Snel@

Zeer snelle levering, zelfs op 2e pinksterdag. Helaas werkte de perlex stekker niet, gelukkig zat er een gewoon snoer bij

Snel en goed

Snelle levering goed verpakt met duidelijke bestel aanvragen

Snelle levering en TOP kwaliteit. Is een aanrader. Past mooi bij je interieur.

Duidelijke webshop, uitstekend product

Vanwege beperkte ruimte naast een trapgat gekozen voor een ventilatiebox van duco(kleinere inboedels) en deze bevalt prima.Als bonus is deze ook nog eens zeer stil.

Zorgvuldig, juiste product omschrijving en snelle levering

Bij de aannemer meer dan 3x zo duur!

Getipt door iemand, besteld, geïnstalleerd en klaar! Top.

goede snelle levering

tot nu toe top maar heb de ventilator nog niet geplaatst en aangehad

Als klant heb ik een plezierige ervaring met Ventilatieland. Allereerst ben ik goed geholpen toen ik telefonisch advies inwon over mechanische ventilatie. Mijn bestelling is snel geleverd. Jammer dat de extra bestelde afstandsbediening ontbrak, maar Ventilatieland heeft dit snel hersteld.

Soepeltjes en goede kwaliteit

Top geregeld

duidelijke website, snelle levering en uitleg waar nodig, alweer een tevreden klant

Snel en makkelijk

Nieuw ventiel gekocht voor de badkamer. Net verpakt snel verzonden en perfect passend. Voor de volgende vervanging bestellen we weer.

Snelle levering!

Snelle levering echt een aanrader!

Snel en vlotte levering

Prima producten!

Bestelling zoals verwacht en een snelle levering

Bestelling zoals verwacht en een snelle levering.

Gewoon goed

Duidelijke site met duidelijke foto's, direct verzonden en goed verpakt.

mooie ventilator, snel geleverd helaas werkte de perilex stekker niet

perilex stekker werkte niet, gelukkig zat er ook een gewone stekker bij, die ik dus aangesloten heb, moest helaas de perilex stopcontact box ook ombouwen

goed advies en snelle levering

De aanzuigrichting van een ventilator was mij niet duidelijk, dot is door de helpdesk netjes aangegeven. Bestelling is daarna gedaan en was snel binnen. prima tevreden.

Kwaliteit product prima, voorlichting klantenservice onder de maat.

Afstandsbediening met timer functie voor centrale afzuiging (Zehnder) in douche gekocht. Prima product. Voorlichting vanuit klantenservice erg teleurstellend. Op de vraag of er meerdere afstandsbedieningen aangesloten kunnen worden aangesloten, kreeg ik binnen een seconde resoluut een nee te horen. Omdat ik hier twijfel bij had heb ik de fabrikant benaderd en die gaf aan dat prima mogelijk was. Klantenservice zou zich bij een dergelijke vraag beter in de materie moeten verdiepen en zich er niet zo makkelijk van af moeten maken.

Snel en compleet geleverd

Bestelling naar wens, helder gecommuniceerd en op tijd ontvangen

Makkelijk en snel

Bestelling was makkelijk te doen en de levering was snel en als beloofd.

Snelle levering en prima product.

Snel uit voorraad geleverd en goed product.

Perfect customer service

Great product at the best price. I bought a mechanical ventilator for which I got very very good guidance from the customer care service. Further, at the time of pickup, ventilatie land willingly took my old ventilator even when I didn't register the return. Very happy with the service. so far ventilator working as expected.

Goede kwaliteit en snelle levering

goed en snel

1047 Park Forum