Snel

Na verkeerd geleverd snel contact opgenomen en hersteld

Snelle levering. Product(en) in nette staat geleverd

Zeer snelle en correcte levering. Top bedrijf

Bestelling en levering perfect. Het product innig niet in gebruik. Zijn met een verbouwing bezig

Prima geregeld zaten even in verlegenheid maar dankzij ventilatie land alles goed geregeld

Prima geregeld zaten in verlegenheid dankzij ventilatie land snel geregeld

Spullen netjes afgeleverd!

De bestelde spullen zijn netjes en snel afgeleverd, prima!

Snel en kwakiteit.

Heb goede ervaring met ventilatieland

Prima ervaring

Perfect geregeld

Fijne website en uitstekende service

Zo besteld en snel ontvangen

Uitgebreid assortiment en zeer goed advies

In verband met het vervangen van mijn 26 jaar oude ventilatiebox had ik telefonisch advies nodig met mijn keuze. Hierbij ben ik zeer goed geholpen. De bestelling van de nieuwe box was snel gedaan, net als de levering. Super !!

Duidelijke site, veel artikelen goede voorraad en snelle verzending.

Site regelmatig bekeken, duidelijke info over de artikelen ook goede afbeeldingen. Levering op dinsdag maar ern dag eerder al ontvangen. Perfect.

Snel en accuraat geleverd

De volgende dag de producten in huis, alles netjes verpakt en compleet

Levering op de vooraf aangegeven dag en tijdstip.

Voldoende informatie voor bestelling. Factuur overzichtelijk. Levering zoals beloofd.

Inzichtelijk hoe te bestellen en wat is er nog nodig om het product te installeren. Snelle levering

Mooi assortiment, snelle service.

Prettig om snel te vinden wat je zoekt, inclusief keuze. Snel bezorgd.

Snelle reactie

Vandaag besteld, morgen in huis. Dat is hier zeker de juiste slogan. Prima, zeer tevreden.

Goeie webshop

Snelle service en goeie spullen

Snelle levering, goed advies

Prima, website goed

Goed en snel

Ik ben erg goed geholpen en het is ook makkelijk contact te maken met eventuele vragen. Ik had wel mbt de laagste prijs garantie een nadeel dat deze alleen op gaat als de collega webshop aangesloten is bij thuiswinkel.org Op een Zehnder WTW zit bijvoorbeeld een behoorlijk prijsverschil (500,- op 3000,-) met 123installatieshop.

Snelle levering en topproduct!

Lange tijd gezocht naar een ventilator en uiteindelijk op deze site gevonden,paste perfect op de oude schroef pluggen, dus letterlijk plug and play! En met de afstandsbediening is het helemaal een eitje om de ventilator te bedienen.

Vlot en goed

Snel binnen ,werkt naar verwachting

Een overzichtelijke site, en behulpzaam

Een goed een juiste opvolging van de bestelling. Er wordt meegedacht over de beste oplossing.

Prima service en duidelijke webshop !

Wat ik besteld heb kreeg ik ook. Top

Niet nodig

1047 Park Forum