Verzending is minder snel dan beloofd wordt!

N.v.t.

Goede service ,jammer dat het installatiepakket niet door kon gaan

Ventilator samen met installeren en schoonmaken besteld. Ik kreeg netjes eerst een mail en daarna een telefoontje dat het installeren niet door kon gaan . In overleg toch de ventilator toen zelf geplaatst. Netjes geld terug ontvangen van het installatiepakket.

Alles prima

Mijn bestelde onderdelen mooi op tijd binnen.

Snel en cordaad

In de middag besteld en de volgende dag kon ik al monteren.

Top product., duidelijke informatie, vlot geleverd en perfect passend

Top product., duidelijke informatie, vlot geleverd en perfect passend. Is gemonteerd in 2 minuut voor 100 jaar

Weinig ondersteuning

Het bestellen ging gemakkelijk en ook de levering was niets op aan te merken. Echter de ventilatie unit en vooral de afstandsbediening zaten wat slordig in de verpakking. Na de mechanische ventilatie te hebben opgehangen bleek er geen leven in te zitten. Na een tijdje toch maar gebeld voor ondersteuning, kreeg ik een link naar een filmpje met meerdere stappen erin. Ik netjes mijn bevindingen terug gestuurd, en daar heb ik nooit meer antwoord op gekregen. Daarna zelf die ventilatie open geschroefd en alles na gekeken. Bleek een van de draadjes niet goed vast te zitten. Goed vastgezet en nu draait ie als een tierelier. --- update 14/07/2021 Net gebeld en een net excuus plus oplossing voor het voorgevallen probleem. Daardoor is toch het vertrouwen toegenomen voor eventuele toekomstige orders. Daardoor de score iets verhoogd en zou ik toch ventilatieland aanbevelen.

Betrouwbare en fijne webwinkel

Producten keurig verpakt en snel geleverd. Heldere website en uitgebreid aanbod.

geweldig

levering volgens afspraak helemaal top

Eenvoudige bestelling, snelle levering

Duidelijke site en eenvoudig te bestellen. Ook super snelle levering.

Compleet

Ruilen was geen probleem. Ik kreeg direct geld retour

Mooie producten, vlot geleverd

Bestelling gedaan, 1 product vergeten in de doos te doen. Mail gestuurd en het wordt netjes in orde gemaakt. Dat is goede service.

Goed en snel alles in huis!

Positief!

Groot assortiment, concurrerende prijs, snelle en correcte levering. Er staat alleen een taalfout in de uitnodiging deel te nemen aan de enquête. "Kunt" dient te zijn "kunnen"

Perfect materiaal

Voldoende keuze, goeie prijzen, snelle en verzorgdelevering.

Uitstekend advies met een uitstekend werkende nieuwe ventilatie als resultaat

Als particulier heb ik niet heel veel verstand van dit soort zaken, maar mijn vorige centrale afzuiging begon het te begeven na 30 jaar. Dus op zoek naar een nieuwe, na wat heen en weer mailen met Ventilatieland viel de keuze op een hele andere versie dan ik zelf had bedacht (geen perilex bijvoorbeeld, want het was wel een perilex stopcontact, maar dat was het stiekem binnenin niet) En dat vond ik allemaal uit door advies van Ventilatieland. Dus nu een unit met gewone euro stekker en RF afstandbediening met wel 3 standen. En vroeger had ik maar 1 stand, aan/uit of kapot.

Levering volgens plan

Het bestelde product werd op tijd in goede staat geleverd. Vooraf geeft Ventilatieland netjes aan dat het bij bestelling in de avond niet gelijk de volgende dag geleverd wordt. Een dag later wordt het alsnog bezorgd.

Snelle reactie en levering

Snel en goed geregeld

Snel en goed geregeld!

Goed product en snel geleverd

Zie hier boven

Snelle service super kwaliteit!

Na een verbouwing en een strak plafond wilde we van onze oude ventilatie ventielen af. Deze vervangen met de Zehnder comfovalve Luna 125. Besteld en de volgende dag direct binnen. Zeer strak design en geen doorn meer in het plafond om te zien!

Snelle service en prima materiaal geleverd

Degelijk spul

Goed product

Goed product en stevig.

Goede website, snelle levering

Snel geleverd, ruim assortiment.

Ik schrijf deze review alleen maar omdat ik gek word van de herinneringsemails van Lisa. Hoe dan ook, Ventilatieland heeft een ruim assortiment, heeft goede prijzen en levert snel. Retourafhandeling kan makkelijker vind ik (per mail bankrekeningnummer moeten doorgeven om terugstorting te kunnen doen terwijl die gegevens volgens mij bekend moeten zijn door de iDeal-betaling).

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ