Vlot verlopen

Zoals verwacht

Ik bestelde twee eenvoudige CO2 metertjes. Ik werk zowel van thuis als op verschillende locaties bij klanten op bureau dus ik wou iets mijn werkomgevingen een beetje monitoren, zeker omdat ventilatie naast virale besmettingen rechtstreeks gelinkt is aan allergieën en concentratiestoornissen. De metertjes kwamen snel toe en werken zonder problemen.

Ok

Goed verpakt, product zoals verwacht

top service

Snelle levering. en zeer eenvoudig de oude ventilatie box te vervangen. werkt prima bedankt

Goede prijs kwaliteit verhouding en prima klantenservice!

De klantenservice is prima, er wordt snel gereageerd op vragen. In mijn geval was er vertraging opgetreden bij de bezorgdienst. Ventilatieland heeft mij hiervan uitstekend op de hoogte gehouden. GA ZO DOOR VENTILATIELAND!

Uitstekende service

Zie boven en snel geleverd

Voorbeeld voor vele online winkels

Van het moment van bestellen tot en met het terugzenden van materiaal snelle en duidelijke communicatie. Eenvoudig en duidelijk.

uitstekend

goede en snelle levering

Snelle levering en nette prijzen

Veel keuze op de website. De bestelde mechanische ventilator werd snel geleverd.

Prima assortiment

Ruim assortiment en prima afhandeling van de bestelling

onbetrouwbaar

Na retoursturen product weigerde Ventilatieland het aankoopbedrag terug te storten.

Gewoon leveren en nakomen omtrend aankoop

Aanbevolen shop, meerdere bestellingen gedaan prima leveringen.

Slecht

hoop dat deze ventilator langer blijft functioneren

Fantastisch product met goede service

Na overleg met een van uw (vrouwelijke Lisa?) medewerksters heb ik besloten om een remote timer RF voor onze ComfiSense vanuit de badkamer. Voordeel is dat deze de ventilator automatisch op laagste stand schakelt na het het aflopen van de tijd op hoogste stand. Dus vergeet je het niet om uit te schakelen. Dit betreft een uitbreiding van de bestaande remote schakelaar RFZ die op de begane grond in de keuken is geplaatst. Na eenvoudige snelle koppeling van beide remote's werkt het systeem fantastisch !

Snelle service van producten met goede kwaliteit

Producten werden snel en op tijd geleverd. En de prijs en kwaliteit is goed.

Top en volgens verwachting

Ik had eerst een advies nodig. Er werd binnen 1 dag teruggebeld. Hiermee kon ik de bestelling plaatsen. Als doe het zelver kon ik de huidige ventilator die de geest had gegeven, vervangen voor een nieuwe die een op een dezelfde in en uitlaat had. Ben zeer tevreden met deze verbeterde versie ( Zehnder Stork Comfofan SR incl. RF ontvanger) Een aanrader dus!

Ik ben tevreden over de product.

Gewoon goed

Alles perfect verlopen.

Prima ervaring en snelle levering

Mijn ervaring met Ventilatieland is prima. Super snelle levering en heb gekregen wat ik heb besteld.

Ik bestelde een afstandsbediening voor mijn ITHO ventilatiebox. Snel geleverd, goed verpakt, retourservice prima in orde.

Snel

Geen klachten, bestellen ging soepel en snelle levering. Zelf geplaatst en ventilatie werkt uitstekend. Top Bedankt !! M vr gr Priscilla van As

Zeer goed advies en snelle levering

Ik had advies nodig over het geforceerd ventileren van een voormalige kas die bij ons in gebruik is als serre. De vraag met alle ins en outs gesteld aan ventilatieland en ik had binnen de kortste keren een gedegen antwoord op al mijn vragen. Vervolgens alle zaken besteld en die kreeg ik de volgende dag al geleverd, Chapeau!

Snelle levering goede site goed overzichtelijke en veel keus.

Prima en snel geleverd

Snel geleverd en prima prijs

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ