Makkelijke site, snelle levering

betrouwbaar, snelle verzending en makkelijk bereikbaar voor vragen

Bestelling geplaatst na overleg. Bleek uiteindelijk niet compatibel met mijn mechnische afzuiging aangezien deze een eerder een andere motor had gekregen. Uiteindelijk de rf zenders en ontvanger bij de buurman die wel de goede comfo fan s had geplaatst. Nog even gebeld met de service desk voor technische vragen en meteen werkend gekregen. Ook eerdere ervaringen met retouren waren vrij goed. Coolblue achtige ervaring

Lang gezocht naar de juiste ventilatie ventielen. Nu eindelijk de juiste gevonden

Helaas had ik de verkeerde ventilator ontvangen. Dit is snel en goed opgelost

toppers!! super fijne groothandel!!

leveren snel en goede kwaliteit!

Prima service, prima producten

Meerdere keren items gekocht. Tevreden klant.

snel en corect geleverd

nog niet aangesloten dus over product niets te melden maa de afhandeling was top

Binnen één dag mijn bestelling binnen.

Makkelijk op de website een keus kunnen maken. En één dag later het ik het bestelde artikel al binnen.

Goede service, snelle levering

Positief

Goede prijs en snelle levering!

Goede producten met voldoende uitleg op de site om het eea zelf ook aan te kunnen sluiten. Snel en duidelijk leverproces.

Prima service en fijn team!!

Met verschillende collega’s contact gehad , goed advies en uitleg,

Duidelijk en behulpzaamj

Bovenstaand.

Helemaal top!

Fijne website en zeer snelle levering.

Bestellen en leveren dat gaat top bij ventilatieland.

Een top product en zeer snelle levering en via de mail hoe je het een en ander moet installeren mocht je daar moeite mee hebben, top geregeld ventilatieland.

Goede kwaliteit en snel bezorgd

Gewoon prima.

Goed naar mijn zin

Besteld zonder problemen en ontvangen ook zonder problemen!!

Prima prijs en snelle levering

Tot op heden altijd goede ervaring met ventilatieland. Goed assortiment, goede prijzen en snelle levering.

Een snelle levering en gevraagde voldoet prima

Snelle levering. Communicatie goed

Altijd op tijd geleverd

De ene dag denk je dat heb ik nog nodig En de volgende dag heb je het Wat wil je nog meer

Top, op één situatie na.

Helemaal top, op één situatie (bestelling) na, waar ik tot op heden nog steeds geen reactie op heb of oplossing. Voor de verder rest goede service.

Bestelling niet geleverd volgens afspraak

Spullen op voorraad volgens website Telefonisch niet mogelijk om vragen te stellen Order na 5 dagen nog niet onderweg

prima!

Overzichtelijk, besteld en ontvangen!

Uitstekende dienstverlening

Snelle correcte service versus prijs/kwaliteit

Heb zeer goede ervaringen tijdens aankoop en vooral was ik aangenaam verrast wanneer ik vanuit Spanje een probleem met een toestel in garantie meldde. Onmiddellijk werd mij volledig kosteloos een nieuwe printplaat verstuurd. Dank u Ventilatieland! Super service!

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ