Snelle levering en prima keuze

Prima assortiment en snelle levering

Snel geleverd, goede berichtgeving via email, ventilator makkelijk te monteren en is muisstil.

Keurig, alleen levertermijn niet gehaald

(samengesteld) Product is exact wat ik er van verwacht. Enige commentaar is de levering; expliciet stond aangegeven dat voor een bepaald moment besteld er de volgende dag zou worden geleverd. Dit heb ik ook gedaan. Ik ontving ook keurig de track&trace code voor levering de volgende dag. Echter bleek dat het product door Ventilatieland niet dezelfde dag te zijn aangeboden aan Post.nl waardoor er een dag vertraging was. Een dag vertraging is nog steeds keurig, maar niet zoals geadverteerd. Maak er dan iets van als: Indien u voor 17:00 besteld leveren wij doorgaans de volgende dag.

Geweldig bedrijf. Uitstekende service.

Geweldig bedrijf waar geen vraag te veel is en met een snelle levering van de materialen.

Supersnel en zeer prijsgunstig

Voor een project in eigen beheer de diverse benodigde ventilatiebuizen en accessoires bij Ventilatieland besteld. Supersnel in huis en ook een retour wordt zeer vlot afgehandeld! Fijne partij om zaken mee te doen en daarom van harte aanbevolen.

Snel en duidelijke levering

Maakt waar wat beloofd

Buizen besteld, netjes verpakt en geleverd zoals vermeld. Goede kwaliteit en eerlijke prijs die ik nergens anders voordeliger kon vinden.

Alles volgens afspraak naar diepe kennis niet aanwezig

Toen in een vraag stelde over mogelijke bedrading voor aansturen wtw ventilator kreeg ik het antwoord dat ik een electrician moest bellen

Snel leverbaar uit voorraad

Prima en snel

de spullen zijn volgens afspraak geleverd

duidelijk en goed

Goede producten. snelle levering

Je wordt vriendelijk te woord gestaan maar inhoudelijk slecht

Voor mijn gevoel goed geholpen maar blijkt achteraf niet het geval te zijn. 1. Gebeld om advies te krijgen voor de aanschaf van een mechanische ventilatie. Uitgelegd dat de box op de buitenmuur zit en ik boven de box niet veel ruimte heb en al snel met 90 graden bocht de lucht moet afvoeren naar buiten. Adviseur vertelde toen dat jullie ook een box hebben die ook stil is met een achter uitgang. Die vervolgens besteld. Gat laten boren en nu blijkt dat de achter uitgang een achter ingang is(afzuig gat). Ik zit nu in de problemen omdat het gat door de muur verkeerd is gebord. Ik denk dat de adviseurs beter opgeleid moeten worden. 2. Bestelling is gedeeltelijk binnen gekomen. Geen communicatie daarover, ik kwam er achter toen ik wilde beginnen met het laten boren van de gaten. Verschillende keren over gebeld en verschillende verhalen gekregen: Fout van de transporteur, Gedeelte was beschadigd tijdens transport en word opnieuw gestuurd, Is onderweg en wordt zaterdag na geleverd. Op mijn vraag of ze dit zeker weten omdat ik zaterdag twee mensen heb ingehuurd die gaan instaleren. Antwoorde ze positief. Toch gevraagd of ze terug wilde bellen. Ze hebben 1 poging gedaan toen ik in een ander gesprek zat daarna ben ik niet meer terug gebeld. Zaterdag zijn de ontbrekende goederen weer niet afgeleverd. 3. Zaterdag niet bereikbaar. Volgens site zijn jullie zaterdag bereikbaar in de praktijk krijg je een bandje met een verhaal van gewijzigde openingstijden door corona. Beetje vreemd en zeker niet klant vriendelijk. Betere communicatie en bereikbaarheid. Daarnaast bevestigingsmails met daadwerkelijk een trackingscode, want die heb ik niet ontvangen.

Duidelijke informatie

Informatie helder en duidelijk. Bezorging volgens gegeven informatie, snel en goed verpakt.

Was goed.

Alleen de site was niet aan gepast. Het bestelde was er niet meer, stond er wel op.

Spullen toch op tijd geleverd

Snel toe sturen producten

Makelijk via website te zoeken naar je benodigde producten en een snel levering. Ga zo door met goede service.

Levering liet even op zich wachten,een bepaald onderdeel was niet op voorraad.

Duidelijke uitleg van het product.

De site van Ventilatieland gaf een duidelijke uitleg. Zodoende kon ik het voor mijn huis het juiste product kopen. Tevens kon ik ook een medewerker telefonisch raadplegen.

Uitstekend aan de telefoon geholpen.

De mevrouw aan de telefoon begreep onmiddellijk mijn probleem en zij heeft mij prima geholpen met een passend antwoord. De levering was, zoals beloofd, de volgende dag op mijn adres geleverd en het aanbrengen was een klusje van niks. Inmiddels werkt de nieuwe ventilatie optimaal.

allemaal net niet

Op zich ben ik best wel tevreden, maar je vraagt om 1 zin [ vandaar] Maar de levering duurde 10 dagen , heb ik ook begrip voor mits het dan ook goed geleverd wordt . Had artikel nummer 72550150 starre flexibel aluminium besteld, maar die ik kreeg was verre van STAR , heb deze wel gebruikt omdat ik al 10 dagen verder was, maar moet deze nog wel veranderen Dus deze zou ik graag nog wel willen ontvangen. Met de vriendelijke groeten van Henrie Stegeman.

Snelle levering en product voldoet aan beschrijving

alles ging snel bestellen afleveren en monteren in een woord geweldig!

Mijn 41 jarig centr. afzuigsysteem gaf de geest onmiddellijk een nieuwe besteld!

prima assortiment en snel geleverd

Moest bestaande centrale wtw installatie kanalen verleggen en verlengen. Alles daar voor besteld en de volgende dag in huis.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ