goed en snel

2e rfz geplaatst ,werkte meteen.

Zeer snelle levering.

Snelle levering en prima product.

Scherp geprijsd, snelle levering en goede service

Heldere site, scherp geprijsd, snel geleverd (dag eerder dan beloofd / verwacht) en ook goede klantenservice na afloop. Voor een volgende klus zal ik zeker weer kiezen voor ventilatie land.

Ik raad dit bedrijf aan

Ik raad dit bedrijf aan

Goede kwaliteit voor een goede prijs en levering!!!

Snelle levering, goede prijs en kwaliteit.

Gemakelijk en snel

Het uitzoeken en bestellen ging er gemakelijk, de website is erg duidelijk en met voldoende informatie voor het keizen van het juiste product. De levering was snel en zoals afgesproken. Alleen was de doos beschadigd, geen idee waar en waneer dat gebeurt is natuurlijk. Gelukkig waren de spullen onbeschadigd. 'Al met al' zou ik er zo weer bestellen!

alles volgens plan

Klopt precies wat men zegt !

Zocht een ventilatierooster op kleur. Meteen gevonden door de heldere website.

A Kwaliteit voor een goede prijs.

De spullen die ik had besteld werden snel en juist geleverd. Zodat ik snel verder kon met de klus!

Graag tot de volgende keer

Roosters kwamen netjes per stuk verpakt binnen in stevig plastic. Dit zat in een ruim doosje die goed was opgevuld met kuchtzakjes zodat de roosters absoluut niet konden beschadigen. Echt zoals je het graag ziet. Ik heb er eerdaags nog meer nodig. Dan weet ik wel waar ik ze koop.

UIstekende service en snelle afhandeling

Nette en snelle levering

Nette en snelle levering

Snelle levering en prima service

Helaas had ik de verkeerde ventilator qua inbouwdiepte besteld. Eenvoudig via de website een retour geïnitieerd en mijn pakje retour gestuurd . Daarna prima communicatie over de voortgang en het terugstorten van het bedrag dat betaald was voor de ventilator. Dezelfde dag nog een andere ventilator besteld en keurig de volgende dag in huis.

Snelle levering van kwaliteits spullen

Via de webwinkel mechanische ventilatie gekocht met leidingen. Er werd snel gereageerd op een vraag over de spullen en ook snel in goede staat geleverd.

uitstekende service

Goede toelichting over de diverse mogelijkheden en producten

Gewoon goed

Keurig netjes geleverd en snel

Toen tijdens de installatie bleek dat de geleverde ComfoSense niet werkte, heb ik deze om kunnen ruilen en was de installatie snel weer in bedrijf.

Klantvriendelijk en een snelle levering.

Telefonisch een vraag gesteld, deskundig geholpen. Daarna een snellere levering vd bestelde materialen.

Snelle en correcte levering tegen goede prijs

Gewoon goed. Niks mis mee

Voor de eerste keer zaken gedaan met ventilatieland. Snelle levering mag niet klagen. Is goed zo.

Alles op tijd zoals aangegeven.

Super geregeld en alles volgens afspraak.

Snel en goed

Snelle levering vanwege vervanging mechanische ventilate. Goede instructies voor aansluiting.

Makkelijk besteld, geleverd binnen de gemaakte afspraak.

Makkelijk besteld, geleverd binnen de gemaakte afspraak.

Leveren wat ze beloven!

Dit is de tweede unit voor mijn tweede woning. Werkt perfect met vochtsensor. Super stil ook.

Deskundig en snel

Ik moest bellen omdat ik niet precies wist wat ik moest bestellen en welke maat. De persoon die de telefoon opnam, had de tijd om me precies te vertellen wat ik zocht, wat vervolgens gemakkelijk te vinden was op de website en snel besteld en de volgende dag werd ontvangen. Kon geen betere service hebben gevraagd.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ