

Een aanrader!

Vlotte bestelling en levering! De plaatsing (voor een niet-professioneel) van het toestel verliep probleemloos. Mooi design en vooral de werking is bijna geruisloos. Om de doelmatigheid volledig te beoordelen is het nog wat te vroeg en de app is nog niet uitgeprobeerd. In elk geval een grote verbetering ten opzichte van de eerdere toestellen die luidruchtig waren en functioneel teleurstelden. Dit toestel is de investering waard!

Prettig bedrijf om zaken mee te doen.

Slechte Service

Mechanische ventilatie besteld en geinstalleerd. Binnen 6 maanden vertoond het product gebreken. Na melding werd mij naar een geluidsfragment gevraagd en ik heb deze ook aangeleverd als bewijs voor het onjuist functioneren. Vervolgens wordt mij verzocht de gehele installatie af te breken om het product op te sturen om te worden nagegeken. Dit betekend isolatie tape verwijderen, slangklemmen loshalen, en de unit van de muur schroeven. Veel werk en aanvullende kosten en ventilatieland kan ook niet aangeven hoelang ik het product kwijt ben. Al met al een service die zeer slecht is. Mijn advies is dan ook om dit soort product van een instalateur af te nemen die komen tenminste langs bij een defect.

Goed, problemen worden snel opgelost

Had problemen met een nieuwe, bepaald merk en type ventilator, heb een ander merk als vervanger besteld en kreeg het geld van de eerste ventilator terugbetaald. Mocht deze ventilator ook houden. TOP SERVICE!

Levering van bestelling zeer snel.Er was verwarring wat betreft de verzending (pakket was in twee delen verstuurd), dit is snel opgelost. Vriendelijk te woord gestaan.

Alles klopt

Snel geleverd, prima kwaliteit, correcte back-office

Topservice!

Leveringen worden gedaan zoals afgesproken. Tevens goede ondersteuning bij vragen.

niet tevreden

Na bestelling helaas onjuist product ontvangen (vierkante ventielen ipv ronde ventielen). Vervolgens blijkt dat het 14 dagen kan duren voordat het bedrag terugbetaald wordt. Dat kan in deze huidige tijden toch wel iets sneller lijkt mij

Overzichtelijk website en mooi optijd geleverd

Producten overzichtelijk en goed uitgelegd

Goede prijs en snelle verzending

Artikelen zijn aangekomen zoals verwacht

Hele goede ervaring gehad

Na de bestelling kon ik wat ik besteld af zo afhalen. De mensen waren vriendelijk en behulpzaam. Min punt was dat het afhalen voor mijn niet goed was aangegeven.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ