Snel en goed geregeld !

Mooie en overzichtelijk website met heel veel materialen, nette prijzen en snel thuis bezorgd.

Snel en accuraat after pay handig

Telefonisch niet bereikbaar voor een vraag vind ik onhandig. De chat werkt wel.

Geweldig!

Snelle levering en goed product!

Geen idee

Ik zit nog steeds te wachten tot het door Ventilatieland geïnstalleerd wordt.

Het duurt te lang

15 juni besteld er zou dus 16de geleverd worden. Geen info beschikbaar ook niet in de chat. Levering vertraagd naar 18de avond. Dat kan beter!!!

Heb een bestelling moeten retourneren, dit lag aan post.nl. Hier is snel op gereageerd en mijn aankoopbedrag wordt terug gestort.

Prima produkten tegen een schappelijke prijs. Bestellen gaat makkelijk en verzending verloopt op tijd.

Nieuwe woonhuisventilator gekocht en nog extra uitleg gekregen....

Onze oude woonhuisventilator was stuk,dus hier een nieuwe gekocht van het merk itho Daalderop met vochtsensor en een perilex stekker,dit was een alles in een pakket,alles netjes verpakt en zeer snel geleverd,alleen krijgen wij de ventilator niet aan de gang,dus contact opgenomen en toen een súper fijne en duidelijke uitleg gekregen,het lag bij ons aan ons perilex stopcontact,hoe de kabels daaron verbonden zaten was aangepast op onze oude ventilator,dus middels tekeningen en uitgeschreven text uitleg gekregen welke kabels andersom aangesloten moesten worden in dat stopcontact zelf,nou dat was zo gedaan en nu werkt onze woonhuisventilator helemaal top !!!! Wij zijn dus zeer tevreden,bestellen was makkelijk bij Ventilatorland en ook de extra uitleg was snel en duidelijk gegeven ,dus ook nog eens een top service,wat wil je nog meer ! deze site meteen opgeslagen zodat we een volgende keer makkelijk terug kunnen vinden en hier spullen kunnen bestellen ‼️

Top en snel

Goede kwaliteit lamp gekocht en binben 1cdag geleverd top voor herhaling vatbaar.

Betrouwbaar

Levering zou later komen, netjes bericht gehad daarover en AfterPay uitgesteld. Bestelling kwam toch ruim een week eerder en is prima afgehandeld

Plafondplaatje paste perfect en werd snel geleverd

Veel producten, snelle levering en goede service

Alles besteld wat ik nodig had voor het vervangen van mijn mechanisch ventilator van 39 jaar oud. Alles op 1 plaats, erg handig en voor een goede prijs! Helaas was niet alles in 1 keer goed geleverd maar ook dat was snel opgelost. Even wat foto's maken en doorgeven in de chat wat er mis was gegaan. De dag erna vaak al opgelost en in huis! Goede communicatie en duidelijke productomschrijvingen. Zeker aan te raden!

Goede service, beste prijs

Ventilatieland heeft mij goed geholpen in advies voor de mechanische ventilatie in ons nieuwe huis. Ik ben totaal onbekend op dit vlak, maar door het vakkundig advies van Ventilatieland heb ik snel en makkelijk het juiste systeem aan kunnen schaffen. En dat ook nog eens tegen een dusdanig laag tarief dat nergens anders te vinden is. Top!

Netjes geregeld, levering kon sneller

Keurige site, makkelijk te bestellen. Levering duurde wel een tijdje.

Prima bedrijf. Goede producten

Prima winkel, vlotte levering.

Zoals altijd loopt alles op rolletjes na een bestelling bij ventilatieland. Ik meen het echt, ben niet ingehuurd of zo, maar als je ziet wat andere webwinkels er van bakken, dan kunnen ze een voorbeeld nemen aan ventilatieland!

Duidelijke website. Gemakkelijk bestellen en snelle levering

Zending zoek. Na een week nog geen oplossing en compleet antwoord

Materialen besteld. Deze zijn na een week nog steeds niet ontvangen door post NL. Ventilatieland geeft aan het pakket wel verstuurd te hebben. En zouden nog aanvullende informatie sturen. Tot op heden niks gehoord.

snel en goedkoop

zoals eerder snel goedkoop

Alles volgens afspraak

Alles volgens afspraak. Snelle levering

Prima prijzen en snelle leveringen

Een absolute aanrader!

Duidelijke informatie over de producten. Snelle levering. Goed verpakt. Uitstekende service bij vragen.

Snel geleverd , goede prijs/kwaliteit

Zondag besteld, dinsdag in huis, top!

Overzichtelijke site en snelle levering

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en de overzichtelijke site. Dus heel makkelijk te bestellen.

Supergoede service

Ik had gebeld om advies en de meneer aan de lijn was heel vriendelijk en behulpzaam. Zo kon ik het goede materiaal bestellen. De volgende dag werd het al bezorgd. Heel fijn om zo goed geholpen te worden.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ