Netjes ingepakt

Keurige unit en een goede klantenservice. Duidelijke website en goede prijs/kwaliteitsverhoudiing.

In één woord: geweldig!

Super service, goed advies, goede prijzen.

Prima webshop

Duidelijke website, levering op tijd en goede service n.a.v. vragen over product

Doet wat ze beloven

Nog nooit gehoord van deze site. Maar na een bestelling geplaatst te hebben met betaling op afterpay. Ben ik er achter gekomen dat het een goede site is. Nadat de bestelling 2 dagen later bezorgt was. Heb ik nog een bestelling geplaatst die de volgende dag al bezorgt werd.

Zeer snelle levering

Je word netjes op de hoogte gehouden van wanneer je pakket verstuurd word incl track/tracé code.

Op tijd en op afspraak geleverd

Gedaan wat is afgesproken

Prima tent

Had badkamerventilator nodig. Snel gevonden, besteld en geleverd.

correct en snel

correct en snel

Zeer goede service. Tijdige levering

Ok

Geleverd zoals verwacht

Bestelling, zoals beloofd, op tijd en in orde afgeleverd!

Mijn eerste item via Ventilatieland besteld en jullie hebben mij niet teleurgesteld!

Levering super snel

Zoals het hoort.

Snel en goed. No nonsens bedrijf.

Staat aan de top qua prijs en dienstverlening. Zelfs aansluitschema van diverse merken voor perilex stekker staan vermeld in hun blog. Dit hielp mij enorm om van het ene merk over te stappen naar het andere. Ga zo door en houd deze standaard vast.

Duidelijke website met productinformatie/video's

De website gaf mij veel duidelijkheid en instructies hoe ik het product moest installeren en in gebruik moest nemen. Zelf als doe het zelver was het product goed te installeren.

1 daagse levering. Makkelijke installatie

In de middag besteld en daags erna in de ochtend geleverd. Geen gedoe met stekkers monteren. Oude eraf, nieuwe in de zelfde boorgaten erop. Stekker erin en draaien maar. Draadloze afstandbediening werkte meteen vanuit de doos. Totale installatie duur: 15 minuten.

Vlot en deskundig

Snel met antwoorden op de vragen.

goede producten

Super geregeld en netjes afgewerkt

Super geregeld en netjes afgewerkt en perfect service

Drie maal is scheepsrechts

In eerste instantie viel het tegen dat ik tot twee keer toe het verkeerde artikel opgestuurd kreeg. Overigens wel 24-uurs zendingen. Door meneer Vogels van Klantenservice heb ik uiteindelijk toch het goede artikel gekregen bij de derde poging. Wederom binnen een dag na contact. Snelheid is goed. Precisie vraagt nog wat verbetering. Uiteindelijk goed opgelost.

Prima service en snelle levering

Prima service Snelle levering Ik ben tevreden

Helaas niet alles in een keer geleverd. WTW installatie niet geleverd ivm levering problemen leverancier installatie. Wel bericht gehad maar geen duidelijke datum wanneer ik wel de installatie kan ontvangen. Ook is er geen alternatief aangeboden om het probleem op te lossen. Ben benieuwd hoe en wanneer dit opgelost gaat worden.

Goede service!

Duidelijk site, met goede producten en advies. Zeer tevreden zijn wij erover.

Webwinkel met uitgebreide keuze aan ventalatie zaken

Complete WTW besteld incl. reiniging en installatie. Prima communicatie en vragen om foto's te leveren van de ruimte waar de installatie moet worden uitgevoerd. Helaas bleek dit gezien het gekozen model en de beperkte ruimte niet mogelijk deze te installeren. Dus de order zonder problemen kunnen annuleren. Zelf nog een poging gewaagd aan de hand van de maten of ik het zelf zou kunnen doen, maar kwam tot dezelfde conclusie. Mooi dat dit op tijd is geconstateerd. Op het moment dat m'n oude WTW echt de geest geeft zal ik wederom met veel vertrouwen een WTW bestellen bij Ventilatieland.

We kochten een ventilator die te groot bleek. Terugzenden ging makkelijk. het geld laat nog op zich wachten. De volgende dag al een nieuwe in huis.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ