Echt een slecht bedrijf qua garantie

Ventilator gaat na een half jaar kapot, ze zeggen een nieuwe op te sturen. Dan krijg ik te horen dat ze denken dat het niet goed aangesloten is, als ik zeg dat ik verstand heb van elektrotechniek veranderd opeens alles en moet ik eerst de ventilator terugsturen zodat ze "in de fabriek kunnen kijken of hij echt defect is, want dat wil de fabrikant"... De ventilator draait niet meer, hoe kan dat niet kapot zijn? Geld terug gaat ook niet, dus ze willen dat ik met een gat in mijn plafond ga zitten waar elektradraden hangen in een vochtige ruimte...

Maakt waar wat wordt beloofd!

Snelle levering van kwaliteitsproducten en voor een scherpe prijs.

Twee rooster netjes en vlot geleverd

Besteld verzonden alles oké

Goed en snel bezorgd

Prima beveel ik aan

Snelle levering en overzichtelijke website

Zeer tevreden over Ventilatieland, Snelle levering en je kan aangeven wanneer het moet worden geleverd. Website is snel en overzichtelijk.

Prima bedrijf!

Snelle levering, bedrijf komt afspraken na + een duidelijke website!

Bedrijf met een zeer slechte service blijkt achteraf.

Maart 2021 een ventilatie box aangeschaft. De aankoop wordt heel netjes afgehandeld. Installatie info goed verzorgd. Echter na twee maanden gaat de ventilatie box een irritant geluid maken. Uiteraard contact opgenomen met ventilatieland om gebruik te maken van het garantietermijn van 5 jaar !!! Men is niet bereid om een nieuwe ventilatie box op te sturen, eerst moet de oude worden geretourneerd. Ik kan een nieuwe ventilatie box krijgen maar dan moet ik deze via de gebruikelijk route bestellen en betalen. Wellicht krijg ik dit bedrag gecrediteerd als blijkt dat de huidige box niet meer gerepareerd kan worden. Uiteraard is de huidige ventilatie box noodzakelijk voor de afzuiging van vocht in mijn badkamer etc. Dus retourneren en wachten op reparatie is voor mij geen optie. Vervolgens contact opgenomen met de producent om de werkwijze van ventilatieland onder de aandacht te brengen. Ik heb vertrouwen dat zij wel een passende oplossing gaan komen. Resumerend: Aankopen worden goed verzorgd maar in dit geval bij klachten over een product een drama. Service is ons uitgangspunt !!! Vergeet het maar, wat een slecht bedrijf.

Snelle levering, goed product

Zeer tevreden!

Binnen 24 uur is mijn bestelling geleverd!

Goed product en snel geleverd en het werkt top

Goede adviezen gehad ben er heel blij mee

Snelle levering, vandaag besteld, morgen in huis. Ventilator nog niet geplaatst.

Mijn ervaring is dat ik op tijd heb gekregen wat ik wilde.

Ik heb precies gekregen wat ik wilde hebben, dus het is prima gegaan. De monteur komt op de 26 e langs om de ventilator te bevestigen en op de juiste manier af te stellen.

Snel en accuraat

De site is goed,betaling gemakkelijk en goed. Levering supersnel en schadevrij binnen Kortom super tevreden !!

Love it

Clear website with everything you need. Personally I don’t speak Dutch but I found it very easy to buy everything I need to do installation.

Goed en snel

De door mij gevraagde uitleg was helder en duidelijk. Goede service en snelle levering. Geen enkel negatief punt wat mij betreft.

Goed product

Wel moeilijk te instaleren, geen tekening hoe je de fase en de nul moet aansluiten. Gebeld en snel een goed antwoordt gegeven door Olivier Vogels (Klantenservice Ventilatieland)

Product voldoet aan de vraag.

Snelle levering en makkelijk om te installeren.

uitstekend uitgevoerd

technische kennis is goed aanwezig heeft me goed geholpen bij de keuze

Nette prijs voor kwalitatief goede producten werden snel en compleet geleverd volgens afspraak

Complete WTW ventilatie besteld voor een renovatie van ons huis. Ventilatieland is goed bereikbaar, levert snel en compleet volgens afspraak. We zijn gebeld om de levering af te stemmen wat wel erg prettig was. De installatie hebben we zelf uitgevoerd en dat verliep prima, ik ben erg te spreken over de kwaliteit en de goede prijs van de producten. Wij zijn erg tevreden over Ventilatieland en bevelen dit bedrijf zeker voor iedereen aan.

Prima geregeld

Display besteld snel geleverd En voldoet prima. Door gegeven aan een buurma en die heeft er ook een besteld

Super service

Top bedrijf, goed telefonisch geholpen door Lisa. Had het verkeerde systeem besteld en door kundig telefonisch advies de juiste bestelling kunnen plaatsen. Snelle levering

Super snelle levering!

Super snelle levering!