IK Doe een woord: tevreden

Zie boven staand.

goed product

makkelijk te installeren en is stil

Misschien met wat afspraken met leveringsbedrijven dat pakketten niet onbeheerd in een tuin worden gedropt. De bestelling ter waarde van 135 euro, werd onbeheerd onder de tuinbank geschoven.

Supersnel Geleverd en product voldeed volledig aan de beschrijving

Snelle correcte levering, conform afspraak

Snelle correcte levering.

geen duidelijke omschrijving

normaliter geef je het aantal meters op bij afvoerslang. en men levert dan het totaal aantal meters aan 1 stuk. nu zat ik met 4 stukken afvoerslang die ik aan elkaar moest tapen. Dit stond niet aangegeven . als ik 4 aangeef bij een slang is dat 4 meter... voortaan graag een betere omschrijving. Verder redelijk snelle levering.

Slecht

Al maanden bezig met het rechtstreeks in contact komen met ventilatieland. Ons ventilatiesysteem werkt niet naar behoren. Zonder succes. Na een slechte recensie van mijn kant op Google word er gereageerd dat dat allemaal op misverstanden berust en word mij verzocht een telefoonnummer te mailen. Zoals ik eigenlijk al verwachte opnieuw geen reactie. Ik snap werkelijk waar niet waarom dit zo moeilijk moet zijn. Neem verantwoordelijkheid en los dit probleem voor ons op.

Tevreden over het product. Goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering, goed product én prijstechnisch prima.

Wij hebben hier een afstandsbediening voor ons ventilatiesysteem van Itho Daalderop gekocht. In eerste instantie wisten we niet eens óf en hoe dat ging werken, maar dankzij de uitstekende informatie op de website zijn we ervan overtuigd dat het zou moeten werken. Levering binnen 1 dag en inclusief een duidelijke handleiding. De afstandsbediening moeiteloos gekoppeld en sindsdien al verschillende keren naar tevredenheid gebruikt. Is écht handig om te kunnen schakelen tussen verschillende snelheden!

Uitstekend geregeld

Gewoon goed geregeld!

Snelle transactie, snel levering en beste klantenservice

Product was binnen 2 dagen binnen. Helaas na aansluiten bleek de ventilatie niet te werken maar een oplossing van klantenservice heeft de probleem verholpen en de ventilatie was al werkend binnen 3 dagen. Geweldig klantenservice!

Prima service, prima prijs!

Snelle reactie, zeer klantvriendelijk, professioneel en vakkundig!

Tjah....?

10 april bestelling gedaan en betaald. Na aflopen levertijd zelf maar gebeld hoe of het er mee stond. Ventilatieland had problemen met de leverancier; wél/niet bij jullie afgeleverd. Mail gehad dat de levering nog even op zich liet wachten.... Paar weken later wilde ik weer gaan bellen maar werd door Ventlatieland gebeld. Of jullie iets anders konden aanbieden, ter vervanging. Ik had toch liever het bestelde omdat die precies de mogelijkheden had die ik wilde hebben. Er zou navraag gedaan worden wanneer deze weer op voorraad waren en zou de volgende maandag terug gebeld worden. In plaats van een telefonisch antwoord kreeg ik een mail dat er geleverd werd. Vorige week uiteindelijk de ventilator gehad. Ik moet hem nog aansluiten dus weet nog niet of hij het doet. Dus al met; ik moest zelf bellen, onprofessioneel contact betreffende het oplossen en niet fijn afgewerkt door uit het niets te mailen dat er ineens (wél) geleverd kon worden terwijl ik teruggebeld zou worden. Met vriendelijke groet, Alex Schuuring

Goede en snelle levering

Duidelijke webshop en snelle levering

Binnen een dag geleverd. Aansluiten was eenvoudig. Let wel even op de bedrading in een perlex stopcontact. Bruin en grijs moest ik wisselen.dit was zo gevonden

Jammer dat opmerkingen niet worden gelezen

Opmerking meegegeven aan de order dat deze een dag later verzonden moest worden, maar dat is niet gedaan. Jammer dat wanneer je een opmerking mee geeft, deze niet wordt gelezen. Nu heb een halve dag vrij moeten nemen om het pakket te ontvangen, omdat deze anders bij een pakket punt gebracht zou worden en dit voor mij niet te doen was ivm de grootte van dlhet pakket.

vooralsnog goede ervaring m.u.v. after pay

het enige wat in ons geval duidelijker mag is de after pay betaling. we hebben de materialen, bezorgd door Postnl al binnen maar nog steeds geen datum voor uitvoering. after pay geeft aan dat na 15 dagen er een boete bijkomt wegens te late betaling terwijl after pay is bedoeld voor betaling achteraf. beetje vreemd.

Snelle levering, goede prijzen

Zoals de titel al zegt: snelle levering en goede prijzen.

Product goedkoop en als besteld. Snel geleverd.

Goede en snelle levering.

Bestelling online gedaan , en de volgende dag al in huis. Bedankt.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede website, artikelen en snelle levering.

Duidelijke product omschrijving, snel geleverd

Zoals het hoort: duidelijke omschrijving, scherpe prijs, en het juiste product snel geleverd.

Badkamerventilators snel besteld en bezorgd

Zeer ruime keuze Snel bezorgd

Via een zoekopdracht vond ik het artikel het voordeligst bij ventilatieland. Bovendien ging de vestelling soepel en de levering snel.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ