Goed advies en snelle verzending

Prima geregeld, iemand met verstand van zaken aan de lijn gehad, en de volgende ochtend had ik het juiste product binnen.

Uitstekende levering

Deze website heeft een ruim assortiment en heeft veel artikelen op voorraad leverbaar en de levering is ook zeer snel bezorgd door post.nl

Deze vraag is te breed voor een passend antwoord.

Een webschop die geografisch dichtbij gelegen is, uitsluitend degelijke (helaas ook prijzige) producten verkoopt. Het stemt me vrolijk dat jullie een uitstekend alternatieven bieden voor bol.com

perfect dankzij vochtsensor

eenvoudig aan te sluiten, en werkt op automatische stand perfect dankzij de ingebouwde vochtsensor. Hoewel ik een driestandenschakelaar heb aangesloten, is die dus eigenlijk overbodig. Fluisterstil als er geen vocht in de lucht zit. Fijn dat de lage en hoge stand met potmeters zijn af te stellen. Rechttoe rechtaan, precies zoals op deze site en handleiding beschreven, binnen een dag geleverd, geen gedonder!

top geholpen

goed bedrijf. heb kunnen vinden wat ik zocht voor een goede prijs en vlotte levering

snelle levering goede Service

Producten snel ontvangen Toen 1 product iets mankeerde zelfde dag een vervangend product verstuurd. Perfecte service

zeer goede ervaringen.

goede site snelle levering. prijs kwaliteit verhouding goed.

Snel en correcte communicatie

Snelle levering en goede prijs-kwaliteit verhouding

Product en levering goed

Product zoals op site aangegeven/ Snelle levering.

Keurig netjes en op tijd geleverd.

Kon goed vinden wat ik zocht op de website. Daarna eenvoudig te bestellen. Keurig en op tijd afgeleverd.

Goede website, snelle levering

Ik had de verkeerde ventilatie besteld retour gestuurd en mocht hem omruilen voor de juiste.

Erg snel in huis top

Goed, snel en betaalbaar

Hele scherpe prijs en volgende dag geleverd. Toch wel mijn favoriete shop voor ventilatie gerelateerd materiaal.

Zijn zorgvuldig en geven goede informatie zodat je precies krijgt wat je nodig hebt.

Makkelijk en snel om te bestellen. Netjes en veilig thuis geleverd.

Ventilatieland is echt een aanrader

Geweldige service, altijd vriendelijk en behulpzaam, snelle levering, met raad en daad bijstaan enz

Product voldoet en snel geleverd.

Super service

Snelle afhandeling van de order en ook een nagekomen vraag werd prima afgehandeld

We kregen verbogen producten binnen.

Buizen waren na, 4x veranderen van bezorgdag, niet in goede staat binnengekomen: - gebogen - gedeukt

goede snelle service

goede snelle service

Prima produkt en snelle levering

Produkt voldoet aan de verwachtingen.

Wat uitstekende service !

Snelle reactie en heel snelle afhandeling. Top

Overzichtelijke site en goed om ook gebruikerservaringen te lezen. Ik heb een keuze gemaakt mede op basis van die informatie. Het systeem is inmiddels geïnstalleerd en werkt ontzettend goed. Mijn kelder heeft weer goede lucht circulatie. Met vriendelijke groet,René

Grote keuze, lange levertijd.

Wel kreeg ik na drie weken een berichtje dat het er aan zat te komen.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ