Helemaal top !

Snelle levering en eenvoudig te installeren. Vooral erg fijn dat er (ongevraagd) nog een bericht volgde met praktische tips mocht de installatie toch niet lukken.

Snelle levering, mooie kwaliteit als omschreven

Het is altijd maar afwachten met een webshop die je niet kent. Dit keer werd het een prima ervaring. Bestelling werd netjes bevestigd en snel volgens afspraak bezorgd. Dank je wel verkoper!

Makkelijk en stil

Makelijk te monteren en een super stille motor.

goed product snelle levering. De communicatie over de levering ook dik in orde

Bij de volgende aankoop maak ik weergebruik van dit bedrijf

Zeer snel geleverd en goede kwaliteit.

Ik had mijn bestelling zeer snel in huis. Ook de kwaliteit was erg goed. Blij mee. De site staat sindsdien in mijn favorieten.

Vandaag gekocht morgen ECHT bezorgd! fantastisch

Mooie overzichtelijke website. Veel informatie te vinden om een juiste keuze te maken. En de belofte van de volgende dag leveren is waargemaakt. Prima.

Prima product

Later ontvangen dan verwacht echter wel tussentijds op de hoogte gehouden , prima product, goed kwaliteit Prima dus .

Goed snel redelijke prijs.

Hadden juiste fan en op de site stond een heel duidelijke video voor montage. Ook de artikel beschrijving was uitgebreid.

Prima geholpen en snelle levering

Prima product, snelle levering. Goed advies bij vragen.

Uitstekende ventilator

Veel keus uit prima materiaal. Snelle levering. Prima kwaliteit / prijs.

Top service!

Gisteren besteld, vandaag geleverd! Heel erg vlotte levering en het bestelde voldeed in alle opzichten aan de belofte die werd gedaan. Handig achteraf betaald via Klara.

Goede snelle levering

Goede kwaliteit van de producten, echter summiere beschrijvingen voor leken.

voortreffelijk geholpen

ik ben erg goed geholpen mijn vragen beantwoord en de bestelling is prima afgewerkt

top

supersnelle levering en de juiste.

Eenvoudig gevonden en besteld

Product is precies wat ik nodig had.

Goede ervaring

Snel verzonden, duidelijk, goede website

snel en goed geleverd

Goed geholpen en snelle levering

Fijn

Deskundig en adeqaat

Mijn ervaringen zijn goed. Alleen had ik voor een terugbelverzoek wat ik deed omdat jullie het het druk hadden niet verwacht dat een antwoordt wel eens 3 dagen kon duren. Dat hoorde ik een dag later pas toen ik navraag deed, dat is het enige aandachtspunt. Geef aub aan dat zelf terugbellen sneller is. Dan hadden jullie van mij 5 sterren gehad.

Duidelijke website, snelle levering

De bestelling was snel geplaatst, en de levering binnen een paar dagen binnen. Product zoals omschreven.

Snel in huis, mooie roostertjes.

Fijn zou zijn als er ook de breedte van de openingen bij zou staan.

Vandaag besteld, morgen in huis. En dat maken ze ook waar. Alleen jammer dat er te veel plastic opvulmateriaal wordt gebruikt voor drie zakjes filterringen, die absoluut niet breekbaar zijn.

Zie beneden

Product snel ontvangen maar bleek niet te passen en wilde het terug sturen. Maar daar moet een kennisgeving opsturen per mail en dan krijg je retourdocumentatie terug van hoe en waar het product te retourneren. En dat was op woensdag jl maar tot op heden niets ontvangen. Het is nu zondag 27 juli. Ook een e-mail gestuurd naar [email protected]/retour maar nog geen reactie gekregen.

slecht

Goede middag, Levering oké, maar telefonisch kontact voor technische vragen rampzalig, wel kontact met een aardige dame, met haar vraag of alles goed gaat, maar technische vragen ho maar, u wordt terug gebeld binnen twee dagen. Ja als je op het punt staat om materialen te bestellen en dan zo'n opmerking, ga je gelijk kijken bij de concurrent. mvrg, Profit-Bouw Henk den Haan

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ