Dit zijn werkelijke toppers!

Service en kwaliteit staan hier duidelijk op de eerste plaats!

Prima site, snel geleverd

Prima site, nuttige informatie, snelle levering

Snelle service en het geluid is minder

De afzuiging is nog steeds iets te horen maar niet meer hinderlijk

Goed en snel geregeld

Juiste info, snel geleverd alles duidelijk

Snelle levering en goede kwaliteit

Goed product advies online!

Blij met de ventilatoren. Werden snel geleverd!

De keuze om het juiste product te kiezen was eenvoudig. De bestelling en levering verliepen snel. Verpakking klopte

Top!!!

Duidelijke site, snelle levering en hoge kwaliteit van de materialen

Snel en juist!

Juiste materiaal webshop geleverd

Prima en snelle service

Goed te vinden en snel

Prima tevreden !

Prima producht (stormkraag rvs 150mm ) goed verpakt . Bestelling liet een klein beetje lang op zicht wachten 8 mei besteld 21 mei bezorgd . Had tussendoor een mailtje verwacht van sorry het duurt een klein beetje langer vandaar 4 sterren ipv 5 . Overall prima tevreden goede webshop .

Super Service

Alles goed geregeld, makkelijke webshop, goede uitleg product, makkelijk bestellen en afrekenen, communicatie over bestelling en levering heel goed en levering thuis top! Super Service!

Vr eerste keer goed topy

SNELLE HANDELING EN SUPERSNELLE AFLEVERING CHAPHOO.

Heldere website, maakt keuze eenvoudig

De informatie op de website over de apparatuur die je kan kopen is overzichtelijk en volledig. Levering is volgens afspraak en artikelen zijn zorgvuldig verpakt.

Klantenservice die zijn naam eer aan doet!

Wat een ontzettend goed bedrijf is dit. Ik had een vraag over het kunnen gebruiken van een draadloze zender voor mijn al oudere MV-unit en Charlotte Janssen van de Klantenservice ging er achter aan en wist door de juiste vragen te stellen én zelf contact op te nemen met de fabrikant mij uitstekend te helpen. De draadloze zender werd zonder verzendkosten bezorgd en hij werkt prima. Superblij mee! En ook nog de goedkoopste!

Prima leverancier

Snel geleverd, prima kwaliteit

Uitstekend product na wat stroperig bestelproces

Heel tevreden met de RVS kap voor mijn rookkanaal. Goed product, goed beschreven op site, in de gewenste maat verkrijgbaar en geleverd. De shop heeft een prima assortiment. Het product was niet op voorraad en ik tastte een week in het duister of het wel geleverd zou worden. Mail gestuurd en snel en juist antwoord gekregen. Die info had ik graag direct gekregen zonder erom te vragen. Verder alleen maar lof. Product was goed verpakt. Een volgende keer zal ik hier zeker weer kijken.

Goede producten, snelle levering

De website is logisch en duidelijk. Na bestelling werd de levering snel verzonden, en de ontvangen producten waren van goede kwaliteit. Een aantal producten zijn retour verzonden; de snelheid van dit proces is mij nog niet bekend.

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle bezorging

order goed bewerkt

alles netjes optijd ontvangen

Handige site, vlotte levering

Veel te vergelijken op de site, handige en belangrijke info. Goeie dag na bestellen al binnen. Met vertrouwde pakketdienst

Snelle levering.

Twee x een badkamer ventilator besteld, snel geleverd, en van een prima kwaliteit. De website is overzichtelijk en je kunt snel een goede keuze maken. Aanrader.

Duidelijk, goed, snel en accuraat

Duidelijke website met volop aanbod. Duidelijke uitleg bij het gekozen product, zelfs met YouTube video uitleg over de werking en montage van het ventiel. Snelle levering. Kortom klasse

Super goed

Super snelle levering, goed product

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ