Top geregeld

Snel geleverd top bedrijf

Fantastisch snel en mooi product

Snel besteld en heel snel geleverd, prima bedrijf, aan te bevelen!

ik heb de verkeerde bestelling ontvangen

ik heb 24 mei een ventilator besteld bij jullie, maar helaas vorige week de verkeerde thuis ontvangen, ik die weer geretourneerd, 28 mei, was dus een klein foutje van jullie kant, ik heb gemailt en gebeld, en ik ben daarna goed geholpen door jullie goed service en hebben jullie vrij snel deze fout ongedaan gemaakt, en heb ik vrij snel de goede ventilator thuis ontvangen, ik ben er zeer blij mee, bedankt voor de goede service, uiteindelijk kan ik jullie bij iedereen aanraden, een foutje is menselijk en kan iedereen overkomen, jullie hebben het goed opgelost en goede service alsnog bedankt, ik zou zo weer wat bij jullie bestellen,

Top levering en verwachtingen waar maken.

Een sterk bedrijf die na komt wat ze zeggen.

Veel keus, snel geleverd

Veel keus, snel geleverd

Vlotte levering, vlot herstel verkeerd geleverd product, prima service.

Duidelijke uitleg op website. Duidelijke instructie filmpjes. Punt van aandacht telefonische bereikbaarheid vanwege de keuze menu's .

snelle levering goed verpakt

nog niet aangesloten

Zeer tevreden, snelle levering.

Ik ben tevreden over de snelle levering en met het gekochte product had en heb ik al goede ervaringen dus ook daarover tevreden.

Helemaal perfect passend en heel mooi design.

Kan niet beter.

Snel besteld, snel geleverd

Duidelijk internetsite met goede producten

Heel gemakkelijk te bestellen en snel geleverd. Een aanrader. Ik heb mijn adresje gevonden.

Prima, snel en goed geholpen

Prima, snel en goed geholpen

Prima prijs/kwaliteit en snelle installatie

Prima prijs tot kwaliteit verhouding. Verder makkelijk te installeren met alle juiste filmpjes op de site. Al met al dik tevreden

Ruim assortiment, goede prijs, snelle levering

Voordelig en kwaliteit

Op de site worden de producten duidelijk omschreven, dit zorgde ervoor dat het makkelijk was om een vervangend product voor onze oude ventilatie te vinden. Installatie was vervolgens een fluitje van een cent.

Geen kennis

Contact gehad voor informatie, mevrouw wist moest van de afzuiging, heb hem wel aangekocht, alleen met youtube aangesloten!

Supersnelle levering van hetgeen ik bestelde

Had met spoed een Itho ventilator nodig en binnen 1 werkdag na bestellen ontvangen

prima geregeld.

ik ben keurig te woord gestaan. en daarna werd het na melding een dag later geleverd , door de drukte bij kpn. voor de rest prima de afstand bediening was al keurig aangemeld en via een filmpje bij ventielatieland kon ik de werking van de vochtsensor prima uit proberen . dank daar voor

Vlotte levering

Goed assortiment, prima geprijsd en vlotte levering.

Producten zoals aangegeven en voldoen helemaal aan de verwachting.

Producten zoals aangegeven en voldoen helemaal aan de verwachting.

Snelle en nette levering precies na wens!

De bestelling is snel en netjes verpakt geleverd. En precies naar wens!

Snelle levering, duidelijke communicatie

Snelle levering, duidelijke communicatie

Snelle levering // Kundig en snel antwoord op vragen

We kochten een Orcon MVS 15RH + CO2 sensor met ingebouwde RFT bediening + vochtsensor. Deze werd snel geleverd. op enkele vragen van mij kregen we snel een kundige reactie.

Site overzichtelijk duidelijk en snelle levering

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ