Goed is goed

Ik ben enorm tevreden.

Duidelijke communicatie

Duidelijk communicatie tijdens en na het bestelproces, ook het als het gaat om retouren.

Nog geen ervaring

Wtw nog niet geleverd,wel betaald Hoop dat het goed komt

Snel en professioneel

Ik ben zeer snel en professioneel geholpen. Afspraak zo geregeld, installatie snel klaar. Vriendelijke monteurs.

Per ongeluk verkeerde apparaat besteld (had beter moeten kijken welke stekker hij moest hebben). De nieuwe was een dag later binnen, de oude gratis retour en geld terug ook meteen afgewikkeld. Dit is service waar je blij van wordt.

Perfect af gehandeld en op tijd

Heel goede ervaring

Goede prijs en snelle levering

De afstandbediening voor de ventilatie-unit werd snel geleverd tegen een zeer goede prijs. De installatie verliep vlotjes door de bijgeleverde handleiding.

Afsluitklep Ventilatie rooster klappert

De afsluitklept klappert.

Op tijd geleverd

Super optijd en super spullen

Elke dingetje wat je nodig heb voor ventilatie en niet in de winkel ken kopen koop bij ventilatieland

makkelijk bestellen, snel leveren

makkelijk bestellen, snel leveren

Gewoon zoals het moet gaan. Echter maakt postNL er een potje van om niet langs te komen, maar paar dagen te laat pas af te halen in postNL omdat ze het niet redden in de afgesproken tijd.

Goed geholpen bij keuze maken voor product.

Ik ben goed geadviseerd voor het kopen van de mechanische afzuiging. Prima product veel stiller en zuiniger dan oude apparaat. Wat jammer was dat de installatie niet door kon gaan omdat er geen installateur was in mijn regio rond Den Bosch. Nu heb ik het zelf gedaan. Dat ging verassend eenvoudig en nu heb ik 150€ minder uitgegeven. Dat is weer een voordeel.

Kwalitive spullen

2 flexibele slangen 10m besteld. Ze zijn van goede kwaliteit en worden niet gescheurd. Aluminium folie en ringen maken een stevige constructie. Klemmen en nog paar kleine materialen gewoon zoals moet.

Goede ervaring

In een woord Brabants goed

De bestelde artikelen waren ten eerste veel goedkoper dan elders, Ten 2de alles op afspraak snel geleverd. Ten 3de ook nog de juiste artikelen, (dit is soms anders (elders)) Prima zo.

Het product werd snel geleverd.

Vlotte en correcte levering

Overzichtelijke website, vlotte en correcte levering Ook de nalevering. Zeker aan te raden.

Zeer goed ontvangen en meteen gebruiksklaar

Er was wel een postNL fout in de track and trace die levering op 5 juli had gezet. 1 kleine ontgoocheling : ik dacht dat mijn toestel oplaadbaar was maar merk nu dat het altijd voeding via net of usb nodig heeft

snel geleverd confirm specificatie

snel geleverd confirm specificatie

Geweldig!

Zeer snelle levering van mijn nieuwe ITHO afstandsbediening. Toch wel handig als je graag je ventilatie weer wil bedienen.

toch nog tevreden

na aanvankelijke misverstanden en verkeerde levering, heeft Ventilatieland het uiterst correct en vriendelijk afgehandeld. Anna van Leuveren

Goede klantenservice vooraf

Ik wilde een nieuw filter voor mijn homevap bevochtiger aanschaffen. Homevap bleek een modificatie op dit filter te hebben uitgevoerd. Op de website van ventilatieland was niet direct duidelijk of het ging om het nieuwste model. De klantenservice heeft het filter fysiek opgezocht en bevestigd dat het om het nieuwe model ging. Dit alles vooraf aan de aankoop. Service!

Snelle levering!

Prima service. Correcte behandeling!

probleemloos

producten netjes en snel geleverd, de berichtgeving van bezorgen was wat chaotisch maar dit was/is een probleen van post.nl.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ